ya kızlar benim dr ikili testi yaptırmadı ama ben yaptırmak istiyorum özele gidip ama randevuyu 10-15 gün ileri veriyorlar ben 13 haftalıgım ozaman cok gec olcak napcam bilemedim yaptırmasamda içim rahat etmiyor ki offff:bbo:
mavicim geç olmaz hemen gün al bence.benim dr umda henüz yapmadı ve içim hiç rahat değil.birkaç sitede araştırdım ben ikili test için 11-14. haftalar arası diyor. tam sınırdasın yani biraz ısrar et durumu söyle belki 1 haftaya filan gün verirler.içimiz rahatlasın bari.herkes yaptırınca bende çok huzursuz oldum
ya kızlar benim dr ikili testi yaptırmadı ama ben yaptırmak istiyorum özele gidip ama randevuyu 10-15 gün ileri veriyorlar ben 13 haftalıgım ozaman cok gec olcak napcam bilemedim yaptırmasamda içim rahat etmiyor ki offff:bbo:
çiçekcim geçmiş olsun
test sonuçlarında güzel çıkmış hayırlı olsuncanım sevindim valla:))
kızlar battaniye modeli arıyorum bildiğiniz bi örgü sitesi varmı
gün vermiyorlar ki ah bi verseler mümkün degil diyorlaryani içim rahat etmesi icin yaptırmam gerek bakalım bi araştırrayım
arkadaşlar bebişlerimizn kalp atışlarını biz ne zaman hissetcezz?birde benimm midemde yanma başladı benim gibi mide yanması yaşıyor musunuz?sebebi nedir?bilen var mı
ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine
sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito
evet benimde çok kötüydü midem heleki yemek yedikten sonra sindirmek baya zor oluyodu ama geçti birkaç gündür seninkide geçer inşallah nur :1rolleyes:
Deprem oldu burda kızlar,çok kötü salladı((
caglayan cicek sonuçların iyi çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah :ecrin_bebek:
canım gözlerin aydın olsun,maşallah bebişimizedaarısısı bize dua edin sizdeopuyorumnanaktan
oralarda ağustos ayında çok oluyo sanırım deprem sıcaktanmıdır nedir geçmiş olsun.
Allah daha kötüsünden korusun..bilmiyorumkismile
ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine
sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito
Ay canım çoooooooook sevindim bende merak ettim bu saate kadar birşey yazmayınca.darısı diğer arkadaşların başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?