2011 Şubat Anneleri

Kızlar benim doktorum hala ikili test yapmadı bana,ense kalınlığı fialnda ölçmedi.11+5 im şuanda ama son dr gittiğimde 10+5 ti.ondanmı yapmadı acaba?benimde aklımdaydı unuttum sormayı ya :( hepinişz yaptırmışınız ben çokmu geç kaldımkiii?

Hadi sizlerin genelde ilk bana noluyorsa bende çatlıyorum meraktan :Dkaydirigubbakcemile3

:))) olur canım merak ediliyo işte elde değil :) sende sıradaki ne acaba diye merak ediyosun işte ooofff öğrenelim artık.rüyada bi gün kız bi gün erkek görüyodum artık onuda görmüyorum :CüvCüv:

Kızlar benim doktorum hala ikili test yapmadı bana,ense kalınlığı fialnda ölçmedi.11+5 im şuanda ama son dr gittiğimde 10+5 ti.ondanmı yapmadı acaba?benimde aklımdaydı unuttum sormayı ya :( hepinişz yaptırmışınız ben çokmu geç kaldımkiii?

Tekrar 2 li test için şu tarihte gel demesi gerkiyordu...

Bence ara sor.

şu makas bıçak testi de işe yaramadı bi bıçaga bi makasa oturdum :))))) merak ediyoruz ama artık 1 ay daha beklicezz sabır lazımm bilmiyorumkismile

Ay bir de hiç tahmin yapan da yok doktorlardan degil mi? :)

Benimki zaten tümden bi hoş.özel hastane bide güya.hiçbişeye yorum yapmıyo sormayınca.heralde cinsiyeti için boğazına yapışmam gerekicek.kendiliğinden söylerse çok şaşırıcam zaten hihoyyyt cuma günü farklı bi doktora gidicem zorla randevu aldım bakalım hoşuma giderse ona devam edicem.kızlar doktor çok önemliymiş ya şimdi anlıyorum içimi rahatlatmayan doktor istemiyoruuuummmm.

Tekrar 2 li test için şu tarihte gel demesi gerkiyordu...

Bence ara sor.

Evet ikili test ağzından bile çıkmadı cnm. 20 gün sonra görüşürüz dedi o kadar.ama rutin kontrol yani.test filan demedi.arayım bari :( de herşeyide ben takip ediyorum sizlerde olmasanız bilmesem kaçıcak demekki.yok yok ben iyice soğudum bu dr dan.

ayın 21inde doktora gidicem
en son gittiğimde bir daha ki gelişinde cinsiyetini öğreniriz dedi
kesin öğrenir miyim acaba ?
bi belli olsada cinsiyeti bişiyler alsam çok heyecanlıyım

herkese selam arkadaşlar
iyisinizdir inş
geçenlerde forumda anne karnındaki bebeğin gelişimiyle ilgili bir belgesel vardı
linke ulaşamıyorum
bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
teşekkürler

emin olmak için söylüyor olabilir.
benim kızımda erken söylemesi için çok ısrar etmiştik erkeğe benziyor demişti sonra herkese duyurduk bi baktık 1 ay sonra kesin kız dedi.yani kesin birşey söylemek istiyor olabilir.kaydirigubbakcemile2

Evet sanırım doktor yanlış yönlendirmemek için bekliyor.

ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine

sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito

ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine

sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito

ohhh şükürler olsun gözün aydın canım benim rahat bi uyku çekersin bugün :)

Back