2011 Şubat Anneleri

salla gitsin ozaman,biz yine 1 ay bekleriz heralde net sonuç için:1closedeyes: benim salı yada çarşamla olacak muayenem, ozaman 12+4 oluyorum belki söyler,ya tabiki en başta sağlıklı olsun ama çoook merak ediyorum bennn:asigim:

bende de salla gitsin :1: ben doktora daha erken belki ama kız yada erkeğe benziyomu dedim. oda evet benziyo kız ya da erkek dedi baştan sempatiksalakcinni ama sonra dikkatlice baktı kesin diil ama kızınız olacak gibi dedi.bence sor sen de sanırım cihazlarla falan da alakalıymış.bir de bazı doktorlar sonradan yanılmış olmamak için söylemiyolarmış.

kızlar bende şimdi merkezi aradım kan testi sonuçlarımı fakslamalarını istedim... Bakiim benim serbest bhcg kaç çıkmış... merak içindeyim.

bende de salla gitsin :1: ben doktora daha erken belki ama kız yada erkeğe benziyomu dedim. oda evet benziyo kız ya da erkek dedi baştan sempatiksalakcinni ama sonra dikkatlice baktı kesin diil ama kızınız olacak gibi dedi.bence sor sen de sanırım cihazlarla falan da alakalıymış.bir de bazı doktorlar sonradan yanılmış olmamak için söylemiyolarmış.

ben doktorumla pazarlığımı başta yaptım, cinsiyeti öğrenmek istiyorum dedim,oda ozaman yarın değil hafta ortası bakıcaz dedi,bende hafta ortasını beklicem artık,inşallah gösterir sıpam:Saruboceq: gerçi eşime söyleyemicem çünkü kensdisi o heyecanı yaşamak istiyorum,sürpriz olsun diyor, bende inat ettim söylemeyeceğim çatlasadaalkisalkisalkis

Kızlar sonuç geldi fB-hCG diye geçiyor benim değer... ve değerim 18,8 galiba benimkide erkek... :)

Kızlar sonuç geldi fB-hCG diye geçiyor benim değer... ve değerim 18,8 galiba benimkide erkek... :)

:lepi: iki erkek daha mı geliyor topiğimize çok güzel gamyoncuiremsu

böyle konuşuyoruz kızlar ama yanılma payı varsa üzülürüm ben biraz şimdi hayaller kuracağız o kadar bebişlerle ilgili bence bekleyiim bir sonraki randevuyu zorda olsa :))

ben doktorumla pazarlığımı başta yaptım, cinsiyeti öğrenmek istiyorum dedim,oda ozaman yarın değil hafta ortası bakıcaz dedi,bende hafta ortasını beklicem artık,inşallah gösterir sıpam:Saruboceq: gerçi eşime söyleyemicem çünkü kensdisi o heyecanı yaşamak istiyorum,sürpriz olsun diyor, bende inat ettim söylemeyeceğim çatlasadaalkisalkisalkis

Allahaa şükür ultrason diye bişi var yoksa ben doğuma kadar çatlardım meraktan kaydirigubbakcemile3 eşin yanında olmuyor mu ultrason esnasında? nasıl gizleyeceksin?

eninde sonunda öğrenir kocişin :) benimkide acaba hiç öğrenmesek mi falan diyor arada, bende o zaman ben öğrenir sana söylemem diyorum yok olmaz öyle diyor hemen :)
Şimdi sen öğrenince ona göre eşyalar almaya başlican haliyle eşinde aldıklarında anlar cinsiyetini kesin...

Hiç biri tutmadı o zaman :))
Benim ablamın tutmuştu gerçi ikiside oğlan oldu.
Kısmet bu işler ama sağlıklı olsunda ben kızıda oğlanıda çok severim hiç farketmez kendi canımdan bir parça çünkü o benim

aslında benim bi arkadaşımda da tuttu.ama sanırım tesadüfi oluyor. ben de ve başka bi arkadaaşımda da tutmadı mesela.çok bel bağlamamak lazım. ama ben insanın içine doğanın olduğuna inanıyorum.ne hissediyosanız büyük olasılıkla o oluyor sanki :emir_bebek:

:lepi: iki erkek daha mı geliyor topiğimize çok güzel gamyoncuiremsu

böyle konuşuyoruz kızlar ama yanılma payı varsa üzülürüm ben biraz şimdi hayaller kuracağız o kadar bebişlerle ilgili bence bekleyiim bir sonraki randevuyu zorda olsa :))

Bununla ilgili Gebelik forumunun altında bebeklerimizin cinsyetleri gibi bi alt başlık vardı onun içinde bir arkadaş konu açmış ve herkes fB-hCG değerlerini yazmış ve çocuklarının cinsiyetlerini yazmışlar... genellikle yanılma payı 35-50 arası oluyor... normalde 50 ye kadar erkek diyorlar ama 42 falan çıkıp kızı olanlar var ama 50 üzeri çok çok büyük ihtimal kız 30'a kadar da çok çok büyük ihtimal erkek oluyormuş

Benimde içime kız doğuyor aslında sanki öyle olacakmış gibi hissediyorum.Ama hayırlısı tabi..
Kızda olsa oğlanda olsa çok sevicem ben onu ayy çok özledim kızlar ben bebişimi ya :))

Benimde içime kız doğuyor aslında sanki öyle olacakmış gibi hissediyorum.Ama hayırlısı tabi..
Kızda olsa oğlanda olsa çok sevicem ben onu ayy çok özledim kızlar ben bebişimi ya :))

kızlar yanınızda flash bellek götürün ve video resim ne varsa isteyin doktordan.ben dünden beri bakıp duruyorum.hem ileride o da çok mutlu olur.aa 12 haftalıkken böyleymişim falan der :ecrin_bebek: kısmet olursa her kontrol de alıcam ve arşivliycem. bi de anne adayının günlüğü diye bişi gördüm.çok hoşuma gitti. ondan da alıp doldurmak istiyorum bebeğim için zemuszemus bu günler bi daha geri gelmeyecek

kızlar yanınızda flash bellek götürün ve video resim ne varsa isteyin doktordan.ben dünden beri bakıp duruyorum.hem ileride o da çok mutlu olur.aa 12 haftalıkken böyleymişim falan der :ecrin_bebek: kısmet olursa her kontrol de alıcam ve arşivliycem. bi de anne adayının günlüğü diye bişi gördüm.çok hoşuma gitti. ondan da alıp doldurmak istiyorum bebeğim için zemuszemus bu günler bi daha geri gelmeyecek

12 haftalık halini verdiler bende video'ya kaydedelim diyordum kameraya çekelim görüntüsünü diye :))
İnternette görmüştüm bende öyle birşey ama almadım daha kendim yaparım diye.cinsiyetini bir öğrensem yapacak çok şeyim vr amakaydirigubbakcemile3

günaydın annişler.benim hdgb 43,44 bana kıza benziyor dedi ama çin takvimne göre erkek çıkıyor.anlayamadım yani.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez .1 aya kadar hepimiz öğrenir heyecanımızı yeni haberlere bırakırız heralde

12 haftalık halini verdiler bende video'ya kaydedelim diyordum kameraya çekelim görüntüsünü diye :))
İnternette görmüştüm bende öyle birşey ama almadım daha kendim yaparım diye.cinsiyetini bir öğrensem yapacak çok şeyim vr amakaydirigubbakcemile3

ultrason görüntüsü olarak resim gibi veriyolar zaten ama biz isteyince doktor 3 boyutlu görüntüsünü falan da çekti başka bi cihazla.video olarak da verdi hatta sıçrayışı falan da var elini ağzına falan götürüyo :emir_bebek: aklınızda bulunsun diye dedim.bana da bi arkadaşım önermişti :))

Back