Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karamelcim zor bi karar cidden ya,bana kalırsa dr.unun tavsiyesine uy,sonuçta bu şekiilde pek çok durumla karşılaşmıştr,en makulünün ne oldunu bilir.
hayırlısı olsn inşallah
ayyy ben faceden gözdenin profiline bakayım dedim okuyunca merak ettim sanırsam kardeşinin profil resminde bi bebek var umay hanım o olsa gerek nasıl tatlı allahım ya maşşallah maşşallah,çok imreniyorum böle gördükçe yaaaa![]()
elacım gözünaydın canım annen yetişecek doğuma desene.Haleninkide geldi o ne güzel doğumlar başlamadan anneleriniz yanınızda olacak.
Cumartesi günü görüşebilsek bari.Bende o gün tekrardan gidicem son kez ercancığıma sonrasında yok zaten 14 şubat'a kadar.
tşkr ederim sağolasın canım yetiştiler ama bizim kızların doğmaya niyeti yok:))) cumartesi görüşelim canım olur aynı saatlere alırız yine randevuları.Sen bu kez dr a gidene kadar meyve suyu iç çikolata filan ye bol bol kızın uyumasın ben öyle yapıyorum gidene kadar ancak etki ediyor gittiğimde. Bu Ercan beyin gitme işi de benim kafamı da çok bozuyor ne yapıcamı şaşırdım .
bu arada msn de yüklenmiyor sorun var pc de yüklenemiyor diyor
Ayy canım ben gidene kadar neler yiyorum bir bilsen.Hep tatlı şeylerle yapıyorum.Gidene kadarda çikolata,kek,meyve suyu içiyorum ama artık alıştı sanırım bünyesi tepki vermiyor hiçbirine.
Ben sana randevu saatini bildiririm canım malum benim eşimden dolayı ben geliyorum en geç 1 saat içinde onun gitmesi gerekiyor.Yalnızda bırakmıyor beni peşine takıp gezdiriyor beni ordan oraya işte
Ercan'a bende çok sinir oluyorumm dün bütün akşam ağladım zaten son dakikada ne yapıcam ben kime güvenicem bu saatten sonra nerde bir dr.bulucam ben diye ama yarın şu dr.da gidiyim bakıyım o ne diycek normal'e müsaitmiyim yoksa sezeryan olma gibi birşeyim varmı eşimde baksın başka bir dr diyor.
İyice kafam allak bullak oldu
Bugün birde ben ne duydum eşimin akrabası söylemiş orh.devlet hastanesine bayan bir kadın doğumcu gelmiş.İyi demiş eşime ama kadın hiç gitmemiş orh.giden herkes memnunmuş sen duydun mu böyle birini
gözdenin kardeşinin adı ne kızlar profilde resmi varsa bende bakimm eksik kalmiimm
nurçum yarınmı doğum.sezeryanmı durum ne kamuoyunu bilgilendirin olmuyuur böleeee
sürmeli buralarda ama sesi çıkmkıyooo niyeeeee
bu üç soruya cevap istiyorum![]()
ay kızlar sanırım ben heyecandan uyuyamıcam bu gece...
iyi dileklerini ileten arkadaşlaraa çokk teşekkür ediyorum yarın 14:00-15:00 arası dualarınızı bekliyorum...
evet sedacım betülümüz yarınn sezeryanla kollarımızda olcak inş....yazmıştım ama arada kaynadı galiba....çok duaedin bize olur mu![]()
bu arada msn de yüklenmiyor sorun var pc de yüklenemiyor diyor
gözdenin arkadaşlarından gördüm ezgi galiba adı,soyadları aynıydı ordan tahmin ettim ben,çok ajan gördüm kendimi![]()
ay kızlar sanırım ben heyecandan uyuyamıcam bu gece...
iyi dileklerini ileten arkadaşlaraa çokk teşekkür ediyorum yarın 14:00-15:00 arası dualarınızı bekliyorum...
evet sedacım betülümüz yarınn sezeryanla kollarımızda olcak inş....yazmıştım ama arada kaynadı galiba....çok duaedin bize olur mu![]()
Merhaba kızlar geçmişe bakmadan yazıyım dedim.Belki fazla kalamam nette.
Bu sabah dr.gittik kızım tabiki uyuyordu her zamanki gibi ama ilk defa 100lerde sancım çıktı ama belimden gelen bir sancı değildi.Vajinamın uyuştuğunu hissediyorum o sancıda sadece
ikinci kez tekrardan nstye girdim bu sefer bebişim hareketliydi ilk yarısında uyudu gerçi ama uyanınca düzensiz sancılarım çıktı.
malum benim dr.pazar günü izne ayrılıyor.Bende bu sefer sordum nasıl yapıcaz bu çocuk 9 şubat'a kadar gelmezse diye.Sen cumartesi günü tekrardan gel ben seni muayene ediyim dedi.10 şubat gününüde gelirsin buraya asistanım seni diğer uzman arkadaşlara yönlendirir dedi.Ya doğumu başlatırlar dedi yada bekleriz bir hafta diye söyledi.
Ama benim kızımın gelmeye hiç niyeti yok gündüzleri pek sakiniz akşamları hareketliyiz.
Hastanemiz birde şöyle bir uygulama başlatmış artık.Bundan sonra her nst 20tl'miş.Düşüncesize ben 2 günde bir gidiyorum her gidişimde 20 tl ödiycem ki eğer haftayada gelmezse hergün nst ye girip 20tl ücret vericem.
ufff uffff çok canım sıkkın 2 gündür.
Yarında devlet hastanesinden randevu aldım birde ordaki başka bir dr.gözükücem bakalım o ne diycek.Gerçi kesin bir çatı muayenesi yapıcak ama kızım için katlanıcaz artık ne yapalım.
Bizden haberler şimdilik böyle şimdi geçmişi okumaya çalışıyım birazcık
saol canım....inş yarın kavuşuyorum meleğime....akropol hastanesinde olacak doğum inş...ama ziyaret saatini vs sormayı hiçç akıl edemedim ziyarete gelicek kimsem olmaz diye düşündüğüm için herhalde...hadi canım hayırlı olsun.ne güzell yarın kavuşuyosun.dualarımız seninle
ayy hangi hastanedeydin ziyaret saati varmı belki geliriz bakarsın
Nurcum gözün aydın bebeğine kavuşuyormuşsun, herşey şıp diye sağlıkla olsun bitsin inş...