• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

inşallah canımm benim randevum geçti aslında doktrum yokmuş izinliymiş oyuzdn geciktik biraz ama olsun geç olsun geç olmasın diyorum içine bişi doğuyomu kız veya erkek?

Anladım canım,içime hep kızmış gibi geliyor canım benim,konuşurken falan eşimlede ahhh kızımız gelsede sevsek diyorum ama hayırlısı tabi.
Senin içine doğan hangisi

Anladım canım,içime hep kızmış gibi geliyor canım benim,konuşurken falan eşimlede ahhh kızımız gelsede sevsek diyorum ama hayırlısı tabi.
Senin içine doğan hangisi

bende cok kız istiyorum ama sonuçda ilk cocugumz sonra farketmez diorm ama tüm çevrem hepsi erkek diyor :( ama ben hala kız oldugunu söylüorummm:)

bende cok kız istiyorum ama sonuçda ilk cocugumz sonra farketmez diorm ama tüm çevrem hepsi erkek diyor :( ama ben hala kız oldugunu söylüorummm:)

Benim çevremde kız diyor ama benim ilk anda içime doğanda o olmuştu evet ilk bebekte cinsiyet aranmaz zaten yeterki sağlıklı olsun o annesi onu çok sevicek zaten :))

teşekkürler kızlar ama şimdi kesin değil dediya bi ay sonrada erkek demesin biz yine bişe alamıyacaz bebişimize

İşte bu kararsızlıkta çok zor ya,hayırlısı olsun canım.Bir sonraki kontrol ne zaman.

valla bizimkide kız gibi duruyo dedi.kız diye seviyoruzz :) erkek çıkarsa alışması biraz zaman alıcam :))
Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cümlemize.İnşallah birgün burda doğum anılarımız yazdığımız zamanları da görücez :))))) :Saruboceq:

Kızlar temmuz anneleri okuyorumda,yazık ya valla bu bebişlerin bizden çektiği nedir.
Hemen doğsun istiyoruz,doğuncada dertleri bitmiyor gene yakınıyoruz neden bu çocuk böyle diye,hamileyken ayrı dert dinliyorlar bizden ,doğunca ayrı. :)))

Benim çevremde kız diyor ama benim ilk anda içime doğanda o olmuştu evet ilk bebekte cinsiyet aranmaz zaten yeterki sağlıklı olsun o annesi onu çok sevicek zaten :))

İşte bu kararsızlıkta çok zor ya,hayırlısı olsun canım.Bir sonraki kontrol ne zaman.

kararsızlık kötü cnm yaa ama benim arakadşlarım şimdiden bebğime kıyafet almaya başladılar bilee zıbınlar ayakkabısı patiklrti hele bir corabı vr cıngıraklı görsenizz bnde zor tutuyorum kendimi bişi almamk için :)

kararsızlık kötü cnm yaa ama benim arakadşlarım şimdiden bebğime kıyafet almaya başladılar bilee zıbınlar ayakkabısı patiklrti hele bir corabı vr cıngıraklı görsenizz bnde zor tutuyorum kendimi bişi almamk için :)

O kıyafet konusunda ben herkesi engellemeye çalışıyorum canım,durun diyorum lütfen almayın belli olsun öyle alıcaz falan ama ben kendim dayanamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü belli olsun cinsiyeti kendimi bebek mağazasına atmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 Ama dahada erken işte kışlıklar çıkmamıştır yazlıkta alıp ne yapılcak dimi.Aman herşeyi zor bu bebişlerin :))

O kıyafet konusunda ben herkesi engellemeye çalışıyorum canım,durun diyorum lütfen almayın belli olsun öyle alıcaz falan ama ben kendim dayanamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü belli olsun cinsiyeti kendimi bebek mağazasına atmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 Ama dahada erken işte kışlıklar çıkmamıştır yazlıkta alıp ne yapılcak dimi.Aman herşeyi zor bu bebişlerin :))

evt cnm haklısın ben cinsiyeti belli olsun ilk olarak alt açama almayı düşünüyorum beğendim bir yerde cok tatlıı zor duruyorum vala

evt cnm haklısın ben cinsiyeti belli olsun ilk olarak alt açama almayı düşünüyorum beğendim bir yerde cok tatlıı zor duruyorum vala

Civilimde beğendim bende onlardan,erkek olursa eğer taxi yazan var bir tane onu almayı düşünüyorum.gerçi orda o kadar çok güzel şeyler varki,illa hergün uğruyorum siteye.kaydirigubbakcemile3

civilim ha bende bakayım çağlayancım.
arkadaşlar günler resmen yavaş geçiyor dimi ya? Ben 16 haftalık olanlara özeniyorum valla benim dr'a da daha çoook var.

kızlar günaydın herkese,,,dün bebişimi kaçak gördüm,hemşiremle baktıkzemuszemus çok zevkliydi eşim yapıştı ekrana, hemşiremle daha samimiyiz tabi doktorumda yok ama cinsiyeti göremedikmafoldumben acaba kızmı göstermiyor sıpam, ama nasıl kıpır kıpır,elini emiyordu,babaısyla yatana kadar onu konuştuk,rabbim bu mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın:Saruboceq:

Back
X