- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben acı hissettiğimi söyleyemem. Ama sanırım o anki gerginlik insanı zorluyor. Dediği gibi doktorun elini sokup dört tarafı yoklaması insanı çok geriyor. Ama o kadar da olur katlanırsınız.
Buraya yazmamaya karar vermi$tim aslinda merak edenler olmu$.. henüz kizimi kucagima alamadim.. bekliyorum bakalim
Dogurduktan sonra görü$ürüz kizlar.. stresteyim moralim iyi degil.. bi yandan yigenim bi yandan agrilarim bi yandan kizimin daha gelmemesi vs.vs..![]()
Buraya yazmamaya karar vermi$tim aslinda merak edenler olmu$.. henüz kizimi kucagima alamadim.. bekliyorum bakalim
Dogurduktan sonra görü$ürüz kizlar.. stresteyim moralim iyi degil.. bi yandan yigenim bi yandan agrilarim bi yandan kizimin daha gelmemesi vs.vs..![]()
sen bebısı erken beklemeye basladın canım 40.haftadasın artık bundan sonra sabırsızlanmaya başlaman lazımdı stres yapma o gelıcegı zamanı bıılr yıgenın ıcın uzulmekte haklısın ama elden bısrseyde gelmıyorkı oyuzden bebısıde kendınıde strese sokma lutfenBuraya yazmamaya karar vermi$tim aslinda merak edenler olmu$.. henüz kizimi kucagima alamadim.. bekliyorum bakalim
merhaba kızlar
ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)
merhaba kızlar
ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)
merhaba kızlar
merhaba kızlar
Allah analı babalı buyutsun neguzel kavusmussun yavruna darısı basımızamerhaba kızlar
gözünaydın ,Allah sağlık versin![]()
kızlar beni merak edenler için yazıyorum tekrar cuma dr a gidiyorum cumaya kadar bir daha nete girmicem cuma gelişmelerden haberdar ederim ii akşamlar
amin melocum Allah konuşturttu galiba hehhe:)