2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar.. nasılsınız..

hoşgeldin ay_yüzlüm.biz iyiyiz sen nasılsın??? yaşadığı yer kayseri yazınca sabah sabah içim bi cızzz etti :) bende kayseriliyim evlenince nevşehire yerleştim 1.5 seneye yakın oldu.hafta sonuda kayserideydik çok özlüyorum kısacık yol ama dayanamıyorum işte bilmiyorumkismile

68le filan doğum yapsan tam süper olacak canım :) zaten kilon fazla değilmiş ama biraz dikkat edebilirsin.benim plaladığım kilo 68 ama sadece 9 kilom kaldı heralde başaramıcam :kedi: ben çok takıyorum kilo olayına yaz ayındayız ya giydiğim hiçbişey üzerime olmayınca moralim bozuluyooo çok sositososito

şimdilik kendimi frenleyemiyorum bende ya:( aslında ilk 3 ay en fazla 2 kilo alınması gerekmiş bense 4 kilo aldım .fazla tabiki .inş bundan sonra normal ayda 1 -1,5 alırsam iyi olucak.tabi kıyafetler erkenden olmamaya başlatınca haliyle moralim benimde bozuluyo.

hoşgeldin ay_yüzlüm.biz iyiyiz sen nasılsın??? yaşadığı yer kayseri yazınca sabah sabah içim bi cızzz etti :) bende kayseriliyim evlenince nevşehire yerleştim 1.5 seneye yakın oldu.hafta sonuda kayserideydik çok özlüyorum kısacık yol ama dayanamıyorum işte bilmiyorumkismile

iyiyim çok şükür... ben çorumluyum ama eşim kayserili canım benim seni anlayabiliyorum...her şeyin bir zorluğu ve yanında bir güzelliği var

kızlarrr teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) birbirimize destek oluyoruz ya o kadar hoşuma gidiyo ki.
Çiçekcim bende bazen diyorum canım hamileliğimin anneliğin tadını çıkarıyım çıksın göbüşüm kocaman kilo alırsam alıyım diye. hep bol tunik gibi şeylerimi giyiyodum bikaç haftadır belli olmasın diye,dün bebek sahibi olamayan bi arkadaşımla görüştük,delimisin sen dedi,ne saklıyosun dedi,yerinde olsam kısacık tişörtler giyer karnımı gururla taşırım diyince çok üzüldüm gözlerim doldu hemen. çok isteyipte anne olamayn arkadaşım bi yandaydı,anneliğin tadını çıkarmayan ben bi yanda... haklıydı değilmi.o biraz cesaretlendirdi beni...

kızlarrr teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) birbirimize destek oluyoruz ya o kadar hoşuma gidiyo ki.
Çiçekcim bende bazen diyorum canım hamileliğimin anneliğin tadını çıkarıyım çıksın göbüşüm kocaman kilo alırsam alıyım diye. hep bol tunik gibi şeylerimi giyiyodum bikaç haftadır belli olmasın diye,dün bebek sahibi olamayan bi arkadaşımla görüştük,delimisin sen dedi,ne saklıyosun dedi,yerinde olsam kısacık tişörtler giyer karnımı gururla taşırım diyince çok üzüldüm gözlerim doldu hemen. çok isteyipte anne olamayn arkadaşım bi yandaydı,anneliğin tadını çıkarmayan ben bi yanda... haklıydı değilmi.o biraz cesaretlendirdi beni...

Her söylediğinde haklı canım,kimden saklıyorsun ki bebeğini.O senin mucizen kilo alırsanda al o dünyaya geldikten sonra el birliğiyle zayıflarız gene azimle destek oluruz birbirimize.
Benimde senin gibi bir arkadaşım var 5yıllık evliler ve bebişleri olmuyor onların yanında gururlada duramıyorsunki benim bebişim var diye insanın içi burkuluyor onların yanındayken :((

iyiyim çok şükür... ben çorumluyum ama eşim kayserili canım benim seni anlayabiliyorum...her şeyin bir zorluğu ve yanında bir güzelliği var

ay yüzlüm bende kayserideyim ailemin yanında.hangi dr gidiyorsun?tatilde olduğum için 2li testimi burda yaptıracam ama kime gideceğimi bilemedim.yardımcı olursan sewinirim canım.
inş. sonuçlarımız iyi çıkareyvahedigeldismile

Nurberra günaydın canım.Hep ağrılarım oluyo demişsin ya.dr.birşey dedimi bu ağrıların için peki :((

cnm doktor normal dedi inşallah ta öyledir gerçi eskisi gibi değil allahıma şükürler olsun ama yinede arad oluyo.sizde hiç yokmu yani hiç ağrımıyomu ne güzel bebişler ii olsunda ağrı artık alıştım.kanama olmadığı sürece kasık ağrıları sorun olmaz demişti doktor tatlım

zor gece derken hayırdır..

Dün gece çok karnım ağrıdı canım birde sol kasığıma vurdu ağrısı onun için öyle söyledim :))

cnm doktor normal dedi inşallah ta öyledir gerçi eskisi gibi değil allahıma şükürler olsun ama yinede arad oluyo.sizde hiç yokmu yani hiç ağrımıyomu ne güzel bebişler ii olsunda ağrı artık alıştım.kanama olmadığı sürece kasık ağrıları sorun olmaz demişti doktor tatlım

Dün geceye kadar hiç birşey olmadı canım.İşte temizlik yapınca benimki biraz bana kızıyor galiba,eğer devam ederse zaten dr.la olan randevumu erkene çekicem inş.birşey yoktur.Ama seğirme gibi geldi ya ondanda korktum biraz ben aslında.Oradamı bebek acaba diye daha önce hiç sormadımda soldamı sağdamı diye :(

kızlar hamileliğin başında seğirme gibi şeyler hissetmniz normal benim hep oldu
ama iş yaparken dikkat edin biyere uzanmayın parmak ucuna kadar kalkıp hani bi dolaba uzanırsın ya öle çok zararlıu ben hep dikkat etmişimdir
not : bu arada 2010 şubat anası :)

ay yüzlüm bende kayserideyim ailemin yanında.hangi dr gidiyorsun?tatilde olduğum için 2li testimi burda yaptıracam ama kime gideceğimi bilemedim.yardımcı olursan sewinirim canım.

canım hüma kadın doğum hastanesinde alper taştan'a gidebilirsin 10 numara doktordur.

kızlar ben bi minişin karnını doyuruyum kazınmaya başladı karnım :) görüşmek üzere.

Dün gece çok karnım ağrıdı canım birde sol kasığıma vurdu ağrısı onun için öyle söyledim :))

Dün geceye kadar hiç birşey olmadı canım.İşte temizlik yapınca benimki biraz bana kızıyor galiba,eğer devam ederse zaten dr.la olan randevumu erkene çekicem inş.birşey yoktur.Ama seğirme gibi geldi ya ondanda korktum biraz ben aslında.Oradamı bebek acaba diye daha önce hiç sormadımda soldamı sağdamı diye :(

bişey yokturr Allahın izniyle cnm bnm okadar ii anlıyorumki seni her an endişe olaibliyo bişey mi var nie ağrıdı nie oldu die ama doktorlar normal diyo sağlıkla görelim her kontrolümüzde bebeklerimizi inş.bende sormadım hiç ama ultrason kağıtlarına bakınca başı sol tarafımda büyük kısmı ayakları sağa doğru geliyo hepsinde genelde ama tabi o kağıttan ne kadar anlayabildim orası ayrı

kızlar hamileliğin başında seğirme gibi şeyler hissetmniz normal benim hep oldu
ama iş yaparken dikkat edin biyere uzanmayın parmak ucuna kadar kalkıp hani bi dolaba uzanırsın ya öle çok zararlıu ben hep dikkat etmişimdir
not : bu arada 2010 şubat anası :)

ne güzel cnm bebişinle berabersin sağlıla büyütün inşallah tatlım saol tavsiyen için evt uznammak gerekli kesinlikle.inşallah bizlerde bebeklerimizn doğduğu günleri görürr tavsiyelerde bulunuruz anne adaylarına inşş

benim dr.um seyid i burhaneddin in karşısında özel erciyes hastanesinde çetin arık... hep ona gidiyorum artıkım.. gebelik öncesindede sonrasındada o takibetti beni çok memnunum..

aman kötü bişey olmasında... onunla geçmiş olsun...

Back