• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Öğlenden beri tatlı şeyler yedim.Sola yattım arada bir canı isterse bir kaç tekme attı.Kendini gögsümün altına dayadı.
Bu son zamanlar dahada kötü geçiyormuş sürekli onu dinliyorum doğru dürüst ev işi bile yapamadım bütün gün yattım durdum.
Yarın sabah nstye gidicez bakalım dr.ne diycek bu şikayetlerimi duyunca.

cnm sen canını sıkma artık yer kalmadığı için yavaşlayabiliyomuş bebeğin hareketleri bemnimkide gündüz yatıp gece tekmeliyo inşallah Allah yardım eder hepimize

bana da dr bugün epiduralde baş ağrısı kalabiliyor
spinl de öyle bir durum yok dedi eve gelince netten araştırdım
spinalde de ağrı kalabiliyormuş en iyisi genel sanırım kızımın ilk ağlamasını da duymak istiyorum ama
sonrasında kalabilecek ağrılardan korkuyorum

bende bebeğimi duymak istiyorum gerçi şuda var zaten ameliyat olacağı için 2 - 3 gün dikişler acımasın die fazla ayağa kalkamıycaz ayağım uyuşuk olsada olmasada belli bir güne kadar istirahat ederiz en azından acı hissetmem uzun bi süre.Bakalım o an a kadar fikrim değişmezse tabii

kıslarr bi soru sormuştum ama kaynadı
ya çatı muayenesinden sonra kahve lekelenmem var hala ilkte kan geldi geçti iki gündürde lekeler var sizdede oluyomu

kızlar selam günlerdir bütün yazdıklarınızı okuyorum ama tek kelime yazamıyorum , doğum yapan herkesi çok çok tebrik ediyorum ne mutlu size darısı başımıza inşallah !!! benim fazla keyfim yok son günlerde gece uykusu hiç yok sayılır ağrılar kramplar hiç bitmiyo kendimi çok kötü hissediyorum bebişim gelsin hemen diyorum sonrada pişman oluyorum Allahım bilir zamanını bende ne söylenyorum diyorum aama annem kardeşim burda evde kalabalığız yani herkes doğmaz o doğmaz ya da hadi başlamadı mı sancın gibi yorumlar yapıyo düşünün artık bunlar bile bana batıyor sinir oluyorum hergün 10 kişi arıyor olmadı mı daha diyor !!! offf ne sıkıntılı bir bilseniz :(( benim 5 şubat son günüm doktorum gelmezse 7 şubat ta suni sancı vericem dedi bizde kan uyuşmazlığıda var çok bekleyemeyiz bebeği dedi sizce suni sancı nasıl iyi mi kötü mü ?? hem çok gelsin istiyorum hemde korkuyorum kafayı yedim sanırım yardım edin arkadaşlar :(((:14:

kızlar selam günlerdir bütün yazdıklarınızı okuyorum ama tek kelime yazamıyorum , doğum yapan herkesi çok çok tebrik ediyorum ne mutlu size darısı başımıza inşallah !!! benim fazla keyfim yok son günlerde gece uykusu hiç yok sayılır ağrılar kramplar hiç bitmiyo kendimi çok kötü hissediyorum bebişim gelsin hemen diyorum sonrada pişman oluyorum Allahım bilir zamanını bende ne söylenyorum diyorum aama annem kardeşim burda evde kalabalığız yani herkes doğmaz o doğmaz ya da hadi başlamadı mı sancın gibi yorumlar yapıyo düşünün artık bunlar bile bana batıyor sinir oluyorum hergün 10 kişi arıyor olmadı mı daha diyor !!! offf ne sıkıntılı bir bilseniz :(( benim 5 şubat son günüm doktorum gelmezse 7 şubat ta suni sancı vericem dedi bizde kan uyuşmazlığıda var çok bekleyemeyiz bebeği dedi sizce suni sancı nasıl iyi mi kötü mü ?? hem çok gelsin istiyorum hemde korkuyorum kafayı yedim sanırım yardım edin arkadaşlar :(((:14:

cnm son günlerin oyüzden iice bunalmışsın herşey çok zorlaştı tabi sağlıkla kurtulun inş
suni sancı kötü bişi değildir tatlım ya benm arkdaşımda açılma olmadı suni sancı verdiler diyoki sancı geliyo adet sancısının şiddetlisi işte sonra geçince hiç bişi kalmıyo o ara çok rahat oluyosun diyo inşş sneinde suniye hiç gerek kalmadan oluveriri ama aklına kötü şey getirme bence normal doğum sezeryandan daha kolay bnmde tek korum çatı dar dendi ondan dolayı sezeryan istesemmi istemeseemi bilemiyorum
Rabbim hepimize yardım etsinn

bende olmadı canım ama doktorum böyle birşeyin olabileceğini korkmamamı söylemişti

çok saol cnm evt muayeneden sonra eve gelince kanama olmuştu zaten ama sonra lekelenmeler devam edince merak ettim bebişim içerde kıpır kıpır allah şükür ama işte soriim dedim size

cnm son günlerin oyüzden iice bunalmışsın herşey çok zorlaştı tabi sağlıkla kurtulun inş
suni sancı kötü bişi değildir tatlım ya benm arkdaşımda açılma olmadı suni sancı verdiler diyoki sancı geliyo adet sancısının şiddetlisi işte sonra geçince hiç bişi kalmıyo o ara çok rahat oluyosun diyo inşş sneinde suniye hiç gerek kalmadan oluveriri ama aklına kötü şey getirme bence normal doğum sezeryandan daha kolay bnmde tek korum çatı dar dendi ondan dolayı sezeryan istesemmi istemeseemi bilemiyorum
Rabbim hepimize yardım etsinn
amin canım amin hepimize bir bitse şu günler gerçekten bebeğimi kollarıma aldıktan sonraki bütün zorluklara razıyım beni doğru anlamışsın çok bunaldım çokk . çatın çok mu dar senin öylemi dedi doktorun ?

herkese iyi akşamlar kızlar...
arkadasım yazdıklarının fazlası va eksigi yok bende...son günlerimi ailemin yanında geçiriyorum bende..hastane buraya 5dk.günde kaç kişi arıyo bilmiyorum sayısını..annem kardesimde aynı sekilde..dr.da aynını söylüyo bende normal istiyorum çok ama çok..ama tereddütlerim var napıcam nasıl olucak bilmiyorum valla..söle kendi gelmek istese hanfendi:))

kıslarr bi soru sormuştum ama kaynadı
ya çatı muayenesinden sonra kahve lekelenmem var hala ilkte kan geldi geçti iki gündürde lekeler var sizdede oluyomu

Elle muayenede lekelenme tarzı kanama olabiliyormuş. Ama iki gün uzun geldi bana. Doktorunu ara bence. Belki nişan gelmiştir dicem ama iki gün sürsr mi

herkese iyi akşamlar kızlar...
arkadasım yazdıklarının fazlası va eksigi yok bende...son günlerimi ailemin yanında geçiriyorum bende..hastane buraya 5dk.günde kaç kişi arıyo bilmiyorum sayısını..annem kardesimde aynı sekilde..dr.da aynını söylüyo bende normal istiyorum çok ama çok..ama tereddütlerim var napıcam nasıl olucak bilmiyorum valla..söle kendi gelmek istese hanfendi:))

seninle zamanlarımız aynı sanırım canım , evet şöyle kendileri bir isteyip gelseler dünyanın en mutlu insanı olucam herhalde tabiki önce sağlıkla sıhhatle

amin canım amin hepimize bir bitse şu günler gerçekten bebeğimi kollarıma aldıktan sonraki bütün zorluklara razıyım beni doğru anlamışsın çok bunaldım çokk . çatın çok mu dar senin öylemi dedi doktorun ?

cnm sorma yaa sağlıkla bi doğsunlar inşş
çatın çok dar demedi ama dar dedi parmağım bile zorlandı dedi bende korktum normalde zor olur ama illaki sezeyan demedi

Back