• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mrb buket nurten hanıma gidicektin demi sen nasıl memnun kaldın mı?cinsiyetiniz belli olmuş tebrikler...bizde haftaya gidicez umarım bizimkinide söyler hayırlısıyla

kusura bakma nur efecala karıştırmışım. Nurten hanıma gittim canım. Çok tatlı bir bayana benziyor. Haftaya cumartesi üçlü teste gidicez. Cinsiyetini gördü kesin dedi bakalım.Umarım problemsiz geçer herşey.

O kıyafet konusunda ben herkesi engellemeye çalışıyorum canım,durun diyorum lütfen almayın belli olsun öyle alıcaz falan ama ben kendim dayanamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü belli olsun cinsiyeti kendimi bebek mağazasına atmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 Ama dahada erken işte kışlıklar çıkmamıştır yazlıkta alıp ne yapılcak dimi.Aman herşeyi zor bu bebişlerin :))

bende öğreneyim cinsiyetini hemen hastane çıkışı alıcam,mothercare dekilere bayıldımm,kayınvalidemde dün söylüyor,ben almaya başlıcam artık cinsiyeti belli olsun diye,napayım daha bayramdan önceye kadar sabretmem lazım inşallah ozaman belli olur, senin daha az kaldı negüzel, inşallah sende öğrenirsin...

kızlar günaydın herkese,,,dün bebişimi kaçak gördüm,hemşiremle baktıkzemuszemus çok zevkliydi eşim yapıştı ekrana, hemşiremle daha samimiyiz tabi doktorumda yok ama cinsiyeti göremedikmafoldumben acaba kızmı göstermiyor sıpam, ama nasıl kıpır kıpır,elini emiyordu,babaısyla yatana kadar onu konuştuk,rabbim bu mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın:Saruboceq:

Günaydın canım,kontrol içinmi gitmiştin dr.'a size kanıp bende gidicem galiba çarşambadan önce böyle giderse ben bu gittiğimde fotoğraf makinasını götürüp eşime çektircem videosunu :)) :))

bende öğreneyim cinsiyetini hemen hastane çıkışı alıcam,mothercare dekilere bayıldımm,kayınvalidemde dün söylüyor,ben almaya başlıcam artık cinsiyeti belli olsun diye,napayım daha bayramdan önceye kadar sabretmem lazım inşallah ozaman belli olur, senin daha az kaldı negüzel, inşallah sende öğrenirsin...

Mothercare ordakileri bende beğeniyorum canım,hem kalitelide ürünleri.Bakalım teyzesi inş.gösterir yoksa doktor doktor gezicek anası bu gidişle :))

valla bizimkide kız gibi duruyo dedi.kız diye seviyoruzz :) erkek çıkarsa alışması biraz zaman alıcam :))
Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cümlemize.İnşallah birgün burda doğum anılarımız yazdığımız zamanları da görücez :))))) :Saruboceq:

inşallah ,çok sabırsızlanıyorum ben ama günler çabuk geçiyor bence 14 .haftam bitmek üzere,rabbim tamamına erdirsin...:Saruboceq:

Günaydın canım,kontrol içinmi gitmiştin dr.'a size kanıp bende gidicem galiba çarşambadan önce böyle giderse ben bu gittiğimde fotoğraf makinasını götürüp eşime çektircem videosunu :)) :))

Mothercare ordakileri bende beğeniyorum canım,hem kalitelide ürünleri.Bakalım teyzesi inş.gösterir yoksa doktor doktor gezicek anası bu gidişle :))

yok canım kontrol filan değil,öyle kendimiz aktık hemşiremlerbayanssulusmile ama görsen teyzesi nası kıpır kıpır:nazar:

bence sen bu gitmende öğrenirsin, haklısın valla insan merk ediyor, bide herkes soruyor,kalbinden geçen olsun inşallah... valla mothercare e gebe kaldığımdan beri gitmiyorum,yoksa alırım bişiler biliyorum ama dediğin gibi bi kışlıklar filan çıksın cinsiyetlerde belli olsun kimse tutamaz bizikaydirigubbakcemile5

evt fiyatlar cok iyi uygunmmuş başka varmı baktığın siteler canım

:)) var canım bir sürü hemde :))

Kiraz Bebe
sevil bebe hamile ve bebek rnleri
Civcivbebe.com : Ucuz ve Kaliteli Bebek Alışveriş Sitesi
irembebe.com - En Uygun Fiyat Güvenli Alışveriş
Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

Hepsindeki ürünler güzel ama ben genelde civilim ve hepsiburada'ya takılıyorum.İkisinin fiyatları bence gayet makul ve güzel ürünler.Birde ben internet'ten alıcam galiba bazı eşyalarını çalıştığım için ondan genelde bu ikisini tercih edicem canım

yok canım kontrol filan değil,öyle kendimiz aktık hemşiremlerbayanssulusmile ama görsen teyzesi nası kıpır kıpır:nazar:

bence sen bu gitmende öğrenirsin, haklısın valla insan merk ediyor, bide herkes soruyor,kalbinden geçen olsun inşallah... valla mothercare e gebe kaldığımdan beri gitmiyorum,yoksa alırım bişiler biliyorum ama dediğin gibi bi kışlıklar filan çıksın cinsiyetlerde belli olsun kimse tutamaz bizikaydirigubbakcemile5

Sen öylesine gidiyorsun amann nerde biz öyle gidicez sürekli görmeye maşallah ama annesinin kuzusuna geldikleri günleride böyle anlıtıcaz inş. :))
Mothercare bende internet'ten bakmaya çalışıyorum canım.Burda mağazası yok,bursada varmış zafer'de cinsiyeti belli olursa bayram alışverişi için bursaya gidicem gitmişken ordan bakarım diyorum eğer annesine kendisini gösterirse :))

slm kızlar dün stressden dr. geldikten sonra rahatsızlandım bayaa
gelemedim o yüzden su gelme meselesini tam anlayamadı dr. vajinal muayne etmek
gerekiyormuş henüz 3.ayda olduğumuz için muayne etmiycem dedi.
ultrasyando suyuna baktı bir sıkıntı yokmuş büyük ihtimalle mantar enfeksiyonundan
kaynaklanıyor dur dedi birde kullandığım jel yapabilirmiş. bilmiyorum halen içim çok rahat değil ama ama iki dr. korkma dedi heralde vardır bir bildiklerii. cinsiyetine baktı ama göremediii 1 ay sonraya randevumuz var artık hayırlısı inşallh

ultrasyando suyuna baktı bir sıkıntı yokmuş büyük ihtimalle mantar enfeksiyonundan
kaynaklanıyor dur dedi birde kullandığım jel yapabilirmiş. bilmiyorum halen içim çok rahat değil ama ama iki dr. korkma dedi heralde vardır bir bildiklerii. cinsiyetine baktı ama göremediii 1 ay sonraya randevumuz var artık hayırlısı inşallh

Dünden beri seni bekliyordum canım bende hadi geçmiş olsun bak kötü birşey çıkmadı.Bundan sonra hiç üzme kendini bol bol dinlen.Tabiki dr.bildikleri birşey var bak ikisinide aynı şeyi söylemiş hem kendini hemde bebeğini üzme bu saatten sonra

kızlar günyadın çıldırcaktım valla sabah 8 den beri internete girmeye çalışıyorum ama ancak şimdi girebildim bi sorun vardı sanırım nette.ben gelene kadar muhabbet koyulaşmış nasılsınız bugün güzel anneler

kızlar benim size bir sorum var bunu çok merak ediyorumn; öncelikle 2 li test sonucumuz iyi çıktı ve birde oğluşumuz olucakmış onu öğrendik bugün gerçekten çok çok çok mutluyuz allah olmayanlarada versin ne kadar şükür etsek azdır çok şükür !!! ama aklıma takılan birşey var ben doktorumdan çok memnunum ama son 2 kontrolde biraz üzüldüm kafam karıştı ben 73 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 76 kiloyum 3 kilo aldım bu kilo alışıma bişey demiyor normal diyor ama ultrasonda bakarken kilolusun çok net göremiyoruz o yüzden diyor hatta bu yüzden vajinal ultrason yaptık kaç kere bu vajinal olayından rahatsız olmadım ama benim gibi kiloda olan herkes bebeğini net göremiyormu merak ediyorum gerçekten ? son olayda bugün cinsiyete baktık 2 dakika baktı ve yine kilo var görmek zor dedi kıza benziyor ama 2 oda yanda bir arkadaşım var o baksın birde daha iyi dedi ona gönderdi şaşırdım doğrusu sonra gittim dopler yazıyordu kapıda adam 2 dakikada baktı hımm erkek dedi emin misiniz dedim evet dedi (soğuk bir adamdı soruda sorulmuyor nalete )!! sonra doktorumun yanına geri döndüm arkadaşım gördüyse doğrudur dedi yüzde yüz falan dedi tebrik etti bana tuhaf geldi ama benmi büyütüyorum acaba sizce ? ne dersiniz ?

valla ben 76 kiloyla başladım ama doktorum bana hiç ööle bişi demedi hatta ben kontrol zamanının gelmeseni bekleyemdiğim için aralarda bi kaç doktora daha gittim onlardan da bööle bi tepki almadım ve benim bebişimin 13, haftada 12+4 ken hemde kızlar göstermez demelerine rağmen belli oldu cinsiyeti.bence senin doktorun tecrübesiyle de alakalı olabilr

Günaydın kızlar biz bugün çok yorgunuz dün çok güzel başladı halbuki bir gün halsizim bir gün çok iyiyim bu sabah durağa kadar nefes nefese gittim.Eşime diyorum 2dk dinlenelim ne olur.Sanki bu bebiş enerjimi tüketiyor benim.Şu kalan son 5günüde atlatsak çok rahat edicem.Akşam eşimde karnıma koyuyor başına bebeğim üzme anneni şimdiden çektiriyorsun yat orda bakıyım uslu uslu biz seni çok seviyoruz diyor :))
Bende sana ne dedi diyorum bende sizi seviyorum demiş.Bebiş babasına tam komiklik halimiz görmeyin akşamları bize kızlar :))

çok tatlı oluyolar ööle babalar ilgilenince bebeklerle benimde çok hoşuma gidiyo eşim her akşam kızım napıyomuş diye bi karnıma yatıyo öpüyo falan çok hoş

Haftaya ilk ben öğrenicem o zaman cinsiyetini peş peşe gidicez desene haftaya canım inş.gösterirler kendilerini bize :))

valla haftaya dolup taşcak burası cinsiyetler kaynıycakü

çok sters de iyi diil canım bak doktorun ii olduğunu söölemiş bence doktoruna güven hangi hastaneye gidiyosun konyada

kızlar ben bugün bu yılın ikinci tatileline gidiyorum çok şanslıyım :) annemler alanyada yazlık tuttular bende onların yanına gidicem bu pazar diil ondan sonraki pazar dönücem aklım eşimde ve sizlerde kalıcak valla bi çoğunuzun ben dönene kadar muhtemelen cinsiyetleri belli olur artık dönünce okumaktan fırsat bulursam döndüğümü yazarım :))

Dünden beri seni bekliyordum canım bende hadi geçmiş olsun bak kötü birşey çıkmadı.Bundan sonra hiç üzme kendini bol bol dinlen.Tabiki dr.bildikleri birşey var bak ikisinide aynı şeyi söylemiş hem kendini hemde bebeğini üzme bu saatten sonra

saol canım işte bştan beri kötü gidince ister istemez kötü şeyler geliyor insanın aklına inşallah dedikleri gibidir.sizde ne var ne yok ağrılarım var diyordun değilmi sen iyimisin

çok sters de iyi diil canım bak doktorun ii olduğunu söölemiş bence doktoruna güven hangi hastaneye gidiyosun konyada[/QUOTE]

selçukluda nil hanıma gidiyorum cnm

kızlar ben bugün bu yılın ikinci tatileline gidiyorum çok şanslıyım :) annemler alanyada yazlık tuttular bende onların yanına gidicem bu pazar diil ondan sonraki pazar dönücem aklım eşimde ve sizlerde kalıcak valla bi çoğunuzun ben dönene kadar muhtemelen cinsiyetleri belli olur artık dönünce okumaktan fırsat bulursam döndüğümü yazarım :))

ay ne şanslısın bnm yerimede gez ben bu yaz bırak tatili apr. bahçesine bile inemedim
kanepeyle özdeşleştik hayırlısıyla 4.ayımıza bir gelelim kendimi sokaklara atacam inşalh
hiç evde durmayan ben hayatımda oturmadığım kadar evde oturdum 3 ay içindeeee
neyse ebbebeğime bişey olmasın sayılı gün idare ediyoruz artık

Merhabaaaaaaaaaaa :)

Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.

Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)

166. gr olmuş epey büyümüş. Yine 10 gün ileriden gidiyoruz :)

Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)

O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)

Son düzenleme:
Merhabaaaaaaaaaaa :)

Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.

Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)

166. gr olmuş epey büyümüş. Yine 10 gün ileriden gidiyoruz :)

Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)

O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)

gözünaydın canım,bir prensesimiz daha olduopuyorumnanaktan

Back
X