çağlayancım çok geçmiş olsun, bugün daha iyi olmana sevindim. ceza diye düşünüp üzme kendini, hepimizde her gün farklı bir sıkıntı çıkıyor, kendimden biliyorum
herkese günaydın arkadaşlar
listeyi yapan arkadaşım çok teşekkür ederim eklemişsin
bu arada yaşım 27-kilo 65
bebğimin cinsiyeti erkek
ilk bebişimiz:)
çağlayan çiçek bende bu geceyi çok kötü geçirdim
dönerken kasılma oluyor karnımda
haftaya kontr var hayırlısı inş
Bende aynen öyle düşünüyordum ama son zamanda doğum yapmış kimle karşılaşsam bana hemen başlamalısın diyorlar. bilmiyorumkismile
Bende aslında 4. ayda falan başlayayım diyordum ama şimdi başlayacağım.Zaten 1 hafta sonra 3. ay bitiyor... Biz önlemimizi erken alalım da gerisi zaten bünyeye kalmış.Kimisi hiç bişey yapmıyor yinede çatlamıyor kimiside birsürü şey kullanmasına rağmen çatlıyor.
ben dr.sormadan almak istemiyorum neden dersen canım,herkes bir sürü krem söylüyor,herkes farklı kullanmış bir de benim tenim çok hassas herşey alerji yapabiliyor,onun için rastgele birşey almak istemiyorum
günaydın anneler,
ben çok rahat bi gce geçirdim üstelikte çok rahat bi hamilelik geçiriorum umarım böle devam eder,hiç bulantımolmadı azcık iştahım kesilmişti oda şimdi düzelmeye başladı artık
yrn dr randevum var bakalım 2li test yapıcak galiba,önceki gittiğimde bidahaki geldiğinde tetkikler yapalım demişti,umarım bende güzel hbrlerle dönerim sizin gibi:CüvCüv:
tabi canım eğer hassas tenin varsa kesinlikle doktora sor.allah korusun birde alerjiyle uğraşma.benim doktorum saolsun adamcağız ben yönlendiriyorum bu hafta bu olucak diyorum aa evet dİyor.doktoru ben yönlendiriyorum.bankadan çok tavsiye ettiler prof.diye ama ben anlamadım hiçbişi bu doktorda.acaba bayan doktora gitsem daha mı rahat ederim diyorum
Günaydın saol canım,doğru söylüyorsun hergün ayrı bir sıkıntı çıkıyor ama,geçmedi ağrımda şimdi gene başladı ne yapıcam bilmiyorum sandalyeye mıhlandım şu anda hareket edemiyorum işin kötüsü(
Günaydın sudenur senin akşamın nasıl geçti canım,çoğumuz kötü bir akşam geçirmişiz sen iyi geçirmiş olsan bari :))
Amin :Saruboceq: çalışmak gerçekten çok zor ama sizin orası serin oluyordur heralde canım dimi bankalar genelde dışardan soğuk oluyorlar :))
Allaha şükür calıştıgım yer serin cnm ama mide bulantılarım cok fazla bn baankada çalışmıyorum özel bir şirket rahatım ama bulantım ve agrlarım vr onlarda olmasa daha rahat edicem :)
Canım benim genelde paylaşımda bulunduğum bir topic daha var orda da bir arkadaşımız ayaklarında,bacaklarında bu ağrı ve şişmeden şikayetçi ama o 6 aylık falan... Akşamları ağlayacak duruma geliyor diyor... Fakat doktoru da bunu çekeceksin diyor.Yapacak bişey yok diyor...
Biraz tuzu kes ve ayaklarını mümkün olduğunca yukarıda tutmaya çalış.Arasıra dizinden aşağıya soğuk su tut. Belki bunlar bir süreliğine işe yarar.
hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani
günaydın canım, ne acı dimi o yeni nesile sınıfta saatlerce dil döküyoruz. başarılı olmayı geçtim iyi insan olsunlar diye uğraşıyoruz ama çoğunun umurunda bile değil malesef. bu çocukların da anneleri, ablaları, tanıdıkları hamile ama malesef empati kuramıyorlar
Amin :Saruboceq: çalışmak gerçekten çok zor ama sizin orası serin oluyordur heralde canım dimi bankalar genelde dışardan soğuk oluyorlar :))
Allaha şükür calıştıgım yer serin cnm ama mide bulantılarım cok fazla bn baankada çalışmıyorum özel bir şirket rahatım ama bulantım ve agrlarım vr onlarda olmasa daha rahat edicem :)
günaydın anneler,
ben çok rahat bi gce geçirdim üstelikte çok rahat bi hamilelik geçiriorum umarım böle devam eder,hiç bulantımolmadı azcık iştahım kesilmişti oda şimdi düzelmeye başladı artık
yrn dr randevum var bakalım 2li test yapıcak galiba,önceki gittiğimde bidahaki geldiğinde tetkikler yapalım demişti,umarım bende güzel hbrlerle dönerim sizin gibi:CüvCüv:
tabi canım eğer hassas tenin varsa kesinlikle doktora sor.allah korusun birde alerjiyle uğraşma.benim doktorum saolsun adamcağız ben yönlendiriyorum bu hafta bu olucak diyorum aa evet dİyor.doktoru ben yönlendiriyorum.bankadan çok tavsiye ettiler prof.diye ama ben anlamadım hiçbişi bu doktorda.acaba bayan doktora gitsem daha mı rahat ederim diyorum
hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani
ne güzel yaa ben burda vantilatörle pişiyorum,sıcak üflüyor birde(
Bize zaten ne olsa yaranılmıyor sıcak olsa bir dert serin olsa başka bir dert ama sıcak olmaması daha güzel iş yerinin hiç çekilmiyor :))
kızlar 10+6 günlük hamileyim hala aşırı midem bulanıyor yanıyor hiç iştahım yok ayrıca 2 li test için nezaman dr gitmem lazım 11 hafta oluncamı yoksa11hafta bitincemi sevgiler........
seninle aynı gidiyoruz su; bebişleri de beraber alıcaz herhalde kucağımıza. doktorum bana gelecek hafta perşembeye yani 12 ağustosa gün verdi ikili test için. 11-14 haftalar arası yapılabiliyor sen de bu aralar randevu al istersen test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?