2011 Şubat Anneleri

hadi hayırlısıyla kurtulun cnm.. Allah yardımcın olsun..

canım o zaman hemen gün belirle doktorunla sen de 14 şubat al...

epidural yaptır hiç risk alma
EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ CNM DOĞUM YAPACAĞIM YER OYÜZDEN GENEL ANESTEZİ İLE YAPARKLAR SANIRIM HİÇ SORMADIMHMM 14 ŞUBAT SÜPER Bİ TARİH CİDDEN

ii olmanıza sevindim fatmacım ya tavsiyen için çok saol ama ya çatı dar die bebiş zorlanırda ne biliim işte uff ikisinde de riskler var tabi Rabbim en uygunu hangisiyse onu nasip eder inş doktor yönlendiriyo diyemem cnm çünkü bana illa sezeryan ol demedi hiç hatta hep normal taraftarıydı bide devlet hastaneleri artık kolay kolay sezeryan almıyolar ya ondan da ama bilmiyorum dua ediyorum sadece

Allah yardımcın olsun cnmm

merhaba
bugunku kontrolde bebeğimim kılosu 3968 cıktı. doktor alttan muayene edecektı (oncekı kontrolde soylemıstı allttan bakılacagını)ama normal zor alttan bakmanında anlamı yok dedı. neyse bı nts ye gır bakalım ona gore tekrar konusuruz dedı. nst ye gırdım ama sonucla ılgılı bırsey soylemedıler. doğumhanede sanırım ebeydı bı bayan alttan baktı ooo bu 40 ta dogmaz cok gerıde dedı.suan kılosu boyleyse 4600 gecer dedı ve doktorumla konustu.sonra gıttım doktorun yanına doktor en ıyısı normal bılıyorum ama bu durumda cok zor dedı. senıde bebegıde rıske atmanın hıc anlamı yok 39 haftanda alalım bebegı dedı ve salı gunune sezeryan dedı. ben sezeryanı hıccccc dusunmuyordum. ne yapmalıyım normalde ısrarcı olmalımıyım bilmiyorum. cok hızlı kılo alıyor bebegım. 40 ta doğmazda uzarsa 5 ı bıle gececek kılosu dıye çok korkuyorum.. baska doktora gıtsem sonuc degısırmı. gıtsemde nekadar ılgılenırlerkı. 9 aydır neredeydın dıyecektır mutlaka. off akıl verın bana..

sevimcim bebeğin küvezden çıkmış çok sevindim canım, gözün aydın

selam kızlar ,
nasılsınız doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza
oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum çok moralim bozuk

epey olmuş yazalı yeni gördüm; şimdi nasıl Senacım var mı hareket?

canım ben portakal ya da kokulu şeyler yiyip sola yatınca hareket ediyor

aayyy..ben çok istemiştim 7 şubat eşimin doğumgünü diye hadi bakalım emreminde doğum günü olacak

ne güzel melocum oğlum da eniştesiyle beraber üfleyecek galiba mumlar)) cumartesi kesinleşecek ama %90 pazartesi görünüyor

ben de aynı durumdayım canım apar topar sezeryan kararı alınca nasıl olsun bilemedim, herkes farklı birşey diyor.

çok sevindim mavicim gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım.

ne güzel haberler geldi bügün; 3 tane bebişimiz oldu hepsine maşallah...

g
cnm hayırlısı olsun inşallah emrecik sağlıkla gelsin senle günlerimiz yakındı eğer sezeryan kesinleşirse bnmde o tarihten bikaç gün sonra alır büyük ihtimal ay çok yakşlaştı ya:)

evet canım çok yaklaştı gerçekten) inşallah senin bebişin de en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde gelir

güzel haberlerini bekliyoruz gözdecim, allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
cnm oğluşun maaşallah hızlı kilo alıyo demekki bilemiyorumki ne desem bende benzer durumdayım bnmde çatı darlığından doktor normla zor olur dedi ve ben artık hep normali düşünüyodum sezeryandan korkuyorum açıkçası ama bi yandan da bebişimi düşünüyorum bizimde 3kiloyu geçmiş şimdiden normali beklersem kilo dahada artınca kemiklerden zorlanırsa die düşünüyorum Rabbim kararlarımızı hayırlı eylesin

iyi olmana sevindim Fatmacım, seni gördüğüm iyi oldu. sen tecrübelisin sezeryanın nasıl olmuştu genel mi epidural mi? bir de çok kanama oluyor mu sonrasında?

ayy canım hadi Allah sağ sağlim kavuştursunn.dualarımız sizinleee

gözün aydın.alışır canım bizde zorlanmıştıkk.Allah sağlığınızzı esirgemesinnn

ayyyy....sevinçççç

kaç kiloyla girdin doğuma şimdi kaç kilosun berilim nasıl sütün var mı???

yasese bırak şekerim geçmişi, anlat nasılsın kuzun nasıl????

canım bi bakayım dedimm. ama çok yazmışsınız beeee :)))) sizi mrk ediyorum ama giremiyorum pekk. iyiyiz Allah şükür ben toparlandım ağrım bi yatıp kalkarken oluyor. bizim ki uykuyu çok seviyo şimdi kaldırıp emzircem.senaycım melocum sizin durumları bana msjla bildirin.pek giremiyorumm.şimdi çıkıyorum emişcez kızımlaaa :) iyi akşamlarr

akışına bırakmak istıyorum ama ıcım cok huzursuz.sezeryan benıde cok korkutuyor. nedense hep istemedıgım seyler basıma gelıyor. :85:

hayırlısıyla al kucağına inş umay kızımızı ii haberlerini bekliyoruz canım

melocum 70 le girdik doğum şimdi 62.30 oldukk. iyiyiyz Allaha şükürrr.kızlar uyandırmam lazım bebişimiii

Çok güzel bir haber bu canım.Bebişinin durumuda çok iyiymiş çok sevindim.İnş.bu hafta dediğin gibi çıkarsınız eve.

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün

Kağan bey artık yeter içerde bu kadar kaldığım dedi ve geldi demekki.
Allah analı babalı büyütsün.Şubat ayı pek bir uğurlu geldi bize tek tek geliyor bebişlerimiz

Gözdecim çok sevindim canım yarın sabah geliyor demekki umay kızımız hayırlısı olsun canım.
Güzel haberlerini bekliyoruz

Şenaycım sende gün almışsın canım gözünaydın.Emre bebeğin ne zaman geleceği belli olmuş artık.Darısı artık benim gibi son haftasında olan arkadaşların başına

Son düzenleme:
Öğlenden beri tatlı şeyler yedim.Sola yattım arada bir canı isterse bir kaç tekme attı.Kendini gögsümün altına dayadı.
Bu son zamanlar dahada kötü geçiyormuş sürekli onu dinliyorum doğru dürüst ev işi bile yapamadım bütün gün yattım durdum.
Yarın sabah nstye gidicez bakalım dr.ne diycek bu şikayetlerimi duyunca.

aynı sorunu bende yaşyorum doktorum özellikle belirtti spinal değil epidural istiyorum die belirt anestezi doktoruna ona göre not alsınlar diye bende söyledim oradaki anestezi doktorunun hemşireside bence spinal daha iyi kendi görüşüm filan dedi aklım karıştı epidural de biraz uzun olduğu için ilaç etkisi 2 günü bulur ayak uyuşukluğunun geçmesi hiç hareket edemezsin dedi.Ayın 8 ine kadar vaktim olduğu için o günde karar verebilirsin dediler bende düşünmedeyim.Gerçi ablam spinalden gayet memnun kalmış ,,o an doktoruma bırakıcam bende ona çok güveniyorum çünkü

bana da dr bugün epiduralde baş ağrısı kalabiliyor
spinl de öyle bir durum yok dedi eve gelince netten araştırdım
spinalde de ağrı kalabiliyormuş en iyisi genel sanırım kızımın ilk ağlamasını da duymak istiyorum ama
sonrasında kalabilecek ağrılardan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…