1 ay sonrada %100 söyler ama cinsiyetini.12. haftada falan söylenenler sadece tahmin oluyor genelde yani:)
1 ay nasıl belkeyecegim demesi kolay :)
Acaba ilk bebeklerde olanın tam tersi mi oluyor yoksa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sonrada %100 söyler ama cinsiyetini.12. haftada falan söylenenler sadece tahmin oluyor genelde yani:)
Bazılarının erkekte hiç çıkmamış bazılarında kızda çıkmamışlmaz: anlaşılan herkeste farklı oluyo kıslarrr yaa tutturamıcaz böyle :) çatlıyorum ama artık.
1 ay nasıl belkeyecegim demesi kolay :)
Acaba ilk bebeklerde olanın tam tersi mi oluyor yoksa :)
Hadi sizlerin genelde ilk bana noluyorsa bende çatlıyorum meraktankaydirigubbakcemile3
Kızlar benim doktorum hala ikili test yapmadı bana,ense kalınlığı fialnda ölçmedi.11+5 im şuanda ama son dr gittiğimde 10+5 ti.ondanmı yapmadı acaba?benimde aklımdaydı unuttum sormayı yahepinişz yaptırmışınız ben çokmu geç kaldımkiii?
Ay bir de hiç tahmin yapan da yok doktorlardan degil mi? :)
Tekrar 2 li test için şu tarihte gel demesi gerkiyordu...
Bence ara sor.
emin olmak için söylüyor olabilir.
benim kızımda erken söylemesi için çok ısrar etmiştik erkeğe benziyor demişti sonra herkese duyurduk bi baktık 1 ay sonra kesin kız dedi.yani kesin birşey söylemek istiyor olabilir.kaydirigubbakcemile2
herkese selam arkadaşlar
iyisinizdir inş
geçenlerde forumda anne karnındaki bebeğin gelişimiyle ilgili bir belgesel vardı
linke ulaşamıyorum
bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
teşekkürler
ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine
sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito
ohhh şükürler olsun gözün aydın canım benim rahat bi uyku çekersin bugün :)
Saol canım valla acayip rahatladım hemde nasıl rahat bir uyku çekicem ohhh bee kurtuldum bütün stresten :sm_cool: