Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya benim tuvalet ihtiyacım eskisinden sık olmaya başladı...daha wcden çıkmadan bi daha gelio....ve akındım çok fazla....çamaşırımda hep ıslaklık hissediyorum bunlar normal mi?
sıra bana geldii bugün çok mutluyummmmm oğluşum küvözden çıktı normal beşiğe almışlar sarılığı vardı ışın vermişler oda geçmişşşş kıyafet giydirmişler çok şirin olmuş okadar diyetten sonra şuan 3360 olmuş doğduğund 3860 dı artık kilo almaya başladı sütümü çok sevmiş doymayınca ağlıyormuş tekrar verene kadarda susmuyormuşş :))) inş bu hafta artık hayırlısıyla geliriz evimizeee kıyafet getirimmi dedim yok hastaneninkini giydiricez dedi ama ben oğluşuma birsürü cici almıştımmm neyse artık evde giydiririzzz![]()
selam kızlar,artık peş peşe başladı doğumlar
ben artık ciddi ciddi kasılıyorum,çok rahatsız edici bişey,sürekli sertleşiyorum beraberinde sırtıma belime ağrıda giriyor,çok fazla ağırlaştım,rahimimde sancılar oluyor,yataktan kalkmak tam bir eziyet,yarın kontrolüm var belki son kontrolüm olabilir,daha öncede demiştim çatı muayenesinde çatı kemiklerim ne dar nede geniş çıktı,bebek iri olursa zor olur demişti doktorum,yani çatın müsait doğurursun demedi öyle söylim,neyse hakkımızda hayırlısı olsun,riske atmak istemiyorum bebeği ve kendimi,haftaya cuma benim beklenen doğum zamanımdı,bakalım ne zaman doğuma gidicem.
bu arada evim tertemiz:)) temiz evde oturmak gibisi yok ya ohh mis gibi her yer:)
Bu arada BURCU doğum yapmış,Allah sağlık sıhhat versin yavrusuyla,sezeryanı ağrısızmı tercih etmişti burcu bilen varmı?
canım ben portakal ya da kokulu şeyler yiyip sola yatınca hareket ediyorSelam kızlar benim kızımın hareketleri iyice duruldu.
Hareketleri varda yokta gibi dün gecede aynı böyle yaptı.
Çok keyifsizim o yüzden.Yarın tekrardan nst'ye giricez bakalım o nasıl çıkacak
Burcucum gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün
aayyy..ben çok istemiştim 7 şubat eşimin doğumgünü diye hadi bakalım emreminde doğum günü olacakselam kızlar, hastaneden geldik gene nts ve kontrol vardı. suyum hala az, sancılarım hafif. cumartesi kontrol var tekrar, suyun azlığı risk yaratıyor sıksık takip ediliyor bebek. pazartesiye kadar bekliycez bebiş biraz daha büyüsün diye.
pazartesiye ameliyat için yer ayırttı doktorum ayrıca gerekli kan tahlillerini de bügünden yaptırdı hazırlıklı olalım diye. cumartesi kontrolde büyük bir değişiklik olmazsa 7 şubatta 37+3te sezeryanla gelecek oğluşum.
gözün aydın canımsıra bana geldii bugün çok mutluyummmmm oğluşum küvözden çıktı normal beşiğe almışlar sarılığı vardı ışın vermişler oda geçmişşşş kıyafet giydirmişler çok şirin olmuş okadar diyetten sonra şuan 3360 olmuş doğduğund 3860 dı artık kilo almaya başladı sütümü çok sevmiş doymayınca ağlıyormuş tekrar verene kadarda susmuyormuşş :))) inş bu hafta artık hayırlısıyla geliriz evimizeee kıyafet getirimmi dedim yok hastaneninkini giydiricez dedi ama ben oğluşuma birsürü cici almıştımmm neyse artık evde giydiririzzz![]()
canım çağlayana da yazdım portakal soğan gibi kokulu şeyler yiyince coşuyor kızımselam kızlar ,
nasılsınız doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza
oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum çok moralim bozuk
canım mesaneye baskı yapıyor da ondankızlar ya benim tuvalet ihtiyacım eskisinden sık olmaya başladı...daha wcden çıkmadan bi daha gelio....ve akındım çok fazla....çamaşırımda hep ıslaklık hissediyorum bunlar normal mi?
sağol sevimlicim
herkez arayıp duruyor doğurmadın mı diye
sürmeli doğurdumu haberiniz var mı
canım catı muayenesı nasıl bırseydı acı agrı oldumu zorlandınmı?
çok sevindim canım ne mutlu bebeğine kavuşuyorsun artık Rabbim kimseye dermansız dert vermesin inş.Gözün aydın tekrardan canım.sıra bana geldii bugün çok mutluyummmmm oğluşum küvözden çıktı normal beşiğe almışlar sarılığı vardı ışın vermişler oda geçmişşşş kıyafet giydirmişler çok şirin olmuş okadar diyetten sonra şuan 3360 olmuş doğduğund 3860 dı artık kilo almaya başladı sütümü çok sevmiş doymayınca ağlıyormuş tekrar verene kadarda susmuyormuşş :))) inş bu hafta artık hayırlısıyla geliriz evimizeee kıyafet getirimmi dedim yok hastaneninkini giydiricez dedi ama ben oğluşuma birsürü cici almıştımmm neyse artık evde giydiririzzz![]()
çok saol canım allah beterinden saklasın inş kimseyede yaşatmasın bizim bebiş iyiydi ama neler gördük şu 10 günde allahım hepsini korusun darısı sizlerin başına sağlıkla alın minişlerini kucağınızaçok sevindim canım ne mutlu bebeğine kavuşuyorsun artık Rabbim kimseye dermansız dert vermesin inş.Gözün aydın tekrardan canım.
kızlar bilgisi olan varmı,acaba sezeryanda spinal istediğimiz zaman bunu doktorumuzmu uyguluyor yoksa anestezi uzmanı falanmı?
kızlar bilgisi olan varmı,acaba sezeryanda spinal istediğimiz zaman bunu doktorumuzmu uyguluyor yoksa anestezi uzmanı falanmı?
maalesef canım soyledı ama yarım dakıka ondan hıc korkma demıstıcanım drun yapcam dedi mi benimki yapmıcak daoğuma gelince bakarız dedi
iğrenç bişeydi ben zorlandım açıkçası,doktor iki parmağını dibe kadar sokup iyice ittiriyo,sonra elini sağa sola çevirip durdu,acaip bi baskı oluştu,ben acı hissettim yalan söyleyemem,hatta aa aaaa diye tam bağırmaya başlıyodumki bir kaç saniye içinde çıkardı parmaklarını içerden,ama acı hissetmeyen arkadaşlarda varmış.demekki herkeste farklı oluyor,yarın kontrolüm var kara kara düşünüyorum yine yaparmı çatı muayenesi diye ıyyykkk
canım eğer idrar regindeyse sorun yok açık sarı filansa yani ama kokusuz ve su rengiyse su olabilir ki zaten 39 haftadasın akıntı normal canım benimde çok yoğundu ama su gelince çamaşırını sürekli değiştirmek istersin onun dışında sana sormadan sızıp gidiyor süreklii
pekı senın catın nasıl cıktı canım dogum ıcın uygunmu acaba catısı dar olanlardamı acı oluyor :18:genel anestesi,spinal anestezi vs hepsini anestesiz uzmanları uyguluyor
ben çatı muayenesinden cok tırsıyordum uykularım kaçıyordu
ama korkucak birşey değil hemde çok kısa sürüyor
tabi kişiden kişiye değişmsi çok normal
iğrenç bişeydi ben zorlandım açıkçası,doktor iki parmağını dibe kadar sokup iyice ittiriyo,sonra elini sağa sola çevirip durdu,acaip bi baskı oluştu,ben acı hissettim yalan söyleyemem,hatta aa aaaa diye tam bağırmaya başlıyodumki bir kaç saniye içinde çıkardı parmaklarını içerden,ama acı hissetmeyen arkadaşlarda varmış.demekki herkeste farklı oluyor,yarın kontrolüm var kara kara düşünüyorum yine yaparmı çatı muayenesi diye ıyyykkk
benim hastanede
ameliyata ekip geliyor
çocuk doktoru anestezi uzmanı ve kadın doğumcu yani sanırım anestezi uzmanı yapar
çok saol canım allah beterinden saklasın inş kimseyede yaşatmasın bizim bebiş iyiydi ama neler gördük şu 10 günde allahım hepsini korusun darısı sizlerin başına sağlıkla alın minişlerini kucağınıza
canım anestezi uzmanı yapıyor kendi doktorun değil
maalesef canım soyledı ama yarım dakıka ondan hıc korkma demıstı:18:
ay canım deme yaa bende cok tırsıyorum ustelık normal dogum yaparsak aynı ıslemı cok sık yapıcaklar acılma varmı dıye bakmak ıcın![]()