2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar.

Biz bugün ikili test sonucumuzu aldık. Allah'a şükür her şey yolunda :)

Agustosun 20'sie gün verdi tekrar :)

Günaydın kızlar.... Bugün cumartesi ve topic ne kadar kalabalık olur bilmiyorum... Ben çalıştığım için cumartesi günleri de tüm gün pc başındayım :)
Bu arada 2'li test sonuçlarını alan arkadaşlar serbest Beta HCG yani free BHcg değeriniz kaç çıkmış?
Bir topic vardı o değere göre muhtemel cinsiyetini tahmin edebiliyorlarmış... 40'a kadar genelde erkek oluyormuş 50 ve üzeri çok yüksek ihtimal kız oluyormuş.

Günaydın kızlar ben bugün çok iyiyim,akşamda çok güzel geçti çok şükür,arkadaşıma gittim,10 aylık bir bebeği var onunla oynadık akşam erkek çocuğu ama o kadar tatlı ki allahım bittim akşam ona çok uslu ve kendi kendine oynayan bir çocuk hiç yaramazlık yapmıyor annesine allahım öyle uslu ve akıllı birer çocuk nasip etsin bizede

Evridiki test sonuçların güzel çıkmış canım gözünaydın :))

Günaydın kızlar.... Bugün cumartesi ve topic ne kadar kalabalık olur bilmiyorum... Ben çalıştığım için cumartesi günleri de tüm gün pc başındayım :)
Bu arada 2'li test sonuçlarını alan arkadaşlar serbest Beta HCG yani free BHcg değeriniz kaç çıkmış?
Bir topic vardı o değere göre muhtemel cinsiyetini tahmin edebiliyorlarmış... 40'a kadar genelde erkek oluyormuş 50 ve üzeri çok yüksek ihtimal kız oluyormuş.

Canım günaydın bende iş yerindeyim bugün :)
benim test yanımda ama o söylediğine test'te nasıl bakıcam tam olarak yazılışı nasıl :))

günaydın taze anneler :dance: nasılsınız?
ben çook iyiyim bugün Allahıma çok şükür.dün kontrol vardı bebişimizi gördük zemuszemus yavrum bnm yaa çok tatlıydı.doktor amcamız 3 boyutlu görüntülrini falan da verdi.izliyip duruyoruz hihoyyyt ense kalınlığı çok güzel normal dedi.bugün hastaneye gidip kan vericem.akşama kadar sonuçlarını da alacakmışım. kuzum 6.5 cm olmuş.günümüz de 5 gün ileride çıktı. inşallah kan değerleim de iyi çıkar :Saruboceq:
bu arada doktor %100 diyemem ama kızınız olacak büyük olasılıkla dedi delikafadulden
ben hissediyodum zaten :CüvCüv:
Allah herkesin yüzünü güldürsün kaydirigubbakcemile5

ben çook iyiyim bugün Allahıma çok şükür.dün kontrol vardı bebişimizi gördük zemuszemus yavrum bnm yaa çok tatlıydı.doktor amcamız 3 boyutlu görüntülrini falan da verdi.izliyip duruyoruz hihoyyyt ense kalınlığı çok güzel normal dedi.bugün hastaneye gidip kan vericem.akşama kadar sonuçlarını da alacakmışım. kuzum 6.5 cm olmuş.günümüz de 5 gün ileride çıktı. inşallah kan değerleim de iyi çıkar :Saruboceq:
bu arada doktor %100 diyemem ama kızınız olacak büyük olasılıkla dedi delikafadulden

Gözünaydın canım çok sevindim bu topiğimizin 4.kızı olacak aman allahım ya çok güzel bir duygu bu :))
Kan değerlerinde güzel çıkar canım hiç merak etme bebişte iyiyimiş nasılsa.kaydirigubbakcemile2

ben akşam sonuçlarımı alabilirsem yazarım değeri :emir_bebek: gerçi bnm kız kesin diil ama büyük ihtimalle kız dedi doktor.bi arkadaşıma da böyle söylemişti biray sonra %100 kız dedi. Allah var yukarda hiiiç önemli diil cinsiyeti sağlıklı olsun yeter :Saruboceq: ama abla herzaman iyidir.kardeşi olunca da yardımcı olur annesine dimi Fatma kaydirigubbakcemile5

Gözünaydın canım çok sevindim bu topiğimizin 4.kızı olacak aman allahım ya çok güzel bir duygu bu :))
Kan değerlerinde güzel çıkar canım hiç merak etme bebişte iyiyimiş nasılsa.kaydirigubbakcemile2

canım çok sağol.bu sene kız senesimidir nedir çevremdeki bütün hamişler kız bekliyo :hulya: bu yılın erkekleri pek şanslı desenize kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar ben bugün çok iyiyim,akşamda çok güzel geçti çok şükür,arkadaşıma gittim,10 aylık bir bebeği var onunla oynadık akşam erkek çocuğu ama o kadar tatlı ki allahım bittim akşam ona çok uslu ve kendi kendine oynayan bir çocuk hiç yaramazlık yapmıyor annesine allahım öyle uslu ve akıllı birer çocuk nasip etsin bizede

Amin canım inşallah sağlıklı,uslu,hayırlı ve başarılı evlatlarımız olur.

Canım günaydın bende iş yerindeyim bugün :)
benim test yanımda ama o söylediğine test'te nasıl bakıcam tam olarak yazılışı nasıl :))

Canım free Beta Hcg diye biliyorum ama testte papp-a diye geçebilir PAPP-A

Canım gözünaydın... Gerçektende kız erkek hiç farketmiyor hatta birçok kişi bana "dua et ilk çocuğun kız olsun" diyorlar... Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize kızı erkeği fark etmez.

canım çok sağol.bu sene kız senesimidir nedir çevremdeki bütün hamişler kız bekliyo :hulya: bu yılın erkekleri pek şanslı desenize kaydirigubbakcemile5

2010 erkek yılıydı... bütün arkadaşlarımın erkek çocukları oldu hatta forumda 1 yıldır yazıştığım topicteki arkadaşlarımında çoğunun erkek bebekleri... Sanırım 2011 de kız yılı... Birçok kişinin kızı oluyor.

günaydın herkese, ya bende şeyi merak ediyorum cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin takvimine göre doğrumu acaba?? deneyelimmi ne dersinizsositososito

Canım gözünaydın... Gerçektende kız erkek hiç farketmiyor hatta birçok kişi bana "dua et ilk çocuğun kız olsun" diyorlar... Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize kızı erkeği fark etmez.[/QUOTE]

kesinlikle hiç farketmiyor.insanın canından can nasıl ayrım yapsın.hele ilk bebek :emir_bebek: sağlıklı,hayırlı,mutlu bebekler olsunlar da kız erkek farketmez kaydirigubbakcemile2

inşallah bizim bebişler de akıllı olur,işten gidince bir de onlar yorazlar umarım biziyasakkelime

Evridiki gözün aydın cnm kaydirigubbakcemile2
inşallah kesin sonuçları alınca bizim de yüzümüz güler :Saruboceq:
hoş ben doktordan çıktığımızdan beri uçuyorum da kaydirigubbakcemile4

canım benim şu durumda çin takvimine uymuyor.yakın bi arkadaşımınki de uymuyor :ecrin_bebek:

salla gitsin ozaman,biz yine 1 ay bekleriz heralde net sonuç için:1closedeyes: benim salı yada çarşamla olacak muayenem, ozaman 12+4 oluyorum belki söyler,ya tabiki en başta sağlıklı olsun ama çoook merak ediyorum bennn:asigim:

Back