gözün aydın,bende bugün dra gidenlerdenim,çok eğleneceliydi ultrasonu izlemek değilmiopuyorumnanaktan
ben ikili yaptırmıorum dr istemedi,cinsiyet içinde çok erken dedi az biraz uğraştı bidahaki gelmemize bıraktı onuda
allah sağlıkla eline ayağına kavuşturur inşallah:Saruboceq:
kızlar kızlaaarrr ben geldiiim :) yazdıklarınızı bile okuyamadan hemen yazıyım dedim doktordan geldimmm.bebişin ense kalınlığı ve diğer ölçüleri normal çok şükür.kanımıda verdim sonucu çarşamba alıcam inşallah o da hayırlı bi haber olur.minik 4 gün önden gidiyo 12+4 olmuş, 6.5 mm boyu olmuş. bideeee eşimle dr u biraz sıkıştırdık çok uğraştı görebilmek için henüz çok erken bişey söylemek için ama kıza benziyo dedi :ecrin_bebek: kesinleşirse melisa bebek olucak bayanssulusmile çok şaşkınım
Kızlar şimdi 2'li testimi yapan doktor aradı (kendi doktorum yapmadı çünkü izindeydi) hem 2'li testim hemde o gün verdiğim idrar tahlilim güzel çıkmış... 2'li testin değerlerini öğrenemedim onu kendi doktorumla randevuma gittiğimde öğrenebileceğim sanırım... Çok şükür Allahım... Hepimizin yavruları sana emanet.Sağlıkla kucağıma aldır Yarabbim.
İnş.canım ben devam ederse hala saçlarımı kestiriyim diyorum ama kıyamıyorumda ne zamandır uzatıyorum mafoldumben
Mrb canım geçmiş olsun ve gözünaydın,öğleden sonra güzel haberler geliyor hep ne kadar güzel :))
Minişide maş.annesi onu görmeye geldi diye oyunlar yapıyordur canım sana.Hayırlısı bakalım gönlünden geçende erkek bebekmiydi canım senin gamyoncuiremsu
kızlar hiç kilo almadınız mı ne kadar sanslısınız ben simdiden aldım kilo gerçi belli olmuyor ama kıskandım walla sizi maşallah
kaydirigubbakcemile3 tek tek sayınca birden bir sürü şey oldu dimi :)) Aslında bizim bebişler kış bebeği olacaklar hep kalın üşütmeyecek şeyler almak lazım şimdi de öyleleri yok hep yazlık...
Bende genel alışveriş için 6. ayı düşünüyorum... Eşime kalsa son 1 ay gider tek seferde hepsini alırız diyor ama bence yanlış çünkü Allah korusun erken doğum da olabilir.Dünyanın binbir türlü hali var... Bide henüz daha iyi durumdayken alıp herşeyi kenara koymak en iyisi gibi geliyor... son ay zaten zar zor yürüyüp hareket edicem bide dükkan dükkan gezemem...
Ama kıyafet almaya kış sezonu başlayınca hemen başlicam :)
kızlar kızlaaarrr ben geldiiim :) yazdıklarınızı bile okuyamadan hemen yazıyım dedim doktordan geldimmm.bebişin ense kalınlığı ve diğer ölçüleri normal çok şükür.kanımıda verdim sonucu çarşamba alıcam inşallah o da hayırlı bi haber olur.minik 4 gün önden gidiyo 12+4 olmuş, 6.5 mm boyu olmuş. bideeee eşimle dr u biraz sıkıştırdık çok uğraştı görebilmek için henüz çok erken bişey söylemek için ama kıza benziyo dedi :ecrin_bebek: kesinleşirse melisa bebek olucak bayanssulusmile çok şaşkınım
Kızlar şimdi 2'li testimi yapan doktor aradı (kendi doktorum yapmadı çünkü izindeydi) hem 2'li testim hemde o gün verdiğim idrar tahlilim güzel çıkmış... 2'li testin değerlerini öğrenemedim onu kendi doktorumla randevuma gittiğimde öğrenebileceğim sanırım... Çok şükür Allahım... Hepimizin yavruları sana emanet.Sağlıkla kucağıma aldır Yarabbim.
Canım eğer ayaklarını kaldırdı ve o pozisyonda gösterdi ise doktor büyük ihtimal Erkek olduğunu görmüştür.Hayırlısı olsun...Rabbime emanet hepsi.
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
evet canım gönlümden geçen hep erkek di ama bi taraftanda kız bebiş olsa falan diyodum hayırlısı allah hayırlısını verir ne verirse gamyoncuiremsu
2li testimin sonuçlarını öğrendim simdi doktorum iyi dedi.çok mutlu oldum.
Ancak 29.000 de 1 dedi.Sizce bunun için 3lü test yaptırmama gerek var mı ?
Sizde sonuçlar nedir
benim kızım 3.5 yaşında ve şimdiden bana yardım ediyor teyzeleri.Geçen gün rahatsızdım yatıyordum bir baktım bana yastık ve battaniye getirmiş .Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin dayanamadım ağladım duygulandım vallahi
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım,bende erkek çocuklarını seviyorum ama kızın yeri sanki bambaşka gerçi sağlıklı olsunda kız yada erkek ilk çocukta çok farketmiyor
benim kızım 3.5 yaşında ve şimdiden bana yardım ediyor teyzeleri.Geçen gün rahatsızdım yatıyordum bir baktım bana yastık ve battaniye getirmiş .Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin dayanamadım ağladım duygulandım vallahi
evet o küçük hali kızımın.Ben onun o iş yapan minicik ellerini yerim,büyümüşte annesine yastık ve battaniye mi getiriyormuş aman allahım ya.inişin resmini koysana canım görelim profildeki resmi küçük hali galiba :))
oyyy yerim ben onu ya. annesine bakarmış küçücük haliyle :) ne hayırlı evlat yetiştirmişin canım darısı bizlere.
evet o küçük hali kızımın.
tamam canım ekliyorum şimdiki resmini:)
Teşekkürler teyzesi:)hımmmm kızında pek güzelmiş canım maşallah bayanssulusmile çok tatlıymışşşş
Benim eşimde erken doğum olur diye 6.ayda herşeyi bitsin 7.aya hazır olarak girelim istiyor aslında biraz da bende öyle istiyorum bu bebişlerin ne zaman süpriz yapacakları belli olmaz.Kıyafetler için bende kış sezonu'nu bekliyorum.Kışın gelmesinide hiç bu kadar çok istemedim bugüne kadar sadece doğum günüm var diye bekliyordum ama bebişim süpriz yapıp doğum günümde gelirse süper olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?