bebişimin tam altını açıyorum pamukla poposunu silerken vışşşkkkk kakasını yapıveriyor 2 kez battaniye falan battı
çok uyuyor uyandıramıyorum ilk kez memelerim ağrıdı süt doldu sanırım
siz nasıl uyandırıyorsunuz?
gündüz ayaklarının altına bastırdım dudaklarını büzdü çok ağladı sanırım acıttım canını:44:
aç kalıyor kan şekeri düşüyor hep uyuyor
sarılıkmı oldu yoksa
sarılığı olan çocuk çok uyur derler:44::44:
slm kızlar
ara ara girip okuyorum ama gelen gidenden kızımla uğraşmaktan yazamıyorum..ooo hemen hemen herkes kavuşmuş meleklerine.Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inş.doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun...
ben de sizler gibiyim kızlar.bebişle uğraşarak geçiyo günlerim.2 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama uykucu kızımla biraz zor oluyo tabi :) bide gece gündüz ayrımımız yok henüz malesef o da yoruyo tabi geceleri beni.ama çalışmalara başladık.gündüz gürültü yapıyoruz ortamda ışık vs.gece de sessiz ortamda loş ışıkta uyutuyoruz,emziriyorum,altını temizliyorum vs.inş düzene girer o da :)
kızlar bişi sorucam sezeryan olanlara.bugün 9. gün sezeryan olalı.dikiş yok bende yapıştırma yapmış doktorum.o yapıştırmanın olduğu kısmın biraz sızlaması ve yanıyo gibi olması normalmidir?sizde de var mı? yoksa tamamen iyileşen var mı? yani hiçbi şikayeti olmayan???
ACIMASI SIZLAMASI NORMAL CANIM
DAHA DEVAM EDECEK O BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİR
benim ilk doğumda 3 ay kadar sürmüştü o iç dikişlerin sızısı
fatmaaaa burdasın sanırım.sen deneyimlisin bilirsin.kaçıncı gün korse giyebiliriz sezeryandan sonra??? ben hani şu sadece bel-göbek bölgesini saran straplez gibi olanlardan almıştım.nezaman giymeliyim acaba????
canım ben tecrübeliyim sezeryan konusunda ama korsede değil :)
korse takmadım hiç sarkma falanda olmadı ilkinde
şimdide takmayı düşünmüyorum
dikişleri sıkıya alma fikri cazip gelmiyor bana:18:
fatma canım bira mayası tableti varmış süt artırıcı ben denemedim ama ikiz annesi bilinçli bir anne kullanmıştı o önerdi.kesinlikle artırıyormuş.bir araştır istersen doğal bir şeye benziyor..
pişiğimiz dün gece geçmiş bir ara altını bezlemeden yatırdım.canbebenin alt açmasını serdim altına öyle uyuttum sabunladım bir de hametan kulllandım geçirdi.ben de en son pudraya geçeçektim.normal pudra yerine mısır pudrası mı ne varmış.tozlaşmıyormuş havada
sağol canım yarın eşime hemen aldırıyorum
senin yinede aklında bulunsun bişeycik olmaz rahatlıkla kullan pudrayı
ayy canım yaa valla benim oğlumda da aynı problem bu gece sabaha kadar uyumadık kakasını yapmak için çok acı çekdi araştırdım biraz rezene verebilirsiniz diyolar ama bilemedim ne yapsam dr a gitsek mi acaba derken biraz uyuyo göğsümde şimdi
rezenenin hiçbir zararı olmaz canım
slm herkese..
bir sorum var kızlar..bebeğimin göğüs uçları sert..acaba ne yapmam gerekiyor..aranızda bu durumla karşılaşan var mı..dr henüz götürmedik..ama aklıma takıldı..bir soruyum dedim..
öptüm hepinizi..
çok normal canım çoğu bebeklte olur
onları elleme,ovma canım eskiler ovduruyorlardı dr umuz bize ovmayın
onlar sizden gecen hormonların etkisi kiminin meme ucları kocaman şişer sizinki az bile dedi
ilk kızımdada olmuştu ozman bilemedik ovduk ama şimdi ovmuyorum
ay valla annem lohusa yatağı yaptı yat yat diyip duruyo ama işte bnm huyum kurusun.en fazla oturuyom yatağın üstünde Allaha binlerce kez şükür işlerimizi yapabiliyoruz.dolaşabiliyoruz.bu ufak tefek sorunlar da geçecek inş...
offff bende hep ayaktayım 3. günden beri
yatamıyorum napayım huyum böyle
kimileri naz yapar ağlar sızlar 40 gün yatar ama ben bugün süpürge bile açtım
ayy al benden de o kadar.saç diplerim sırtım heryerim su içinde oluyo gece uyandıgımda.bide bana birkaç kişi lohusayken çok üşüyo insan demişti.pöfff ne üşümesi yanıyorummmm
lohusa teri o çok normal bendede var sırtımdan sızıyo öyle saç diplerimden...
bunaltı geliyor annemde kızıp duruyordu çorap giy patik giy yelek giy diye ama yanıyorum ben
merhaba arkadaşlar yine ben geldim lütfen yardım edin ben 6+5 günlük hamileyim dün biraz yordum kendimi kahverengi kan mı akıntı mı anlayamadım üç damla kadar geldi kesildi ağrım da yok korkuyorum düşük olabilir mi?
bu sıralar tehlilkeli zamanlar canım
bol bol dinlen kendini yorma
kötü düşünme inşallah bişey yoktur
istersen bi dr unu ara
Allah bağışlasın yavrunu
Kızlar ya az önce aralık annelerinde okudum birisinin bebeği emerken sık sık boğazına süt kaçıyormuş bebekte öksürüp hırıldıyormuş normal deyip önemsememişler ve süt akciğerine kaçtığı için zaatüre olmuş çok üzüldüm ve oanikledimde aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü aman zaman özelliklede bebek memeyi ilk emerken süt bol oda açlıktan aceleci davranıyor ve bazen süt kaçıyor boğazına
Acaba ciğerlerine de kaçıyormudur.Süt emdikten sonra benimkide hırıldıyor çünkü
Aklına kötü şeyler getirmeeeee
inşallah bişey yoktur
emzirirken dümdüz tutma bebişi azcık başını dik tut
canım Allahın izniyle bişeycik olmaz
yarın sabah 8.00de doğuma giriyorum bütün duygular karışık...:18: heyecan korku mutluluk hepsini bi arada yaşıyorum bebeğim stresimden etkilendi galiba hiç hareket etmiyo yavrum
bi kaç gün uğrayamam heralde bir de haftasonu çıkamıcam eve pazartesi çıkarırlar büyük ihtimalle...
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...:80:
şimdiden çok çok geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün
stres yapma demiyorum çünkü istemesende olacak normal bunlar bu gece sabah olmaz sana
güzelliğini yaşamaya çalış bebeğin ilk sesini duydugun an herşey bitecek minişim cennet kokusunu içine bol bol çek annesi
Allahım sağsalim aramıza dönmeni nasip etsin
herşey cok güzel olacak inşallah