2011 Şubat Anneleri

evet acayib eğlenceli onu izlemek ayaklarıyla ittiriyor kendini hep hareketli çok güzel bi duygu daha önce hiç tatmadığım bi duygu bebeğimi çokkk seviyorum ohaoldumsmile

gözünüz aydın kızlar, darısı başımıza. umarım hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz.

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
evet canım gönlümden geçen hep erkek di ama bi taraftanda kız bebiş olsa falan diyodum hayırlısı allah hayırlısını verir ne verirse gamyoncuiremsu

Benim eşimde erken doğum olur diye 6.ayda herşeyi bitsin 7.aya hazır olarak girelim istiyor aslında biraz da bende öyle istiyorum bu bebişlerin ne zaman süpriz yapacakları belli olmaz.Kıyafetler için bende kış sezonu'nu bekliyorum.Kışın gelmesinide hiç bu kadar çok istemedim bugüne kadar sadece doğum günüm var diye bekliyordum ama bebişim süpriz yapıp doğum günümde gelirse süper olur :))

Gözünaydın canım,bu minişler ne kadar hızlı büyüyorlar böyle allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.
Bebişinin ismide çok güzel canım 3.kızımız geliyor :lepi:

diğer sonuçlar güzel çıktıysa ikilide güzel çıkar hadi bakalım bugün hep güzel haberler geliyor bundan sonra hep böyle devam eder inş:

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

evet canım gönlümden geçen hep erkek di ama bi taraftanda kız bebiş olsa falan diyodum hayırlısı allah hayırlısını verir ne verirse gamyoncuiremsu

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım,bende erkek çocuklarını seviyorum ama kızın yeri sanki bambaşka gerçi sağlıklı olsunda kız yada erkek ilk çocukta çok farketmiyor

2li testimin sonuçlarını öğrendim simdi doktorum iyi dedi. çok mutlu oldum.
Ancak 29.000 de 1 dedi.Sizce bunun için 3lü test yaptırmama gerek var mı ?
Sizde sonuçlar nedir

Canım eğer dr un iyi dediyse bence 3lü testi yaptırma.Gözün aydın bu arada

Canıım çok sevindim Allahım kucagına almayıda nasip etsin , ne güzel bir prenses geliyor desene :) zemuszemus
İsmid pek şeker adıyla yaşasın.

Ay ay ay herkeste ne güzel haberler var bugün maşallahhh :)
Allahım devamına erdirsin canım.

benim kızım 3.5 yaşında ve şimdiden bana yardım ediyor teyzeleri.Geçen gün rahatsızdım yatıyordum bir baktım bana yastık ve battaniye getirmiş .Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin dayanamadım ağladım duygulandım vallahi

Kızlar size bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum bakalım kim biliyor cevabını :))
kaydirigubbakcemile3

Kepek içeren gıdalar tüketebilirmiyiz :kedi:

Ben onun o iş yapan minicik ellerini yerim,büyümüşte annesine yastık ve battaniye mi getiriyormuş aman allahım ya.inişin resmini koysana canım görelim profildeki resmi küçük hali galiba :))

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım,bende erkek çocuklarını seviyorum ama kızın yeri sanki bambaşka gerçi sağlıklı olsunda kız yada erkek ilk çocukta çok farketmiyor

canım bende kız çocuklarını daha çok seviyorum küçükken çok sevimli bıcır bıcır oluyolar ama ilk bebişimiz erkek olsun istiyoduk eşimde bende hani abi olucak ya bilmiyorumkismile hepte erkek gibi hissediyorduk başından beri. taa ki geçen gün güneşlenirken burnumda bi leke belirene kadar... eşim galiba kızımız oluyo dedi :) yani ben tutturamadım tahminimi zemuszemus neyse büyüğü kız küçüğü erkek olur inşallah :)) önümüzdeki muayenede kesin olarak görürüz dedi kesinleşince alışverişe başlarım ben heralde dayanamıyorum o minik minik giysilere. bu arada güneşe dikkat kızlarrrr. yüzümde lekeler çıkıyo benim,50 faktör kremlere rağmen.

oyyy yerim ben onu ya. annesine bakarmış küçücük haliyle :) ne hayırlı evlat yetiştirmişin canım darısı bizlere.

Ben onun o iş yapan minicik ellerini yerim,büyümüşte annesine yastık ve battaniye mi getiriyormuş aman allahım ya.inişin resmini koysana canım görelim profildeki resmi küçük hali galiba :))
evet o küçük hali kızımın.
tamam canım ekliyorum şimdiki resmini:)

Eklentiler

• $yavrum.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
oyyy yerim ben onu ya. annesine bakarmış küçücük haliyle :) ne hayırlı evlat yetiştirmişin canım darısı bizlere.

Amin canım kız çocukları sanki daha bir duygusal oluyor.Dün ilkkez türk filmi seyrederken ağladı.Bir baktım ağlayarak odasına kaçtı kızım noldu dedim.Aşkını bulamadı diyor :)

Birde anaokulu için çektirdiğimiz vesikalığını yükleyeyim teyzeleri

Eklentiler

• $DSC_6246.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 27

Geçen gün eşimde aynen "kışın gelmesini hiç bu kadar istememiştim" dedi :)
Hepimiz aynı duyuları yaşıyoruz.

fns93 canım Allah bağışlasın kızını... Ayy ne duygusal bir andır kim bilir minicik kızın kendinden büyük yastığı battaniyeyi alıp sana getircek pıtır pıtır... Ben bile duygulandım şimdi yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…