- 9 Mart 2010
- 301
- 2
- 96
Amin canım kız çocukları sanki daha bir duygusal oluyor.Dün ilkkez türk filmi seyrederken ağladı.Bir baktım ağlayarak odasına kaçtı kızım noldu dedim.Aşkını bulamadı diyor :)
evet o küçük hali kızımın.
tamam canım ekliyorum şimdiki resmini:)
Geçen gün eşimde aynen "kışın gelmesini hiç bu kadar istememiştim" dedi :)
Hepimiz aynı duyuları yaşıyoruz.
fns93 canım Allah bağışlasın kızını... Ayy ne duygusal bir andır kim bilir minicik kızın kendinden büyük yastığı battaniyeyi alıp sana getircek pıtır pıtır... Ben bile duygulandım şimdi yaaa.
cağlayan çiçek ben çizelgeyi yapamadım bana rica etsem yardımcı olurmusun??yerimsenibenyerimseniben
fns93 canım Allah bağışlasın kızını... Ayy ne duygusal bir andır kim bilir minicik kızın kendinden büyük yastığı battaniyeyi alıp sana getircek pıtır pıtır... Ben bile duygulandım şimdi yaaa.
Fatmacım müsadenle ben bu kızı yemek istiyorum allahım 41 kerem maşallah çok güzel bir kız olmuş annesi bu allah sağlıklı ve uzun ömürler versin canım kızına yaa bittim en bu kıza iki resmindede çok güzel çıkmış
kızınız çoook güzel maşallahAllah ım bahtını da güzel etsin...
yerleri ayrı ayrı Fatmacım yeğenlerimden biliyorum kız bi duygusal oluyo anneye babaya düşkün oluyo cilveli oluyo , erkekte korumacı oluyo ufacık boyuyla anneyi kardeşi koruyo sahipleniyo. Allahım iki sevincide tattırır inşallah herkese.daha bikaç ay önce çocuk istiyoruz diyoduk şimdi cinsiyet öğreniyoruz filan.ayy ben çok duygusalım dr dan geldiğimden beri.öyle zıplayıp duruyodu içimde.neyse canım öyle işte :))))
tam prenses maşallah canım ya; eh inşallah bir de küçük prens alırsın kucağınagamyoncuiremsu
Amin canım benim.Anne kız ne kadar güzel bir ikili,allahım hep böyle olsun aranız inş.Çok ıslanıp kendini hasta etme sakın bebiş var unutma :)) Biz burda yanıyoruz yaaa keşke bizdede yağsa yağmur.
iyi akşamlar kızlar benim arkadaşım var 2 li test yaptırmamış negatif çıksaydı aldırmazdım günah filan bu tür şeylerle beni korkuttu
Birde anaokulu için çektirdiğimiz vesikalığını yükleyeyim teyzeleri
Ayyyyy saçları kızıl mı yerim onu ben.
Ömrü uzun olsun inşallah.
Kız çocuğu gerçekten çokkkkkkkkkk başka oluyor Allah ım bana da bir kız nasip etsin inşallah
ayy yeni gördüm fotoyu canım yerim ben bu kızı maşallah çok tatlı.kaderide güzel olsun inşallah.kızında oğlanında yeri farklı yeterki sağlıklı olsunlar.2li testi iyi çıkan arkdaşlar gözünüzaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?