Günaydın kızlar biz bugün çok yorgunuz dün çok güzel başladı halbuki bir gün halsizim bir gün çok iyiyim bu sabah durağa kadar nefes nefese gittim.Eşime diyorum 2dk dinlenelim ne olur.Sanki bu bebiş enerjimi tüketiyor benim.Şu kalan son 5günüde atlatsak çok rahat edicem.Akşam eşimde karnıma koyuyor başına bebeğim üzme anneni şimdiden çektiriyorsun yat orda bakıyım uslu uslu biz seni çok seviyoruz diyor :))
Bende sana ne dedi diyorum bende sizi seviyorum demiş.Bebiş babasına tam komiklik halimiz görmeyin akşamları bize kızlar :))
çok tatlı oluyolar ööle babalar ilgilenince bebeklerle benimde çok hoşuma gidiyo eşim her akşam kızım napıyomuş diye bi karnıma yatıyo öpüyo falan çok hoş
Haftaya ilk ben öğrenicem o zaman cinsiyetini peş peşe gidicez desene haftaya canım inş.gösterirler kendilerini bize :))
valla haftaya dolup taşcak burası cinsiyetler kaynıycakü
slm kızlar dün stressden dr. geldikten sonra rahatsızlandım bayaa
gelemedim o yüzden su gelme meselesini tam anlayamadı dr. vajinal muayne etmek
gerekiyormuş henüz 3.ayda olduğumuz için muayne etmiycem dedi.
ultrasyando suyuna baktı bir sıkıntı yokmuş büyük ihtimalle mantar enfeksiyonundan
kaynaklanıyor dur dedi birde kullandığım jel yapabilirmiş. bilmiyorum halen içim çok rahat değil ama ama iki dr. korkma dedi heralde vardır bir bildiklerii. cinsiyetine baktı ama göremediii 1 ay sonraya randevumuz var artık hayırlısı inşallh
çok sters de iyi diil canım bak doktorun ii olduğunu söölemiş bence doktoruna güven hangi hastaneye gidiyosun konyada