• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

benim inat oğlumla hayata alışmaya çalışıyoruz

emme konusunda sıkıntılarımızı tam atamadık.bi gün çok iyiyiz ertesi gün bambaşka bi bebek oluyo sanki
sütüm var çok şükür meme ucundanda sorun yok ama oğlum ilk teşebbüste o memeyi kavrayamıyorsa vayy halimize
bi sinir bi asabiyet bi haller.ağzı açık bekliyo memeyi veriyorum ağzına öyle duruyo resmen içine sıkıyorum sütü yok o ağlıyo.yalancı memeyi veriyorıum onu cok cok çekiyo.nasıl sinir oluyorum anlatamam

geceler zor geçiyo.gündüz müzik sesi gibi gelen ağlaması gece beni mahveiyo .tabi bendeki uyku hali tahammülsüzlüz yorgunlukta buna etki ediyor

iki gecedir mama veriyoruz 50 ml kadar.mecburen yoksa susmuyo.gerçi mamayı yedikten sonra bi saat sonra uyanıp gene emmek istiyo yine aynı şeyleri yaşıyoruz ya neyse
biberonumuz yeni doğan emzikli.yani sallasanda akmıyo.çekmek lazım.bebek çekecekki süt gelsin.
ama yinede ondan huylanıyorum acaba ordaki bollluk yüzündenmi benim mememi başta nazlanarak alıyo.ama kavrayınca güzel çekiyo.işte göğüsler bi büyüyeydi.

hastanede kaşık biberonla mama vermişşlerdi.aslında onu bulabilsemde ondan alsam.hiç vermicem mamayı ama bazen bizi çoook zorluyo.

ben daha yeni oldum sezeryan ama o bahsettiğin sızı bendede oluyo böyle cızz ediyo sanki normalde yokta kalkarken falan oluyor

herkesin derdi birbirine benzer aslında.bnm kız da sağ göğsümü sevmedi baştan hiç onu almadı.ee şişti tabi göğüs ucu gitti.bu sefer tutamadı bile.ben de pompayla sağdım.ucu çıktı baya.öyle verdim şimdi ikisini de alıyo çok şükür.büyümesine gelince seda bnmkilerde küçüktü ama şimdi maşallahları var :1: sanırım emmeyle alakalı.inş metehan da cork cork emer annesini...

merhaba arkadaşlar yine ben geldim lütfen yardım edin ben 6+5 günlük hamileyim dün biraz yordum kendimi kahverengi kan mı akıntı mı anlayamadım üç damla kadar geldi kesildi ağrım da yok korkuyorum düşük olabilir mi?

cnm aynısını ben de yaşadım.1-2 gün gelmişti benden de kahverengimsi bi akıntı.progestan kullanıyodum ben doktorum ona bağlamıştı sebebini.Allaha şükür miniğim yanımda beşiğinde uyuyo şimdi.inş senin de önmeli bişi diildir.ama yine de doktorunu ara bence

Merhaba herkese.

bugün hepatitin 2. dozu vurulacak kuzuma. Aglayacak yine :(

Şöyle bir göz attım geçmişe.

Busem, Sevimlii Seda, gerçi Seda daha yeni ama sizin halinizi çok ama çokkkkkkkk iyi anlıyorum. Oglumda yaşadıgımızdan çok iyi bilirim ne oldugunu :(
Malesef erkek bebegi büyütmesi çok çok daha zor. :( Allah yardımcınız olsun.

cnm aynısını ben de yaşadım.1-2 gün gelmişti benden de kahverengimsi bi akıntı.progestan kullanıyodum ben doktorum ona bağlamıştı sebebini.Allaha şükür miniğim yanımda beşiğinde uyuyo şimdi.inş senin de önmeli bişi diildir.ama yine de doktorunu ara bence

çok saol canım ya ama ben dün istemeden biraz yordum kendimi ondan oldu sanırım ama inş bebeğim iyidir..

Merhaba herkese.

Busem, Sevimlii Seda, gerçi Seda daha yeni ama sizin halinizi çok ama çokkkkkkkk iyi anlıyorum. Oglumda yaşadıgımızdan çok iyi bilirim ne oldugunu :(

bizde bugün hastaneye gitcez topuk kanı alacaklar.bağırtcaklar yine oğlumuu :(
sağlık ocağından aradılar doğurdunmu diye sordular kaydını yaptılar aşılara beklerik dediler
oğluş uyandı ama babannesi ilgileniyo çok şükür gazı var muhtemelen

ben daha hiç altını açmadım biliyomusunuz :37: eşim bile değişti altını
kayınvalidem annem eşimm hep bir elden yapıolar
bence sakıncası yok hiiçç karışmıyorum valla

sağlık ocağından aradılar doğurdunmu diye sordular kaydını yaptılar aşılara beklerik dediler

Canım ben oglumunkini 15 gün degişememiştim :) Bir şeycik olmaz :)

selam kızlar dıllerım lal hayırlısı olsun oglusunu kucagına almıssın hala kaldımı dogum yapmayan bılmıyorum ama onlarada hayırlı dogumlar dılıyorum gecmıse bakıcak vakıt olmadıgı ıcın kımler neler yasıyor bılmıyoruz ama senın yazdıklarının bır cogunu bende yasadım bıde bız sarılık olduk dun ve ondan oncekı gun hastanede ısın gorduk sımdı hep tetıkteyız memede uyuyor ve emmıyor bıberonla mama takvıyesı yapıyorum ama bıberonla emdıkten sonra gousten emmeyı unutuyor uykusuz ve yorgun geceler ustune hastalıklar vs eklenınce sabırlar zorlanıyor Allah beterınden korusun bugunlerımızde gecer ıns herkese bebıslerıyle saglıklı gunler :46:

Kızlar ya az önce aralık annelerinde okudum birisinin bebeği emerken sık sık boğazına süt kaçıyormuş bebekte öksürüp hırıldıyormuş normal deyip önemsememişler ve süt akciğerine kaçtığı için zaatüre olmuş çok üzüldüm ve oanikledimde aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü aman zaman özelliklede bebek memeyi ilk emerken süt bol oda açlıktan aceleci davranıyor ve bazen süt kaçıyor boğazına:( Acaba ciğerlerine de kaçıyormudur.Süt emdikten sonra benimkide hırıldıyor çünkü:(

Kızlar ya az önce aralık annelerinde okudum birisinin bebeği emerken sık sık boğazına süt kaçıyormuş bebekte öksürüp hırıldıyormuş normal deyip önemsememişler ve süt akciğerine kaçtığı için zaatüre olmuş çok üzüldüm ve oanikledimde aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü aman zaman özelliklede bebek memeyi ilk emerken süt bol oda açlıktan aceleci davranıyor ve bazen süt kaçıyor boğazına:( Acaba ciğerlerine de kaçıyormudur.Süt emdikten sonra benimkide hırıldıyor çünkü:(

yaaaa ciddimisin? off bak bnmde moralim bozuldu şimdi yaa.. bnm kızım da 2 gündür emerken öksürüyo ve yatırdıktan sonra da hırıldıyo :((( ayy ya yarın doktora gidince sorayım bari ama şimdi bana yarın olmaz bi türlü :(

yaaaa ciddimisin? off bak bnmde moralim bozuldu şimdi yaa.. bnm kızım da 2 gündür emerken öksürüyo ve yatırdıktan sonra da hırıldıyo :((( ayy ya yarın doktora gidince sorayım bari ama şimdi bana yarın olmaz bi türlü :(

Bende okuyunca şoke oldum ilk defa duyuyorum böyle bişey internetten okudum biraz ciğerlerine süt vb kaçması o kadarda kolay değilmiş ama yinede bilinçli olmak lazım. Bebeğin Ciğerine Besin Kaçması
bu adreste faydalı bilgiler var ben bebeğimi hiç tam yatar pozisyonda emzirmiyorum gerçi ama insan ister istemez endişeleniyor.Benimkide çok hırıldıyor beslenme aralarında:( Doktoruna sorarsan neler dediğini yaz burda olurmu bizim randevunmuza daha var çünkü... Bide eşimin bi lafı var sıkıntısı hastalığı vb olan bebek mışıl mışıl uyumaz der benimki huzurlu bi şekilde uyuyor Allahtan tek tesellim bu ama biliyorsunki endişelenmek anneliğin şanındandır işte napsakta endişeleniyoruzç

emme konusunda sıkıntılarımızı tam atamadık.bi gün çok iyiyiz ertesi gün bambaşka bi bebek oluyo sanki
sütüm var çok şükür meme ucundanda sorun yok ama oğlum ilk teşebbüste o memeyi kavrayamıyorsa vayy halimize
bi sinir bi asabiyet bi haller.ağzı açık bekliyo memeyi veriyorum ağzına öyle duruyo resmen içine sıkıyorum sütü yok o ağlıyo.yalancı memeyi veriyorıum onu cok cok çekiyo.nasıl sinir oluyorum anlatamam

geceler zor geçiyo.gündüz müzik sesi gibi gelen ağlaması gece beni mahveiyo .tabi bendeki uyku hali tahammülsüzlüz yorgunlukta buna etki ediyor

iki gecedir mama veriyoruz 50 ml kadar.mecburen yoksa susmuyo.gerçi mamayı yedikten sonra bi saat sonra uyanıp gene emmek istiyo yine aynı şeyleri yaşıyoruz ya neyse
biberonumuz yeni doğan emzikli.yani sallasanda akmıyo.çekmek lazım.bebek çekecekki süt gelsin.
ama yinede ondan huylanıyorum acaba ordaki bollluk yüzündenmi benim mememi başta nazlanarak alıyo.ama kavrayınca güzel çekiyo.işte göğüsler bi büyüyeydi.

hastanede kaşık biberonla mama vermişşlerdi.aslında onu bulabilsemde ondan alsam.hiç vermicem mamayı ama bazen bizi çoook zorluyo.

canım hangi marka bibero kullanıyorsun benimki sallasam dökülüyor Dr. Brown markası
kaşık biberon e-bebek te gördüm ben ama 70 tl gibi bişeydi almadım:(

slm herkese..
bir sorum var kızlar..bebeğimin göğüs uçları sert..acaba ne yapmam gerekiyor..aranızda bu durumla karşılaşan var mı..dr henüz götürmedik..ama aklıma takıldı..bir soruyum dedim..
öptüm hepinizi..

cnm, benim annem oğlumun memişlerini sıkıp içindeki sütü çıkartıyor. bebişlerin memişlerindeki sütü çıkarmak gerekiyormuş sertleşme ve agrı yaparmış. valla benım degıl annemın bılgısı bu. eskiden beri böyle gördük biz diyor bende mudahale etmıyorum cıkıartıyor annecım.

slm kızlar annem babam yine temizlik başında ben de biraz babişe yardım ettim o tüm evi süpürdü bende salonu süpüreyim bari dedim eee 63 yaşında adam saolsun ama ben unutmuşum yaa 7.aydan beri hep eşim süpürüyodu bi salonu sürpürdüm bel sırt ağrıdı valla :6: karşı taraftan hala tık yok bakalım haftasonu gelirler heralde gelmezlerse işler iice karışcak gibi :22:

kızlar bebeğimin yüzünü sıcak suyla ıslattıgım pamukla siliyorum gözlerini nasıl silsem siz napıyorsun?

canım ben kaynatıp soğuttugum suyla siliyorum ama burun kenarından dışa doğru ve bi sildiğim pamugu atıyorum yani altı başak üstü başka diğer gözü başka pamukla çapaklanma varsa sütünle sil geçti benim hemen

kızlar bizde de pişik problemi var prima premirum kullanıyorum ama pişik oluyor değiştirmem gerekecek sanrıım .bir de idrarını yaparken çok zorlanıyor sizde de aynı şey var mı yoksa doktora götürmelimiyim enfeksiyon felan mı var .yoksa vücudu uyum sağlamakta mı zorlanıyor ??? idrarını yapana kadar bağırıyor kızım...birde pudra eskide mi kaldı yoksa kullanananız var mı ???

canım ben hametan kullandım 1-2 kere geçti ama ben ılık suya 1-2 damla zeytinyağı damlatıp pamukla silip kuruluyorum ondan da olabilir pudra tavsiye etmiyolar diiye duymuştum caanım

slm kızlar nasılsınız
bugün bizim yarı kırkımız oldu birazdan banyomuzu yapcaz az kaldı ananemize gitmeyede valla çok heycanlıyım.
kızlar bugün sağlık ocağına götürdüm kızımı kusması çok demiştim ya dru kilo kontrolü yapın bizim için önemli olan o demişti veeee biz 20 günde tam 1 kilo almışız :nazar: :nazar:
4150 gr olmuş boyumuzda 1 cm uzamış 51 cm olmuş minik kuşum
göğüslerimde iyileşmeye başladı ayy çok mutlu oldum valla yavrum kustukça içim gidiyodu aile hekimizi sütün yarıyo demekki dedi allahım hep bööle devam eder inş en azından 6 ay

maşallah canım hadi kavuşcaksın sen annene umaycık da anneannesine :8:

cnmm bizde pirima kullanıyoruz bizimkinide pişik yaptı ama annemle bi çözüm buldukk ıslak mendl kullanmıyoruz sıcak su ve pamukla siliyoruz sonra kurauladıktan sonra zeytinyağıı bire bir geldi cok iyi valla kızarıklık faln kalmadı poposundaa :))

bizde ööle yapıyoruz canım memnunuz gayet :65:

arkadaşlar pişik için sürdüğünüz zeytinyağı ısıtılıp soğutulmuş olacak.
ben 7 aylık doğum yapmıştım(oğlum şu anda 4 yaşında)1.500 gr doğdu.her yıkadığımda bütün vücuduna zeytinyağı sürdüm hem masaj yapmış oldum.bağışıklık sistemini geliştiriyor.birkaç ay önce cerrahpaşa prof.larından yıldız perk tv de aynı şeyi söyledi.belki denemek istersiniz.

biz daha yeni yıkamaya başlıadık ama sildikten sonra zeytinyağıyla yağlıyorum zeynebi saçı felan da güzel olsun prensesimin walla egeli olduğum belli kızın herşeyinde zeytinyağıı :9:

evet canım doğrudur, Allah bebeğini sana bağışlasın... Bende ılık bir kaşık z.yağının bebek gazını anında durdurduğunu duymuştum mantıklı geldi...

Ben henüz Haziran annesiyim ama fırsat buldukça bu ay doğum yapanları da takip ediyorum, çoğunuz bebeğinizi almışsınız kucağnıza... Rabbim ben ve benim gibi bebek yolu bekleyenleri de kavuştursn sağ salim bebeğine...

okuduğuma göre sezaryen doğum çoğunlukta... kimisi isteyerek kimisi mecburi, normal doğum yapana rastlamadım... kararszm bende korkum çok nasıl doğum yapıcam şimdiden kara kara düşünüyorum... Ahh ah diyorum eski toprak analarımız evlerde bile doğum yapan analarımz nasıl yapmışlar... böyle düşündükçe de şartlar bu kadar gelişmişken neden kafa yoruyorum diyorum... bilgi almak istiyorum sizden biraz (doğum yapanlar için) normal mi? sezaryen mi?

canım şartlar elverdiği sürece kesinlikle normal ben normal yaptım hiiç gözünü korkutma gayet rahat herşey de unutulup gidiyo nasılsa ben doğumdan çıktım kızımı giydirdim eşyalarımı odadaki dolaba yerleştirdim öğlenine de taburcu ve evde döndüm durdum aman maşallah diim :nazar: hakkında hayırlısı tabii canım

pişik sorununa yazdığınız cevaplar için teşkkürler kızlar ben de ıslak mendili bırakmayı düşünüyordum zaten .uni baby pamuk ve su diyoruz ama değil demekki :(((
seda gözün aydın canım :))

canım ben geceleri unibaby newborn kullanıyorum ee gece gözüm kesmiyor su-pamugu memnunum ondan da ama mutlaka kurula canım ne kullanırsan kullan

cnm cvp verdiğin için tşkler :71: bnm sütümün maşallahı var :nazar: çok şiştiği için zaten arada sağıyorum ben ama bnm zilli kaşıkla almıyo hmn çıkarıyo geri.biberon almadım bile ben kullanmayı düşünmediğim için.uyandırabilsem emmede sorun yok da işte iş uyandırmakta :)))
hmm dikişler konusunda yalnız diilmişim demekki.ay ben de korkmaya başlamıştım iltihap mı var açılmışmıdır falan diye.tamamen iyileşmesi ne kadar zaman alacak ki acaba? ay çok mu sabırsızım ne.halbuki kendi işimi kendim görebiliyorum daha da 1 hafta oldu ama işte insanoğlu hemen olsun istiyo..

slm canım maşallah sütüne :nazar: ben ayağıyla yada gıdısıyla oynuyorum uyandırmak için canım benim normal oldu biliyosun makatta vardı dikiş geçen pazar geçti tamamen acele etme yani

slm herkese..
bir sorum var kızlar..bebeğimin göğüs uçları sert..acaba ne yapmam gerekiyor..aranızda bu durumla karşılaşan var mı..dr henüz götürmedik..ama aklıma takıldı..bir soruyum dedim..
öptüm hepinizi..

canım bizde olmadı ama normal diye okumuştum ama ellememek lazımmış senin hormonların geçermiş ona ondan olurmuş geçer merak etme

canım benimde 16 gün oldu gündüzleri bişiy yok ama gecelri hala sızlıyo benimkide yapıştırma birde gece uyanınca su içinde uyanıyorum lousalıktanmış galiba ablam ne zaman kırkın çıkarsa o zamn rahatlıyosun demişti oylede olacak sanırsam

alll benden de okadar sucuk gibiyim kalktığımda hasta olcam die korkuyorum duş alıyorum giyiniyorum hoop hemen ter boşanıyoo

canım doğumdan sonra hemşire damağına değdir meme ucunu yakalr hemen demişti bi dene istersen
merhabalar bugün egemenimin ilk banyosunu yaptırıcaz ve çokkkk heyecanlıyım

ohh tertemiz olcak egemencik desene kameraya çektik biz ilk banyosu die

ayyy canım yaa içime kurt düşürdün şimdi bizde de oluyo ağladıysa acele ediyo ve bogazına kaçıyo öksürüyo meleğim bişi olmaz inş :18:

slm annecikler ve onların minnak bebişleri
nasılsınız bakalım bugün biz iyiyiz çok şükür göğüs uçlarımdaki yaralarda kapanmaya başladı valla çok mutlu oluyorum acılarım geçince emzirmek eziyet gelmiyo artık çok şükür
manikk canım benim kızında bazen genzine kaçıyo öksürüyo arada hırlıyoda ayy çok canım sıkıldı şimdi yaaa belirtisi neymiş peki başka bi belirti vermişmi bebiş

cnm senin yazıların çok dikkatimi çekiyo çünkü yaşadıklarımı sende görüyorum remne beni tarif ediyosun
bnm oğlumda ilk çekişi acayip kapıp yapıyo öle emincede süt birden gelmeye başlıyo bukez boğazına kaçıyo hemen kaldırıyorum yana eğiyorum falan ama yazını okuyunca allah korusun ya inş öle bşii olmaz aklımıza getirmeyelim Allah korusun :(

bide bnm oğlum iki gündür kusmaya başladı ya normalimi önceden hiç kusma yoktu sizinde oluyomu bide nasıl dün yoğurt kesiği gibiydi bugün daha ii süt kusuyo acaba üşüttümmü yavrumu uff anne olmak çok zor ya herşeyden kendimi sorumlu hissediyoum

Merhaba herkese.

evridiki cnm cidden sanırım erkek bebek büyütmek çok zor
sürekli emmek sitiyo
eridim bittim ben eski kşiloma dönmek üzereyim:(
ama olsun o emsinde artık napalım
siz nsaılsınız cnm asyam nasıl
öpüyorum iknizide

yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum :50:
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:

bebişimin tam altını açıyorum pamukla poposunu silerken vışşşkkkk kakasını yapıveriyor 2 kez battaniye falan battı:60:
çok uyuyor uyandıramıyorum ilk kez memelerim ağrıdı süt doldu sanırım
siz nasıl uyandırıyorsunuz?
gündüz ayaklarının altına bastırdım dudaklarını büzdü çok ağladı sanırım acıttım canını:44:
aç kalıyor kan şekeri düşüyor hep uyuyor
sarılıkmı oldu yoksa
sarılığı olan çocuk çok uyur derler:44::44:

slm kızlar :71:
ara ara girip okuyorum ama gelen gidenden kızımla uğraşmaktan yazamıyorum..ooo hemen hemen herkes kavuşmuş meleklerine.Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inş.doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun...
:71:ben de sizler gibiyim kızlar.bebişle uğraşarak geçiyo günlerim.2 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama uykucu kızımla biraz zor oluyo tabi :) bide gece gündüz ayrımımız yok henüz malesef :( o da yoruyo tabi geceleri beni.ama çalışmalara başladık.gündüz gürültü yapıyoruz ortamda ışık vs.gece de sessiz ortamda loş ışıkta uyutuyoruz,emziriyorum,altını temizliyorum vs.inş düzene girer o da :)
kızlar bişi sorucam sezeryan olanlara.bugün 9. gün sezeryan olalı.dikiş yok bende yapıştırma yapmış doktorum.o yapıştırmanın olduğu kısmın biraz sızlaması ve yanıyo gibi olması normalmidir?sizde de var mı? yoksa tamamen iyileşen var mı? yani hiçbi şikayeti olmayan???

ACIMASI SIZLAMASI NORMAL CANIM
DAHA DEVAM EDECEK O BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİR
benim ilk doğumda 3 ay kadar sürmüştü o iç dikişlerin sızısı:59:

fatmaaaa burdasın sanırım.sen deneyimlisin bilirsin.kaçıncı gün korse giyebiliriz sezeryandan sonra??? ben hani şu sadece bel-göbek bölgesini saran straplez gibi olanlardan almıştım.nezaman giymeliyim acaba????

canım ben tecrübeliyim sezeryan konusunda ama korsede değil :)
korse takmadım hiç sarkma falanda olmadı ilkinde
şimdide takmayı düşünmüyorum
dikişleri sıkıya alma fikri cazip gelmiyor bana:18::19:

fatma canım bira mayası tableti varmış süt artırıcı ben denemedim ama ikiz annesi bilinçli bir anne kullanmıştı o önerdi.kesinlikle artırıyormuş.bir araştır istersen doğal bir şeye benziyor..

pişiğimiz dün gece geçmiş bir ara altını bezlemeden yatırdım.canbebenin alt açmasını serdim altına öyle uyuttum sabunladım bir de hametan kulllandım geçirdi.ben de en son pudraya geçeçektim.normal pudra yerine mısır pudrası mı ne varmış.tozlaşmıyormuş havada

sağol canım yarın eşime hemen aldırıyorum :71:
senin yinede aklında bulunsun bişeycik olmaz rahatlıkla kullan pudrayı:7:

ayy canım yaa valla benim oğlumda da aynı problem bu gece sabaha kadar uyumadık kakasını yapmak için çok acı çekdi araştırdım biraz rezene verebilirsiniz diyolar ama bilemedim ne yapsam dr a gitsek mi acaba derken biraz uyuyo göğsümde şimdi

rezenenin hiçbir zararı olmaz canım

slm herkese..
öptüm hepinizi..

çok normal canım çoğu bebeklte olur
onları elleme,ovma canım eskiler ovduruyorlardı dr umuz bize ovmayın
onlar sizden gecen hormonların etkisi kiminin meme ucları kocaman şişer sizinki az bile dedi
ilk kızımdada olmuştu ozman bilemedik ovduk ama şimdi ovmuyorum

ay valla annem lohusa yatağı yaptı yat yat diyip duruyo ama işte bnm huyum kurusun.en fazla oturuyom yatağın üstünde :9: Allaha binlerce kez şükür işlerimizi yapabiliyoruz.dolaşabiliyoruz.bu ufak tefek sorunlar da geçecek inş...

offff bende hep ayaktayım 3. günden beri
yatamıyorum napayım huyum böyle
kimileri naz yapar ağlar sızlar 40 gün yatar ama ben bugün süpürge bile açtım:53:

ayy al benden de o kadar.saç diplerim sırtım heryerim su içinde oluyo gece uyandıgımda.bide bana birkaç kişi lohusayken çok üşüyo insan demişti.pöfff ne üşümesi yanıyorummmm :36:

lohusa teri o çok normal bendede var sırtımdan sızıyo öyle saç diplerimden...
bunaltı geliyor annemde kızıp duruyordu çorap giy patik giy yelek giy diye ama yanıyorum ben

merhaba arkadaşlar yine ben geldim lütfen yardım edin ben 6+5 günlük hamileyim dün biraz yordum kendimi kahverengi kan mı akıntı mı anlayamadım üç damla kadar geldi kesildi ağrım da yok korkuyorum düşük olabilir mi?

bu sıralar tehlilkeli zamanlar canım
bol bol dinlen kendini yorma
kötü düşünme inşallah bişey yoktur
istersen bi dr unu ara
Allah bağışlasın yavrunu:nazar:

Aklına kötü şeyler getirmeeeee
inşallah bişey yoktur
emzirirken dümdüz tutma bebişi azcık başını dik tut
canım Allahın izniyle bişeycik olmaz:nazar:

yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum :50:
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:

şimdiden çok çok geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün
stres yapma demiyorum çünkü istemesende olacak normal bunlar bu gece sabah olmaz sana
güzelliğini yaşamaya çalış bebeğin ilk sesini duydugun an herşey bitecek minişim cennet kokusunu içine bol bol çek annesi
Allahım sağsalim aramıza dönmeni nasip etsin
herşey cok güzel olacak inşallah:nazar:

Back