Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr müjdemi isterim nur yasemin de doğum yaptıı
bu sabah Kağan bey dünyaya gözlerini açmış
normal doğumla dünyaya gelmiş
şimdi konustum yaseminle sesi maşallah çok iyi geliyordu çok mutluu
darısı bizlerin başına
![]()
geçmiş olsun cnm artık bunlar çok sıklaşıcak sanırım cnm bnmde kasıklarımda kramplar başladı ya çok illginç hem ağrılar var hep hafif hafif ama sürekli sanki ertesi gün reglim gelcek şekilde bide sabahleyin kpramp gibi oldu öyle acıdıki halada oluyo o tarz ağrılar hayırlısyla bi doğursak:)günaydııınnnn
gece uykusuzdu yine ve adet sancılarıyla geçti hala da sancım var bunlar yalancı sancı dedikleri olsa gerek yarın kontrolde nstde çıkar herhalde bakalım artık
burcu da oğluşu almıştır kollarına di mi ama
yatıyorum kızlar dinleniyorum kasıklarımda adet sancısı var
aynı kitlenme bendede oluyo tatlım bakalım inş doğum habercisidir bunlar artık doğsunlar sağlıla kucaklayalım akıntında doktora gittğinde ph kağıdı ile tast yapıyolar suyunmu yoksa normal akıntımı die iste istersen o kağıttanbi sorum olacak sabahtan beri damla damla su akıntısı gibi bişey yaşıyorum çamaşırımda baya bi ıslaklık oluşmuş dün geceden beri belimin alt kısımları ve kasıklarımda ağrı var bir de kasıklarımın olduğu kısım kitleniyo gibi ara sıra kitlenip kalıyo ağrı da yapıyo karnımda baya bi aşağıda duruyo sizce doğum yakın mı ? heyecan bastı beni yaa:18::18:
cnm bebğin kanal girmesiyle alakalı değil bnm geçen gece sancım aşırı yüksek çıkınca bakalım açılma varmı dedi ama hayatımda yaşadağım en berbat şeydi belkide çatım dar olduğu için öle oldu ama ne biliim çok zordu çok kısa sürdü Allahtan ve 1cm açıklık varmış :)Ya Bizim Bu Hafta 37 Hafta bitmiş Olcak Cuma Günü Kontrol Var Çatı Muayenesi Yapar mı ki Doktor? Bebeğin Kanala Girmesiyle Alakalı mı Çatı Muayenesi? Bebeğim Baş Aşağı Duruyor Ama Geçen Hafta Kanala Girmemişti.. Off Çok Geriyor Beni Bu Çatı Muayenesi:..
Nyse Ben Bi Kuaföre Gidiyim Hastaneye Hazırlık :}
kızlar burcudan mesaj geldiiiii
SEZERYAN ÇOK RAHATTI MERTİN HIRILTISI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KÜVEZE ALDILAR
BEN ÇOK İYİYİM
3700 VE 53 GR DOĞDU TEYZESİ BEBİŞİNLE SENİ ÖPÜYORUZ KIZLARA SELAM
hadi hayırlısı olsun cnm inş gelir sancılarınben geldim cee diip gitcem cuma günü eğer hala sancılarım oluşmamışsa bebeğin suyu azlığı nedeniyle c tesi sezeryan olma ihtimalim var kızlar dua edin nolur sancılanıım
cnm hayırlısı olsun inşallah emrecik sağlıkla gelsin senle günlerimiz yakındı eğer sezeryan kesinleşirse bnmde o tarihten bikaç gün sonra alır büyük ihtimal ay çok yakşlaştı ya:)selam kızlar, hastaneden geldik gene nts ve kontrol vardı. suyum hala az, sancılarım hafif. cumartesi kontrol var tekrar, suyun azlığı risk yaratıyor sıksık takip ediliyor bebek. pazartesiye kadar bekliycez bebiş biraz daha büyüsün diye.
pazartesiye ameliyat için yer ayırttı doktorum ayrıca gerekli kan tahlillerini de bügünden yaptırdı hazırlıklı olalım diye. cumartesi kontrolde büyük bir değişiklik olmazsa 7 şubatta 37+3te sezeryanla gelecek oğluşum.
mapuci cnmb nm çatı muayenemde çok acayip zordu yaa çok fenaydı hatırlayınca bile tuhaf oluyorum sanırım çatım dar olduğu içinselam kızlar,artık peş peşe başladı doğumlar
ben artık ciddi ciddi kasılıyorum,çok rahatsız edici bişey,sürekli sertleşiyorum beraberinde sırtıma belime ağrıda giriyor,çok fazla ağırlaştım,rahimimde sancılar oluyor,yataktan kalkmak tam bir eziyet,yarın kontrolüm var belki son kontrolüm olabilir,daha öncede demiştim çatı muayenesinde çatı kemiklerim ne dar nede geniş çıktı,bebek iri olursa zor olur demişti doktorum,yani çatın müsait doğurursun demedi öyle söylim,neyse hakkımızda hayırlısı olsun,riske atmak istemiyorum bebeği ve kendimi,haftaya cuma benim beklenen doğum zamanımdı,bakalım ne zaman doğuma gidicem.
bu arada evim tertemiz:)) temiz evde oturmak gibisi yok ya ohh mis gibi her yer:)
Bu arada BURCU doğum yapmış,Allah sağlık sıhhat versin yavrusuyla,sezeryanı ağrısızmı tercih etmişti burcu bilen varmı?
hahahahben iice psikopata bağladım kızlar
kasılmam sancım olunca mutlu oluyorum dün akşamda markette eşimle alışveriş yapıyoruz bana sancı girdi biraz durdum gülüyorum ama eşim noluyo dio bende hiiiçç sancım var diyorumduyan olsa bu kız deli heralde der şimdi süpürge tutarken de kasıldım oyyy benim kızım mı gelcekmiş die mutlu oldum
yemek yiyim biraz acıktı kızım
çağlayancım ee gelio kızın işte normaldiristersen git bi dra
cnm gözünüz aydın çok sevindim oğlınla hasret gider doya doya ohh artık kollarında çok şükürsıra bana geldii bugün çok mutluyummmmm oğluşum küvözden çıktı normal beşiğe almışlar sarılığı vardı ışın vermişler oda geçmişşşş kıyafet giydirmişler çok şirin olmuş okadar diyetten sonra şuan 3360 olmuş doğduğund 3860 dı artık kilo almaya başladı sütümü çok sevmiş doymayınca ağlıyormuş tekrar verene kadarda susmuyormuşş :))) inş bu hafta artık hayırlısıyla geliriz evimizeee kıyafet getirimmi dedim yok hastaneninkini giydiricez dedi ama ben oğluşuma birsürü cici almıştımmm neyse artık evde giydiririzzz![]()
canım catı muayenesı nasıl bırseydı acı agrı oldumu zorlandınmı?
darısı bizlerin başına
![]()
maaşşalh maşallah yaa doğumlar ard arda gelmeye başladı
nuryasemin tebrikler canımm
NURBERRA SIRA bize geliyiiii![]()
darısı bizlerin başına
![]()
NURBERRA SIRA bize geliyiiii![]()
sorma cnm yaatopiğin son doğumları gerçi bnm çatı muayenesinden sonra normal doğum artık zor gibi görnmmeye başladı ama belli olmaz tabi ya melocum sen olsan ne karar verirdin cnm doktor muayenede çatın dar dedi ama illa sezeryanda demedi uffff
![]()
sorma cnm yaatopiğin son doğumları gerçi bnm çatı muayenesinden sonra normal doğum artık zor gibi görnmmeye başladı ama belli olmaz tabi ya melocum sen olsan ne karar verirdin cnm doktor muayenede çatın dar dedi ama illa sezeryanda demedi uffff
![]()
cnm ne biliim işte yaa aklım karıştı muayenede okadar zorlanki analatamam dedim ölücem kii acı eşiğim yüksek Allaha şükür okadar yüksek sancıları bile hissetmedim nst de çıkancanım çatın darsa uğraşma çatın genişlicek deil ya epidural sezaryen ol bence
çocuk çok iri değilse normal yapardım canım
ben şu an istemem rağmen normal yapamayacağım ama sezeryanı da kabullendim.
3 tane büyük hemoroid oluştu herhalde normal yaparsam bağırsaklarımın acısından çocuğu göremem:26: birde bebişimin ayakları aşağıda başı göğsümün altında makat geliyor ve dönmedi
geçen bir arkadaşım şunu söyledi
çatı bizim türk doktorların uydurmasıymış,avrupada ve amerika da çok önemsenmezmiş.doğum anında ne kadar esneyeceği belli olmazmış
mimixxxxx nirelerdesin sen yaa bana bi akıl ver tatlım çatı darsa bekliim mi normla için yoksa sezeryanmı diiimm
buara prensesin nasıl kokla yerime onu
bilmiyorum melocum yaa kemik yapısı öenmliymiş ama cnm bide oğluşum maşallah 3kilo şimdiden eğer tam sonu beklersem sanırım 4e yaklaşır gibi geliyo o da bende sağlıkla kurtulalımda artık
buarada bende de hemoroid var ama çok ileri değil normal doğumda oda çok zorlanıyomuş ben kabız olduğumda bile afedersin epey acı çekebiliyorum oda beni korkutmuyo değil tabi
ama sezeryan bence normal doğumdan daha zor![]()
mimixxxxx nirelerdesin sen yaa bana bi akıl ver tatlım çatı darsa bekliim mi normla için yoksa sezeryanmı diiimm
buara prensesin nasıl kokla yerime onu