gözün aydın cnm görmüşsün bebişinisağlıklı bi şekilde al kucağına da doğum şekli teferruat kısmı boşver.Allah yardımcımız olsun.ben dün yine sezeryana karar verdim.yarın kontrol var.doktor kararını ver öyle gel demişti.dananın kuyruğu kopacak yarın :) hakkımızda hayırlısı artık...
bak ne güzel söylemişsin biz ne dersek diyelim iş olacağına varıyor demekki.önemli olan sağlıklı olmak gerisi boş.Allah sağşlıklı uzun ömürler versin sana da bebişine de...
hayırlısı neyse o olsun cnm sıkma canını.bak bugün geliverir belki kızın :)
maşallah cnm kızına.ay doktorunuzda tam zamanını bulmuş izne ayrılacak.napıcaksa kış günü iznihayırlısı olsun cnm.inş istediğin zamanda kavuşursun bebişine...
yaa evet yaa özlellikle doğum yapanlar lütfen doğum hikayelerini paylaşsınlar..burda kalanlar çok merak ediyo kendimden biliyorumAllahım sağlıkla kurtarırsa beni söz hemen yazıcam ben :))
Allah şifa versin cnm bebişine.üzme kendini baka sütünden geçermiş annenin üzüntüsü.evt mutlaka zordur ama anne olmak böyle bişi işte galiba.dayanıklı olmalıyız bebişler için..inş biranönce iyileşir cnm..
hadi cnm hayırlısıyla al kucağına inş...
Allah şifa versin cnm.. inş sen de sağlıkla kavuşursun kızına...
günaydınnnn
sürmeli geçmiş olsun canm inş yiğenin iyileşir ve kızını kucaına sağlıklı bi şkilde alırsın
gözdeati maşallah kızına ve sana sağlıklainşallah darısıda başımıza inş
günaydın şekerler
bisürü bebeişimiz oldu yaa ne güzelAllah biz bekleyenlerinde kucaklarını sağlıkla doldursun inşallah...
Aminnnnnnnnnn. Bugün 37+1 im benimde pazartesi gününe kadar bi karar vermem lazım çok karışığım kararsızım normal mi sezeryan mııı offffffffff ...
dün de konuşmuştuk hatırlarsan.ben de çok kararsızdım.dün annem,babam,eşim oturduk konuştuk.annem her ne kadar normal doğum yanlısı olsa da genel kanı kararı bnm vermem yönünde idi.ben de son kararımı verdim.ayın 11ini istiycem sezeryan tarihi olarak.yani önümüzdeki cumayı.39+1 oluyoruz o tarihte.ama ola ki o arada doğum başlarsa demekki kızım böyle gelmek istiyomuş diycem ve eğer bi tehlike olmazsa normale devam diycem.kısmet bakalım.
o yüzden anlayabiliyorum seni.hakkında hangi hayırlıysa o olsun cnm...
hiç belli olmuyo normal diye gidiyosun sezeryan oluyo,sezeryan istiyosun normal oluyo.nasıl olursa olsun ama en sağlıklısı, en hayırlısı olsun inşallahhh....
gözde bu arada ultrasondaki tahmini kilosuyla doğduktan sonraki kilosu örtüşüyomu? yani tahmini doğrumuymuş doktorunun?
en son tam 3 kiloydu sanırım
Günaydın Teyzeleri Oğluşumla Hastaneden Geldik Şimdi..
Sürekli .uzuyor Bu Velet Nasıl Doğurcam Bilemiyorum :}
Dün Konuşmuştuk Doktora Sorarım Demiştim "human still tea" doğumdan önce içmek gerekir mi diye..
Doktoruma sordum hiç gerek yok içme öyle şeyleri dedi, ayva kayısı hoşafı yap, koyu renklş sebzeler ye, aşure bulgur falan ye zaten fazla fazla sütün olur bunun gibi çaylara ilaçlara hiç gerek yok dedi..
bir de bebeğim göbek bağını ilerde Allah Korusun kök hücre tedavisi için gerekirse die bi bainkaya saklıyorlarmış onu sordum bi kök hücresi bankasının broşürünü verdi istersen gelip alıp saklıyorlarmış göbek bağını..
işte öyle, 37. haftada oğlum 3400gr 51cm olmuş.. Nasıl Çıkacak Ordan Çok Merak Ediyorum
suyu,eşi vs iyi dedi Dr, Normal Doğuma Engel Şuan İçin Bişey Yok Dedi, Hala Çatı Muayenesi Yapmadı Ben de Sesimi Çıkarmadım Ctesi Tekrar Gidicez..
günaydın gözün aydın cnm maşallah bebişinebazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyo.mesela bnmki hiç lafını bile etmedi şimdiye kadar.şu kök hücre olayını ben de merak ediyorum.ne kadarmış peki fiyatını öğrendin mi?
Mrb kızlar ben sonunda doğurdum
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi
merhaba kızlar.
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.
Günaydın Teyzeleri Oğluşumla Hastaneden Geldik Şimdi..
Sürekli .uzuyor Bu Velet Nasıl Doğurcam Bilemiyorum :}
Dün Konuşmuştuk Doktora Sorarım Demiştim "human still tea" doğumdan önce içmek gerekir mi diye..
Doktoruma sordum hiç gerek yok içme öyle şeyleri dedi, ayva kayısı hoşafı yap, koyu renklş sebzeler ye, aşure bulgur falan ye zaten fazla fazla sütün olur bunun gibi çaylara ilaçlara hiç gerek yok dedi..
bir de bebeğim göbek bağını ilerde Allah Korusun kök hücre tedavisi için gerekirse die bi bainkaya saklıyorlarmış onu sordum bi kök hücresi bankasının broşürünü verdi istersen gelip alıp saklıyorlarmış göbek bağını..
işte öyle, 37. haftada oğlum 3400gr 51cm olmuş.. Nasıl Çıkacak Ordan Çok Merak Ediyorum
suyu,eşi vs iyi dedi Dr, Normal Doğuma Engel Şuan İçin Bişey Yok Dedi, Hala Çatı Muayenesi Yapmadı Ben de Sesimi Çıkarmadım Ctesi Tekrar Gidicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?