2011 Şubat Anneleri

ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine

sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito

oohh içim rahatladı bizde strese girdik beklerken :)
canım çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsin.
sabahtan beri bekliyorum sitede sen gelipte cevap yazarsın diye eşim kızıyor hadi çok oturdun yine başında diye duydum rahatladım.şimdi biraz çıkayım sonra yine arada kaçamak uğrarım:)
:dance:

tamam işte artık stresten ütüde yapma işte yapma uykunu uyu otur tadını çıkar oooohhhh

Artık lazım oldukça ütüyüde yaparım bundan sonra eve gidip keyif yapıcam :))) Şu anda içimden kalkıp oynamak geliyor o kadar rahatladım ki anlatamam,dr.birşeyde söylemiyor ya,ense kalınlığı normal diyor ama sonuç için yorum yapmıyorlar.

Saol canım ya,Amin inş.hepimize göstersin allahım o günleri. hepinize dert ettim biliyorum ama siz olmasanız daha zor atladırdım heralde
Kızmasın eşin bizim yüzümüzden hadi git sonra gene gelirsin canım. :))

Kız bebek mi erkek bebek mi furyası almış başını gitmiş.Birde bu tüylenme demişsiniz ya benim karın bölgemde biraz koyu çıkmaya başladı ama fazla değil birde geç çıkıyorlar artık nedensen yani bu durumda kızmı erkek mi bilemedim doğrusunu
Şimdiki randevum 25 ağustos ufff ne çok var daha bebişimi görmeye,ama o iyi ya sağlıklı gelişiyor beklerim artık o zamanda zaten kesin öğreniriz cinsiyetini.

ne güzel işte yorum yapmasınlar demekki gayet normal gayet sağlıklı :) düşünme artık bunuda atlattın kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar okumak için sayfaları bekleyemedim valla sonra dönerim hepsine

sositosositoBenim sonuçlarım normal çıktı bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş teyzeleri sositososito

çok şükür elhamdülllillah....darısı bizim bebişlerimizin başına inş...çok sevindim arkadaşımzemuszemus

kızlar benim oğluma hamileliğimde göbeğimde hiç tüy bile olmamasına rağmen kara kara kıllar çıkmıştı çok utanıyodum ama doğumdan 1 ay sonra döküldü hepsi. kıllanma erkek bebek demek bir de göğüs uçlarım pembeden koyu kahveye dönmüştü:)

ne güzel işte yorum yapmasınlar demekki gayet normal gayet sağlıklı :) düşünme artık bunuda atlattın kaydirigubbakcemile3

Evet canım inş.sizin sonuçlarınızda böyle güzel çıkar dualarım artık hep sizinle :))

çok şükür elhamdülllillah....darısı bizim bebişlerimizin başına inş...çok sevindim arkadaşımzemuszemus

Saol canım inş.arkadaşım inş.sizin sonuçlarınızda böyle güzel çıkar

dr.dan geldik kızlar.Rabbime çok şükür herşey yolunda.bebişim çok sağlıklıymış.2li testimiz iyi çıktı.dr.kafa tasının,karnının ve diz ayak ölçülerini falan aldı.ne işe yarıyor bilmiyorum ama hepsi normal dedi çok şükür.cinsiyeti kıza benziyor ama kesin değil dedi.göğüs acımasının azalmasıda olabilirmiş.her aman çok acıyacak diye bişey yok dedi.bazılarının hiç acımaz dedi.

Gözünaydın canım,ikimizin sonuçlarıda güzel çıktı bugün güzel haberlerle geldik.:sm_cool:

gözünaydın seninde çağlayan çiçekçim.çok şükür bebişlerimiz sağlıklı.darısı diğer arkadaşların başına.benide bu ay sonu eylül başı gibi çağırdı dr.oof zaman nasıl geçecek.özleyeceğiz bebişleri görmeyi.geçmiş olsun canım çok sallamamıştır inşallah.birazdan nette yazar şiddetini

gözün aydın canım sevindim ,nşallah hepimizin iyi cıkara.s

gözün aydın cnm.cinsiyeti hakkındada az çok fikir sahibi olmuşun darısı bizlerin başına artık.topiğimizin kız bebişleride gelmeye başladı kızlaaarrr

arkadaşlar bebişlerimizn kalp atışlarını biz ne zaman hissetcezz?birde benimm midemde yanma başladı benim gibi mide yanması yaşıyor musunuz?sebebi nedir?bilen var mı

gözün aydın canım cok sevindim delikafadulden

Saol canım.Darısı sizlerin başına artık

Saol canım.Desene ikimizde en az 1 ay bekliycez.
Baya bir salladı canım ama henüz birşey yazmadı nette göremedim

aaa geçmiş olsuuuuunnn

Saol canım ya deprem bölgesinde yaşıyorum ama hala alışamadım sarsıntılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…