Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salla gitsin ozaman,biz yine 1 ay bekleriz heralde net sonuç için:1closedeyes: benim salı yada çarşamla olacak muayenem, ozaman 12+4 oluyorum belki söyler,ya tabiki en başta sağlıklı olsun ama çoook merak ediyorum bennn:asigim:
Çin takvimine görede kız çıkıyor ama bebim bebişim :)))
benimki de erkek çıkıyodu canım :)))
bende de salla gitsinben doktora daha erken belki ama kız yada erkeğe benziyomu dedim. oda evet benziyo kız ya da erkek dedi baştan sempatiksalakcinni ama sonra dikkatlice baktı kesin diil ama kızınız olacak gibi dedi.bence sor sen de sanırım cihazlarla falan da alakalıymış.bir de bazı doktorlar sonradan yanılmış olmamak için söylemiyolarmış.
Kızlar sonuç geldi fB-hCG diye geçiyor benim değer... ve değerim 18,8 galiba benimkide erkek... :)
ben doktorumla pazarlığımı başta yaptım, cinsiyeti öğrenmek istiyorum dedim,oda ozaman yarın değil hafta ortası bakıcaz dedi,bende hafta ortasını beklicem artık,inşallah gösterir sıpam:Saruboceq: gerçi eşime söyleyemicem çünkü kensdisi o heyecanı yaşamak istiyorum,sürpriz olsun diyor, bende inat ettim söylemeyeceğim çatlasadaalkisalkisalkis
ben doktorumla pazarlığımı başta yaptım, cinsiyeti öğrenmek istiyorum dedim,oda ozaman yarın değil hafta ortası bakıcaz dedi,bende hafta ortasını beklicem artık,inşallah gösterir sıpam:Saruboceq: gerçi eşime söyleyemicem çünkü kensdisi o heyecanı yaşamak istiyorum,sürpriz olsun diyor, bende inat ettim söylemeyeceğim çatlasadaalkisalkisalkis
Hiç biri tutmadı o zaman :))
Benim ablamın tutmuştu gerçi ikiside oğlan oldu.
Kısmet bu işler ama sağlıklı olsunda ben kızıda oğlanıda çok severim hiç farketmez kendi canımdan bir parça çünkü o benim
:lepi: iki erkek daha mı geliyor topiğimize çok güzel gamyoncuiremsu
böyle konuşuyoruz kızlar ama yanılma payı varsa üzülürüm ben biraz şimdi hayaller kuracağız o kadar bebişlerle ilgili bence bekleyiim bir sonraki randevuyu zorda olsa :))
Kızlar sonuç geldi fB-hCG diye geçiyor benim değer... ve değerim 18,8 galiba benimkide erkek... :)
hadi hayırlısı bakalım prensesler prensler dolduruyo topiğimizi![]()
Benimde içime kız doğuyor aslında sanki öyle olacakmış gibi hissediyorum.Ama hayırlısı tabi..
Kızda olsa oğlanda olsa çok sevicem ben onu ayy çok özledim kızlar ben bebişimi ya :))
Benimde içime kız doğuyor aslında sanki öyle olacakmış gibi hissediyorum.Ama hayırlısı tabi..
Kızda olsa oğlanda olsa çok sevicem ben onu ayy çok özledim kızlar ben bebişimi ya :))
kızlar yanınızda flash bellek götürün ve video resim ne varsa isteyin doktordan.ben dünden beri bakıp duruyorum.hem ileride o da çok mutlu olur.aa 12 haftalıkken böyleymişim falan der :ecrin_bebek: kısmet olursa her kontrol de alıcam ve arşivliycem. bi de anne adayının günlüğü diye bişi gördüm.çok hoşuma gitti. ondan da alıp doldurmak istiyorum bebeğim için zemuszemus bu günler bi daha geri gelmeyecek
12 haftalık halini verdiler bende video'ya kaydedelim diyordum kameraya çekelim görüntüsünü diye :))
İnternette görmüştüm bende öyle birşey ama almadım daha kendim yaparım diye.cinsiyetini bir öğrensem yapacak çok şeyim vr amakaydirigubbakcemile3