2011 Şubat Anneleri

çağlayancım çok geçmiş olsun, bugün daha iyi olmana sevindim. ceza diye düşünüp üzme kendini, hepimizde her gün farklı bir sıkıntı çıkıyor, kendimden biliyorum

Günaydın saol canım,doğru söylüyorsun hergün ayrı bir sıkıntı çıkıyor ama,geçmedi ağrımda şimdi gene başladı ne yapıcam bilmiyorum sandalyeye mıhlandım şu anda hareket edemiyorum işin kötüsü (

merhaba sana da Zümrüdü_anka, ne çabuk öğrenmişsin bebeğin cinsiyetini? kaçıncı haftadasın?

son cümlene katılıyorum canım ben kızımda hiçbirşey kullanmadım ve 1 tane çatlağım yok şükürkaydirigubbakcemile2

günaydın anneler,
ben çok rahat bi gce geçirdim üstelikte çok rahat bi hamilelik geçiriorum umarım böle devam eder,hiç bulantımolmadı azcık iştahım kesilmişti oda şimdi düzelmeye başladı artık
yrn dr randevum var bakalım 2li test yapıcak galiba,önceki gittiğimde bidahaki geldiğinde tetkikler yapalım demişti,umarım bende güzel hbrlerle dönerim sizin gibi:CüvCüv:

ben dr.sormadan almak istemiyorum neden dersen canım,herkes bir sürü krem söylüyor,herkes farklı kullanmış bir de benim tenim çok hassas herşey alerji yapabiliyor,onun için rastgele birşey almak istemiyorum

tabi canım eğer hassas tenin varsa kesinlikle doktora sor.allah korusun birde alerjiyle uğraşma.benim doktorum saolsun adamcağız ben yönlendiriyorum bu hafta bu olucak diyorum aa evet dİyor.doktoru ben yönlendiriyorum.bankadan çok tavsiye ettiler prof.diye ama ben anlamadım hiçbişi bu doktorda.acaba bayan doktora gitsem daha mı rahat ederim diyorum

Güzel haberler gelmesine çok sevindim,inş.böyle bir dönem geçirirsin canım,2'li test sonucunda inş.güzel çıkar,haberlerini bekliyoruz :))

Ne zamana kadar sen yönlendireceksin ki canım dr.birde prof.muş bence bayan dr.en iyisi ama genede sen bilirsin,ben bayanı tercih ettim daha rahat ederim diye öylede oldu sağolsun çok iyi çıktı dr.

Canım benim genelde paylaşımda bulunduğum bir topic daha var orda da bir arkadaşımız ayaklarında,bacaklarında bu ağrı ve şişmeden şikayetçi ama o 6 aylık falan... Akşamları ağlayacak duruma geliyor diyor... Fakat doktoru da bunu çekeceksin diyor.Yapacak bişey yok diyor...
Biraz tuzu kes ve ayaklarını mümkün olduğunca yukarıda tutmaya çalış.Arasıra dizinden aşağıya soğuk su tut. Belki bunlar bir süreliğine işe yarar.

hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani[/QUOTE]

günaydın canım, ne acı dimi o yeni nesile sınıfta saatlerce dil döküyoruz. başarılı olmayı geçtim iyi insan olsunlar diye uğraşıyoruz ama çoğunun umurunda bile değil malesef. bu çocukların da anneleri, ablaları, tanıdıkları hamile ama malesef empati kuramıyorlar

Günaydın sudenur senin akşamın nasıl geçti canım,çoğumuz kötü bir akşam geçirmişiz sen iyi geçirmiş olsan bari :))

benimki yi çünkü saat 9 da uykum geliyor uyuyorum saat 5 de uyanıyorum bid ahada uykum gelmiyor.mide bulantım benimde hiç olmadı ama iştahsızlık oldu
siz de inşallah çok iyi geçirirsiniz bundan sonra

Tamam canım,iş yerinde yapabildiğim kadar yapıcam bu söylediklerini saol :))

Onların tek derdi,bende aynı parayı verdim ben neden ayakta gidiyorum o gitsin,okullar açıkken bir tek arabada yer bulamazsınız hepsi öğrencidir bindiğinizde yer bile yok,çantalarını indirmelerini istesen bile ters ters bakıyorlar sana çok kötü birşey demişsin gibi,ama hepsi öyle değil bazen içlerinden gerçekten saygılı gençlerde çıkıyor ama çok değişti artık yeni nesil bizim zamanımız hiç böyle değildi

Msjlar birbirine karıştı galiba canım,meleksenaydı bankada çalışan.Bebiş bebiş diye istedik durduk onlarda geliyor şimdi azıcık sıkıcaz dişimizi ne yapalım gelsinlerde sağlıcakla :))

günaydın nhlhsn, ne güzel rahat geçiriyorsun bu dönemi. inşallah hep böyle devam eder. güzel haberlerini bekliyoruz:ecrin_bebek:

canım avrupa yakasındaysan sana doktor tavsiye edebilirim. ben gayet memnunum doktorumdan. aslına bakarsan bayan erkek pek farketmiyor. bazısı sormadan hiç birşey anlatmıyor. ben son2-3 yıldır aynı doktoruma gidiyordum genel muayeneler için. hamile kalınca da devam ettim. doktorum bayan. gitmeyi düşünürsen Özel Balat Or-Ahayım hastanesi Dr. Nevin Şençoban. hastane balattabilmiyorumkismile

hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani

günaydın canım, ne acı dimi o yeni nesile sınıfta saatlerce dil döküyoruz. başarılı olmayı geçtim iyi insan olsunlar diye uğraşıyoruz ama çoğunun umurunda bile değil malesef. bu çocukların da anneleri, ablaları, tanıdıkları hamile ama malesef empati kuramıyorlar[/QUOTE]

Aslında ne kadar yozlaşıyoruz git gide... Fakat bu tamamen ailelerden kaynaklı...Çocuk ortaokula,liseye geldikten sonra zaten artık alacağı terbiyeyi almış o saatten sonra değiştirmek yada bişey öğretmek çok zor.. Okul öncesinde ailelerin iyi terbiye etmesi gerekiyor çocukları...
Çok umursamaz bir gençlik var piyasada.Allahım sen bizim evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmemizi nasip et !!

canım benim odamda da klima var çok serin oluyor,ama okadar zararlı ki hele bizim şu dönemimizde,astım zatüre gibi biçok hastalığa neden olabiliyor,ama sıcaktan onu düşünemiyorsunki, hemen açıyorum bunalınca keşke olmasaydıbilmiyorumkismile

kızlar 10+6 günlük hamileyim hala aşırı midem bulanıyor yanıyor hiç iştahım yok ayrıca 2 li test için nezaman dr gitmem lazım 11 hafta oluncamı yoksa11hafta bitincemi sevgiler........

kızlar 10+6 günlük hamileyim hala aşırı midem bulanıyor yanıyor hiç iştahım yok ayrıca 2 li test için nezaman dr gitmem lazım 11 hafta oluncamı yoksa11hafta bitincemi sevgiler........

seninle aynı gidiyoruz su; bebişleri de beraber alıcaz herhalde kucağımıza. doktorum bana gelecek hafta perşembeye yani 12 ağustosa gün verdi ikili test için. 11-14 haftalar arası yapılabiliyor sen de bu aralar randevu al istersen test için.

evet canım benim sat 21 mayıs sanırım beraber ilerliyoruz bende gün alıcam yaşın kaç arkadaşım ben 28 yaşımdayım ilk hamileliğim ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…