- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
Kızlar slm komsum tasındı bende giremez oldum
bugun kontrolumuz vardı suyumuz blraz azalmıs hareketlerı de azalmıstı bu geceden yatırdı drumuz yarın sabah 9 da sezeryana alıncaz
bugun doguran arkadsalar vardı hayırlısıyla kurtulmuşlardır inş
EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ CNM DOĞUM YAPACAĞIM YER OYÜZDEN GENEL ANESTEZİ İLE YAPARKLAR SANIRIM HİÇ SORMADIMcanım o zaman hemen gün belirle doktorunla sen de 14 şubat al...
epidural yaptır hiç risk alma
kızlar kardeşim geldi biliyorsunuz siteye eskisi kadar sık giremiyorum ama kızımda bende iyiyiz
bugün sümüksü bi akıntım oldu ona taktım ama bir sorun yoktur inşallah
burcu, mavi, nuryaseminde kavuşmuşlar meleklerineee.Allahım hepsine sağlık sıhhat versin.Darısı bizlere inşallahhh
şimdilik öptümmmm
ben olsam kesinlikle normal doğum yapardım
dar çatılı denipte 4-5 kg bebek doğuranlar oluyor
dr sezeryana yönlendirmeye çalışıyor olabilir
kanma pişman olursun sonra
bence tabi
bugun kontrolumuz vardı suyumuz blraz azalmıs hareketlerı de azalmıstı bu geceden yatırdı drumuz yarın sabah 9 da sezeryana alıncaz
selam kızlar ,
nasılsınız doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza
oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum çok moralim bozuk
canım ben portakal ya da kokulu şeyler yiyip sola yatınca hareket ediyor
aayyy..ben çok istemiştim 7 şubat eşimin doğumgünü diye hadi bakalım emreminde doğum günü olacak
slm kızlar bende dr dan geldim şimdi
tarihimiz kesinleşti bizim de 11 şubatta olacak inşlhhh
ama ben hala anesteziye karar veremedim spinal mi genel mii heralde masaya yatırcaklar beni ondan sonra şu olsun diyecem siz ne düşünüyorsunuz anestezi için bu arada fotoğraf ve kameraya izin verdi dr. um arkadaşlara verirsiniz sizin için çekerler dedi dr. çok seviyorum yhaaa
merhaba kızlar
ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)
kızlarrrr müjdemi isterim nur yasemin de doğum yaptıı
bu sabah Kağan bey dünyaya gözlerini açmış
normal doğumla dünyaya gelmiş
şimdi konustum yaseminle sesi maşallah çok iyi geliyordu çok mutluu
darısı bizlerin başına
g
cnm hayırlısı olsun inşallah emrecik sağlıkla gelsin senle günlerimiz yakındı eğer sezeryan kesinleşirse bnmde o tarihten bikaç gün sonra alır büyük ihtimal ay çok yakşlaştı ya:)
cnm oğluşun maaşallah hızlı kilo alıyo demekki bilemiyorumki ne desem bende benzer durumdayım bnmde çatı darlığından doktor normla zor olur dedi ve ben artık hep normali düşünüyodum sezeryandan korkuyorum açıkçası ama bi yandan da bebişimi düşünüyorum bizimde 3kiloyu geçmiş şimdiden normali beklersem kilo dahada artınca kemiklerden zorlanırsa die düşünüyorum Rabbim kararlarımızı hayırlı eylesinmerhaba
bugunku kontrolde bebeğimim kılosu 3968 cıktı. doktor alttan muayene edecektı (oncekı kontrolde soylemıstı allttan bakılacagını)ama normal zor alttan bakmanında anlamı yok dedı. neyse bı nts ye gır bakalım ona gore tekrar konusuruz dedı. nst ye gırdım ama sonucla ılgılı bırsey soylemedıler. doğumhanede sanırım ebeydı bı bayan alttan baktı ooo bu 40 ta dogmaz cok gerıde dedı.suan kılosu boyleyse 4600 gecer dedı ve doktorumla konustu.sonra gıttım doktorun yanına doktor en ıyısı normal bılıyorum ama bu durumda cok zor dedı. senıde bebegıde rıske atmanın hıc anlamı yok 39 haftanda alalım bebegı dedı ve salı gunune sezeryan dedı. ben sezeryanı hıccccc dusunmuyordum. ne yapmalıyım normalde ısrarcı olmalımıyım bilmiyorum. cok hızlı kılo alıyor bebegım. 40 ta doğmazda uzarsa 5 ı bıle gececek kılosu dıye çok korkuyorum.. baska doktora gıtsem sonuc degısırmı. gıtsemde nekadar ılgılenırlerkı. 9 aydır neredeydın dıyecektır mutlaka. off akıl verın bana..
merhaba kızlar ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)
yasese bırak şekerim geçmişi, anlat nasılsın kuzun nasıl????
cnm oğluşun maaşallah hızlı kilo alıyo demekki bilemiyorumki ne desem bende benzer durumdayım bnmde çatı darlığından doktor normla zor olur dedi ve ben artık hep normali düşünüyodum sezeryandan korkuyorum açıkçası ama bi yandan da bebişimi düşünüyorum bizimde 3kiloyu geçmiş şimdiden normali beklersem kilo dahada artınca kemiklerden zorlanırsa die düşünüyorum Rabbim kararlarımızı hayırlı eylesin
melocum 70 le girdik doğum şimdi 62.30 oldukk. iyiyiyz Allaha şükürrr.kızlar uyandırmam lazım bebişimiii
sıra bana geldii bugün çok mutluyummmmm oğluşum küvözden çıktı normal beşiğe almışlar sarılığı vardı ışın vermişler oda geçmişşşş kıyafet giydirmişler çok şirin olmuş okadar diyetten sonra şuan 3360 olmuş doğduğund 3860 dı artık kilo almaya başladı sütümü çok sevmiş doymayınca ağlıyormuş tekrar verene kadarda susmuyormuşş :))) inş bu hafta artık hayırlısıyla geliriz evimizeee kıyafet getirimmi dedim yok hastaneninkini giydiricez dedi ama ben oğluşuma birsürü cici almıştımmm neyse artık evde giydiririzzz
merhaba kızlar
ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)
kızlarrrr müjdemi isterim nur yasemin de doğum yaptıı
bu sabah Kağan bey dünyaya gözlerini açmış
normal doğumla dünyaya gelmiş
şimdi konustum yaseminle sesi maşallah çok iyi geliyordu çok mutluu
darısı bizlerin başına
Şenaycım sende gün almışsın canım gözünaydın.Emre bebeğin ne zaman geleceği belli olmuş artık.Darısı artık benim gibi son haftasında olan arkadaşların başına
slm kızlar bende dr dan geldim şimdi
tarihimiz kesinleşti bizim de 11 şubatta olacak inşlhhh
ama ben hala anesteziye karar veremedim spinal mi genel mii heralde masaya yatırcaklar beni ondan sonra şu olsun diyecem siz ne düşünüyorsunuz anestezi için bu arada fotoğraf ve kameraya izin verdi dr. um arkadaşlara verirsiniz sizin için çekerler dedi dr. çok seviyorum yhaaa
aynı sorunu bende yaşyorum doktorum özellikle belirtti spinal değil epidural istiyorum die belirt anestezi doktoruna ona göre not alsınlar diye bende söyledim oradaki anestezi doktorunun hemşireside bence spinal daha iyi kendi görüşüm filan dedi aklım karıştı epidural de biraz uzun olduğu için ilaç etkisi 2 günü bulur ayak uyuşukluğunun geçmesi hiç hareket edemezsin dedi.Ayın 8 ine kadar vaktim olduğu için o günde karar verebilirsin dediler bende düşünmedeyim.Gerçi ablam spinalden gayet memnun kalmış ,,o an doktoruma bırakıcam bende ona çok güveniyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?