• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Buraya yazmamaya karar vermi$tim aslinda merak edenler olmu$.. henüz kizimi kucagima alamadim.. bekliyorum bakalim:14:

Dogurduktan sonra görü$ürüz kizlar.. stresteyim moralim iyi degil.. bi yandan yigenim bi yandan agrilarim bi yandan kizimin daha gelmemesi vs.vs..:58:

Ben acı hissettiğimi söyleyemem. Ama sanırım o anki gerginlik insanı zorluyor. Dediği gibi doktorun elini sokup dört tarafı yoklaması insanı çok geriyor. Ama o kadar da olur katlanırsınız.

bişey söylimmi,muayenede hiç gergin değildim,kasmadımda kendimi taki elini içeri sokup yoklamaya başlayana kadar,acı hissedince,daha çok baskı,fevrim döndü,elini çıkardığında yüzüm düşmüştü,ama işte mecbur yapılacak kaçış yok:)

umarım bende acı cekmeyenlerden olurum burda geıp yazıcam hıc acımadı dıye bu bana dogum oncesı ılk prova gıbı gelıyor

Kızlar ben takıntılı bir tip oldum. Dün gece aklıma geldi, ben bu çocuğun her şeyini penye aldım, bir-iki kadife takımı var onlar büyük, bir de kuzeninden gelenler var. Hastaneden çıkarken penye mi giyecek diye. Sabaha kadar aklıma takıldı. Sabah kalktım, çarşyıya gittim kadife tulum aldım. Bir de beğenir ilk gördüğümü alır mıyım, dolaştım durdum. Valla bana pek normal gelmiyor bu davranışlar kafayı bozmadan doğurayım!

Buraya yazmamaya karar vermi$tim aslinda merak edenler olmu$.. henüz kizimi kucagima alamadim.. bekliyorum bakalim:14:

Dogurduktan sonra görü$ürüz kizlar.. stresteyim moralim iyi degil.. bi yandan yigenim bi yandan agrilarim bi yandan kizimin daha gelmemesi vs.vs..:58:

canım nie bu kadar stres yapıyosun ki vaktini bekliyodur kızın yeter ki sağlıklı olsun önemli olan o Allah senin ve kızın hakkında hayırlısını versin kolay doğum nasip etsin inş

canım emoşum yeğenine çok dua ediyorum,sana dua ediyorum biran önce kucağına al yavrunu diye,ne olur biraz tefekkür et,lütfen,tedbiri alıcaz takdiri Allaha bırakacaz,bak yeğeninde iyi olacak,atlatacak herşeyi,yavrunada nezaman Allah çıkmayı emrederse ozaman doğacak,biraz sabret,ve kendinide uzak tutma bizden,seni seviyorum

ben de çok sıkılıyorum artık evde iş yapasım da yok zaten yapcak iş de bulamıyom bi yemek ypıyom 2-3 gün yiyoz eşim diette zaten bende artık yemesem ii olcak :56: hava soğuk dışarı çıkamıyom annem gelsiiiiiiiiiiin artık yada kızım gelsiiiin bana yoldaş olsun :7:

sen bebısı erken beklemeye basladın canım 40.haftadasın artık bundan sonra sabırsızlanmaya başlaman lazımdı stres yapma o gelıcegı zamanı bıılr yıgenın ıcın uzulmekte haklısın ama elden bısrseyde gelmıyorkı oyuzden bebısıde kendınıde strese sokma lutfen

merhaba kızlar
ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)

merhaba kızlar
ben de dogum yaptım pazartesi günü bugun cıktık hastaneden kızımda bende iyiyiz çok şükür emzirme sorunumuz dışında ugrasıyoruz bakalım gecmişi okuyamadım malum dogum yapan varmı merak ettim :) görüşmek üzere... annelik çok güzel birşey ama..)

ayy darısı başımıza emzirme sorunu derken biraz açarmısın

merhaba kızlar

hayırlı olsun canım bende sordum bugun seni haber alan var mı die maşallah kızına ad ne koydunuz kaç kilo doğdu epidural mi oldun?

merhaba kızlar

gözün aydın ne kadar güzelll hayırlı olsun darısı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında

merhaba kızlar

oleyyyy meraktan ölmüştüm be ya:) ne yaptı ne etti bu kız diye,pişmanda oldum keşke telini alsaydım arardım diye,Allah sağlık versin ömür versin yavrucuğuna,mis gibi kokuyodur kuzun şimdi,sakın kaçma bi yere bekle beni facede bişey sorucam:)

merhaba kızlar
Allah analı babalı buyutsun neguzel kavusmussun yavruna darısı basımıza
normalmı anstesımı yaptın?
nasıl bır dogum hıkayen var bunlar ıcın ılerleyen gunlerde yıne beklerız:))
bızde nıye kımse dogum hıkayesı yazmıyor yahu

kızlar beni merak edenler için yazıyorum tekrar cuma dr a gidiyorum cumaya kadar bir daha nete girmicem cuma gelişmelerden haberdar ederim ii akşamlar

kızlar beni merak edenler için yazıyorum tekrar cuma dr a gidiyorum cumaya kadar bir daha nete girmicem cuma gelişmelerden haberdar ederim ii akşamlar

canım niye nete girmiyosun.böyle çok keskin söyledin gibi geldide ondan sordum

cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz.bizi habersiz bırakma

mavicim gözün aydın....ne güzel meleğini almışsın kucağına inş en kısa zamanda hayırlısıyla bende alırımm....

Back