• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

39+ olan arkadaşlarım sizi çok ii anlıyorum sizden 2 hafta geri olsam da bende de şimdiden başladı aramalr daha doğmadı mı die ben de ister istemez sabırsızlanıyorum gelsin istiyoruuum hakkımızda hayırlısı inş

ben de çatlamadım çok şükür :nazar: :8: diyolarki doğumdan sonra belli olur çatlakların sanmıyorum ama :19:

yok cnm hamileykende gayet güzel belli oluyo benim göbeğim dünya haritası gibi oldu zayıftım birde şeker olunca bebekte irileşti ben asıl şimdiden böyleki doğum sonrası nasıl olacak onu düşünüyorum:53::18:gerçi çok taktığımda yok:1:

yok cnm hamileykende gayet güzel belli oluyo benim göbeğim dünya haritası gibi oldu zayıftım birde şeker olunca bebekte irileşti ben asıl şimdiden böyleki doğum sonrası nasıl olacak onu düşünüyorum:53::18:gerçi çok taktığımda yok:1:

amaaaan canım boşver bebeğin de sen de sağlıklı olun da çatlak matlak önemli deil :32:

ben çok fena çatladım kızlar ama olsun oğluşumun bıraktığı izler onlar niş bi çözümü olur dicem ama ...

ayenn cnm harita halt etmiş valla kalçamda bile bissürü var bnm bende çok zayıf vbaşaldım birden kilo alınca böle oldu sanırım ama takmıyorum inş sağlıkla oğlumu kucakliimda

amaaaan canım boşver bebeğin de sen de sağlıklı olun da çatlak matlak önemli deil :32:

aynen tatlım umrumda değil tedavi sonucu çok istediğimiz bi bebek olduğu için ben Allah şükrediyorum bu duyguyu yaşattığı için Allah olmayanlarada nasip etsin sağlıklada alırız inşallah kucağımıza:74:

ayenn cnm harita halt etmiş valla kalçamda bile bissürü var bnm bende çok zayıf vbaşaldım birden kilo alınca böle oldu sanırım ama takmıyorum inş sağlıkla oğlumu kucakliimda

bencede canım benimde oğlum olacak inşallah zaten normale göre daha iri oluyolarmış erkek bebekler :1:ayın 8ini iple çekiyorum çatlak filan detay geliyo artık :)

herkese iyi akşamlar kızlar...
arkadasım yazdıklarının fazlası va eksigi yok bende...son günlerimi ailemin yanında geçiriyorum bende..hastane buraya 5dk.günde kaç kişi arıyo bilmiyorum sayısını..annem kardesimde aynı sekilde..dr.da aynını söylüyo bende normal istiyorum çok ama çok..ama tereddütlerim var napıcam nasıl olucak bilmiyorum valla..söle kendi gelmek istese hanfendi:))
aynen canım ya beni de hergün bir sürü kişi arıyor doğdu mu ne oldu diye. inan valla telefonlara bakasım gelmiyor..

bencede canım benimde oğlum olacak inşallah zaten normale göre daha iri oluyolarmış erkek bebekler :1:ayın 8ini iple çekiyorum çatlak filan detay geliyo artık :)
evt cnm bide sivriliyolaryaa çok hoş ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bir yıl bekledikten sonra kavuştum miniğime ne güzel ayın 8i az kalmış sezryanmı normalmi deyacım
özelse hemen karar verme diyecektim canım bir de başka doktora danış ama çok da fazla zorlama normal doğum için.ben de normal doğum isteyenlerdenim ama zorlamaya gerek yok sanırım :))
evt cnm özel olsaydı aynen öle düşünürdüm ama devlet hastanesi zaten zar zor sezeyan yapıyolar kadında öle diyince iri bebek olursa doğum zor olur dedi sadece okadar hayırlısı olsun inş
ağrılarım var,bide doğururmusum bu gece
aman bu gece dogurmuyım yarın ağdaya gidicem :1:

alemsin cnm yaa hayırlısıyla hayırlı vakitte gelsin inş
:46:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?ben pek iyi sayılmam artık ağrılarım sıklaştı bütüngün yatar oldum ama hiç doğmaya niyeti yokmuş gbi oğlumun. son 2 günümüz artık,sanırım günümüz geçiçek ben bu gidişle suni sancıyla doğurucam:(dün hastaneye gittik nst de 8 dk ya bir 100 lük sancım çıktı ama sonra yalancı sancı olduğu anlaşıldı.bu gece yine aynıyım,birde uykusuz olunca dahada çekilmez oluyor günler.hem gece uyuyamıyorum hemd evin içinde rahat dolaşamıyorum tıkıldım kaldım yatak odasına vlla.ev kalabalık olunca kimseyi rahatsız etmeyeyim diye odadanda çıkmıyorum oğlum doğsada artık eşim ben ve bebeğim çekirdek aile olarak normal yaşamımıza geri dönsek diyorum:(off artık çok sıkıldım vallahi:59:pek bi depresif gördüm kendimi.bu arada yeni doğumlar varmı ben pek giremediğimden takip edemiyorum.

evt cnm bide sivriliyolaryaa çok hoş ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bir yıl bekledikten sonra kavuştum miniğime ne güzel ayın 8i az kalmış sezryanmı normalmi deyacım

amin inşallah,,,,,bir aksilik olmzsa eğer sezeryan olacak cnm, göbeği gören kızmı erkekmi demiyo zaten direk erkek dimi diyolar:1:

kızlar sezeryanda dikişlerin üstüne kum torbası konulma uygulaması devam ediyor mu ?bilgisi olan var mı artık yok deniliyor ama ...

selam dicem ama kimsecikler yokkk.yetişemedim kimseye

yürümüyorum yürümüyorum hareket yok dedim bugün bi yürüdümm aman Allahım akıllara zarar gözünü çıkarttım

saat 2 de yeğenimle Antares e AVM ye gittik.mağaza maağaza gezdik alışveriş yaptık.inanmayacaksınız ama ben hamile dergisi ve ıslak mendilden başka bişi almadım :37: bişiler yedik(sağlıksız olanlardan :56:) sonra bidaha dolaştık saat tam 6ya kadar :53: yuuhhh valla 4 saat yürümüşüm.

ya bide herkes bana baktı resmenn.kadınlar özellikle hatta yeğenim yorumları bile duydu işte aşağı inmiş son zamanları galiba ay ne tatlı karnı top gibi vb vb vb.kendimi tuhaf hissettim
mağazadaki kız erkekmi diye sordu arkadan pek bişi yok sadece karnınız var ablamda böyleydi falan gibisinden yorumlar yaptı.kendimi bi garip hissettim resmen

sonra eşim aradı akşam dışarda yiyelimmi diidieee tabi 4 saat gezipte yemeği hazır olmayan ben atladım tabikii.arkadaşının yeni açtığı bir yere gittik ordada sağlıksız bişiler yedim :37: ohh yani tam oldu bugün

ordan hadi okey oynamaya gidelim dedik.tabi bana soruyolar arada nasılsın iyimisin yoruldunmuu.aslında yoruldum ama bunlar son gezmelerim gezdim gezdim sonra arayıpta bulamıycam

ordan okey oynamaya gittik okey oynadık eşimle arkadaşı sonra bilardo oynadılar bende sandalyeye ayaklarımı uzattım oturdum ama ayaklar davullll çizmenin içinde.çıkar diyolar ama çıkarsam mümkün diill giyemem.artık akşamın sonuna doğru bende surat murat değişti tabee:37:ehh yoruldum.neyse eve geldik saat 11 olmuştu bile.çizmeleri çıkarmak ne mümkün eğilemiyorumki eşim çıkardı

sonra ayaklarımı yıkayayım dedim beceremedim :27: eşim geldi sağolsun o eğildi yıkadıı.eeeee hep kadınlar içinmi ayaklarımı yıka denilecek birazda kocalar yıkasın dimi

sonra güüpppp yatakk valla oturmadım bileee.zonk zonk zonklamalar eşliğinde uyumuşum.2.5ta wc için kalktım.sizi merak ettim hemen p cyi açtım.uykumu kaçırdım ama geçmişi okudum doğuran eden yok anladığım kadarıyla.herkeste dağılmış neyse sabaha görüşürüz.

bu arada oğluşumun videosunu yükleyebildim.kendisi biraz büyüdüğü ve tokalak tokalak olduğu için kameraya sığmıyor biraz :emir_bebek: olsun geç oldu ama güç olmadı artık bizimde bir videomuz var.burdan görebilirsiniz

Untitled on Vimeo

benimde unnoda dan aldığım arzum oda sıcaklık ve nem ölçer gelmiş fakat 1 gün evde yoktuk ona denk gelmiş not bırakmışlar.yarın arayayımda kaynım gitsin alsıninşallah beni istemezler çünkü çıkmayı düşünmüyorum hala yorgunum.

canım çok güzel bi hatıra olacak sizin için,oğlunda pek bi hareketli maşallah:nazar:

Kızlar bana ve bebeğime dua edin olur mu oğlumuzu almaya gidiyoruz:71:, hepinizi öpüyorum, darısı tüm bekleyenlerin başına inş.
Tek temennim sağ sağlim bebeğime kavuşmak ve onun sağlıklı bir bebek olması,
Allah hepimizin yardımcısı olsun, amin.
:49:

burcucuğum şimdi güzel oğlun kollarındadır allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı uzun ömürler versin.sanada geçmiş olsun.

iyi geceler kıslar... bişi sorcam size..öbür topiğede yazdım burayada sorayımda görmezsiniz belki, bebek telsizi aldınızmı?...aldıysanız markası ne ve memnunmusunuz ve kaça?? ayyy çok sordum sanırsam ya ben gittigidiyordan chicconun telsizini buldum 79tlye...ama nasıldır bilemedim....tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...
hadi size iyi geceler datlı datlı rüyalar...rüyanızda bebişlerinizi görün inşallaaah...:emir_bebek:

Son düzenleme:
slm kızlarr,artık sürekli giremiyorum,zorlanıyorum pc başında oturmakta...

yasese,nuryasemin,mavi arkadaşlarımız doğum yapmışla galiba...gözünüz aydın kızlar,allah analı babalı büyütsün inş. sağlıklı ,sıhhatli hayırlı ömürler diliorum bebişlerimize...

slm kızlar nasılsınız?
çok geçmişe bakamadım,alıntı fln da yapamadım o yüzden inşallah herkes iidir.
ben pek bi zıkkımın kökü modundayım bgn,tez önerimi hazırlıyorum bu saatte,hiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiç zevkli diil:37:
karnım burnumda daha da bi sıkıcı oluo bu işler....
dahası yine afyona gitmek zorundayım bu hafta içinde,yollarda doğurucm bu gidişle ben yawww:33:
kociş işe gtmedi bgn,bütünlemeler vs bitti,çok iş yokmuş okulda.
biz de sbhtan hastaneye gttik nst ye girdm,snra sağlık ocağndan aramışlardı oraya gittik,5. gün bebeği getir bizim de topuk kanı almamız lazım ddiler,yazık ya herkes bebeğimin topuk kanını mı alıp durcak,gereksizse gitmiim diorum,hastanede aldırırız iştee...ordan kipaya geçtik,bir iki parça bişi aldık.snra kocişin dişçisine gttik,dolgusu yapıldı.snrada eve geldk,arkadaşım geldi oturmaya dışardan gelrken bişiler almıştm,bi de yanına çay demledim kendm bişi yapmadım:37:
snra yemek memek eee snra da hürrem:1:
annemleri aradık çaya gelin die,hasta olmuşlar babamla,sana bulaştrmayalm snra gelirz ddiler,ok ddim ne diim..
oyyyyyyyy böle işteeee:1:
çenem düştüüü

Back