- 9 Mart 2010
- 301
- 2
- 96
mrhb güzel annişler.dr.umuz bize kan hapı başlattı.kan değerlerim çok iyi daha erken değilmi dedim.3 ayını bitiren herkese başlatıyoruz dedi.kan değerleri kötü olanlar aten ilk baştan beri sürekli kullanmalı dedi.kan hapına başlayan varmı aranızda.?
çağlayancım bende erken değilmi dedim ama 4.aya girildiğinde başlanır dedi dr.benimde kan değerlerim gayet güzel düşük yok.şimdi nette araştırdım.genelde 4.ayda başlanır yazıyor
kızlar yemek yiyince karnım acayip şişiyor halbuki fazlada yemiyorum ama patlıyacak gibi oluyor sizde durumlar nasıl
mrhb güzel annişler.dr.umuz bize kan hapı başlattı.kan değerlerim çok iyi daha erken değilmi dedim.3 ayını bitiren herkese başlatıyoruz dedi.kan değerleri kötü olanlar aten ilk baştan beri sürekli kullanmalı dedi.kan hapına başlayan varmı aranızda.?
kızlar doğumda çok fazla kan kaybımız olacağı için erkenden başlanıyor kan hapına hatta ben fazlasıyla kansız olduğum için kızımda doğumdan sonrada birkaç ay kullanmaya devam etmiştim.ama bu hamileliğimde daha başlamadı dr.gerçi düşük ilaçlarından sırada gelmemiş olabilir progestanı hala kullanıyorum
adanada 4.5 şiddetinde deprem olmuş evridiki bugün hiç girmedimi merak ettim şimdi
progestan hapı ne zaman bitecek canım,geçen gün sanki düşük tehlikem azaldı demiştin sen dr.dan sonra,düşük geçse bile devam mı edeceksin hapı kullanmaya.:kedi:
bana da 2 li tarama testimin sonucunu aldıgımda verdi doktorum kan hapını
kanın iyi ama sen yine de al dedi doktorum
bide calsiyum sandoz içiyorum bebeğimin hem c vitamini hemde kemik yapısı için suda eriyen sandozlardan
ama bu sandozu istersen dedi istersen balık hapıda kullanabilirsin dedi beyin gelişimi için bende sadece sandoz aldım fazla ilaç kullanmakta istemedim.
bana da 2 li tarama testimin sonucunu aldıgımda verdi doktorum kan hapını
kanın iyi ama sen yine de al dedi doktorum
bide calsiyum sandoz içiyorum bebeğimin hem c vitamini hemde kemik yapısı için suda eriyen sandozlardan
ama bu sandozu istersen dedi istersen balık hapıda kullanabilirsin dedi beyin gelişimi için bende sadece sandoz aldım fazla ilaç kullanmakta istemedim.
merhaba canım hoşgeldin aramıza ortamımız cok güzel evet tecrübe bilgi ediniyoruz :))
benimkide vermedi canım panik olma yine hemen:)
her dr farklıdır farklı yöntem uygular
Kızlar çok teşekkür ederim saolun benimkiler biraz tuhaf bak saat 3 oldu aç mısın die soran yok kendim süt içtim meyve yedim falan. Annemle konuştum demin yazık annemin de içine doğmuş gibi aç bırakma kendini kızım dio. İdare ediyorum bu şartlarda yiyebileceğim kadar yiyorum ama bu durum sinirimi de bozuo. Ne bilim yaaa. İlginç.
çağlayancım hemen endişelenme.senin dr.ununda vardır bi bildiği.her dr.farklıdır çünkü fns nin dediği gibi.bir dahaki randevunda sorarsın.
benimkide vermedi canım panik olma yine hemen:)
her dr farklıdır farklı yöntem uygular
Niye böyle oldum canım ben ya ,önceden böyle huylarım yoktu çok değiştim:kedi:
Anne oluyorsun artık annelik çok farklı bir duygu bu merak,panik hep bebeğin için.Artık kendinden önce düşüneceğin bir canlı var hayatta ve bu hep böyle olacak...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?