2011 Şubat Anneleri

Ben hiç yumurta yiyemiyorum :(

Dr um bana süt içemiyorsan puding yada sütlü tatlı yap ye dedi canım ben öyle yapmaya çalışıyorum,yumurtayıda ilk başlarda yavaş yavaş sarısını yedim şimdilerde patatesli yumurta filan yapıp yiyorum.değişik şeylerle denersen belki yiyebilirsin.krep filan yap mesela hem sütlü hem yumurtalı ;)

Dr um bana süt içemiyorsan puding yada sütlü tatlı yap ye dedi canım ben öyle yapmaya çalışıyorum,yumurtayıda ilk başlarda yavaş yavaş sarısını yedim şimdilerde patatesli yumurta filan yapıp yiyorum.değişik şeylerle denersen belki yiyebilirsin.krep filan yap mesela hem sütlü hem yumurtalı ;)

Canım sütü içiyorum. Bazen eşim omlet falan yapıyor. 1-2 çatal ancak...

bişi daha sorabilr miyimm?benim önceden göbüşümde hiç tüy olmazdı yanı sayılacakk kadr az olurdu...şimdi çıktı eskiye göre baya var yanı acaba kız mı olacak diye düşünebilr miyim:):):)zemuszemus

ayyy kızlar yinede çok ümitlenmeyelim bazen bu belirtilerin tamamen terside çıkabiliyor:tomato:

Canım sütü içiyorum. Bazen eşim omlet falan yapıyor. 1-2 çatal ancak...

İşte bi yolunu bulup beslenicez canım artık hepimiz napalım :) o zaten minnacık beslenir merak etmekaydirigubbakcemile5

bişi daha sorabilr miyimm?benim önceden göbüşümde hiç tüy olmazdı yanı sayılacakk kadr az olurdu...şimdi çıktı eskiye göre baya var yanı acaba kız mı olacak diye düşünebilr miyim:):):)zemuszemus

Allah gönlüne göre verir inşallah kız istiyosun canım anlaşılan bayanssulusmile

kendimi tutuyorum zaten sevinmemekk için ama hayal olduğunu bile bile öyle düşünmek güzel:)hayırlısı inş

Tüylenmenin sonucunda ne oluyormuş arkdaşlar?

Ben oglumda hiç tüylenmedim. Hatta 9 ay boyunca hiç epilasyon yapmadım. Özellikle bacaklarıma :) Ben bile hayret etmiştim.

Ama şimdi çok çıkıyor...

Mavi canım henüz kilosu ölçülmez. doktor yanlış mı söyledi acaba...
bende aynı dertten muzdaribim kızımda hiç çıkmıyordu bunda çok ve hızlı çıkıyor
çok merak ediyorum cinsiyetini

bende aynı dertten mzdaribi kızımda hiç çıkmıyordu bunda çok ve hızlı çıkıyor
çok merak ediyorum cinsiyetini

Bazılarının erkekte hiç çıkmamış bazılarında kızda çıkmamış :olmaz: anlaşılan herkeste farklı oluyo kıslarrr yaa tutturamıcaz böyle :) çatlıyorum ama artık.

Back