• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canm ben ağdayı önermediklerini biliyorum ama jilet için öyle bişi duymadım.ağda yaparken bazısının suyu geliyomuş hatta.doğum yapan arkadaşlarım söyledi.doğum için masaya çıkınca hasta bakıcı elinde jilet ve 1kase suyla geliyomuş eğer temiz diilse temizliyomuş.hatta arkadaşım 2 ay kadar önce sezeryan oldu.ağdasını yaptırıp gitmişti ama yine de hasta bakıcı jiletle üstünden geçmiş.arkadaşım temizledim ben diyince de doktor sarı tüy bile olsa istemiyo dikiş olacağı için demiş.yani ben doğum yapmadım ama çevremden duyduklarım bunlar.ya makasla nasıl kısaltılcakki zaten göremiyoruz.aynayla makas kullanmak da çok sakıncalı bence.şu durumda en mantıklı jilet gibi

bende önümüzdeki hafta giderim diye düşünüyordum.39.haftada yani geçen hafta gittim gerçi çok bişi olmamıştır göremiyorum gerçi ama :37: jiletle alamamkii görmüyorum bide ellerimde yetişmiyo tam olarak keserim meserim bitarafımı falan al başına belayı ozaman

teyzeleri biz de bugün tekrar doktora gideceğz kızımı görmeye..her gece belki bugün sancım gelir diye uyuyorum sabah kalkıyorum bişi yok.. hava da günlük güneşlik... diyorum bir kızım bir de istanbula kar gelmedi gitti..
dua edin hayırlısıyla bir an önce doğurayım

herkeze günaydın ..ya doğum haberleri okuyunca heyecanlanıyorum benimde ayın 8 i medical parkta oraya giden oldumu acaba:26: benim dr um orayla anlaşmalıymış onun için önerdi,dudaklarımda hep uçuk çıktı stresten galiba:18:şeker hastalğı gidecek inşallah son 6 gün insülin vurunmaktan sıkıldım.ablam bizdeydi 4 gündür yeğenimin ismini ben koydum o da bizimkine koyacak emre dio başka bişiy demiyo defneyle uyumluymuş die bende rüyamda emir koymuşuz onu gördüm ne yapsam şaşırdım rüyamda gördüğümü koymammı gerekir bi bilen varmı:28:birde ben loğusa yatağından bi haberim daha ilk haftadan misafır gelirmı acaba eğer öyleyse yandık çünkü çok akraba var:53:ama usulü nedir bilen varsa yazın lutfen Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebişlerimiz gelsin hemen:emir_bebek:

canım benimde suyum azar azar geliyordu ve ogün hep bel ağrısı çktim sanki belim ikiye ayrılıyordu bence doktorunu ara doğum için erken çünkü bide gelen suyla yapışkan bi akıntı varsa ihmal etme

aaaaayyy sevimli beni korkutmaa :18: akıntı da var diğer günlere göre daha fazla. bir de benim oğlum 2 hafta önden gidiyor doktor doğsa da bi sorun olmaz demişti
şimdi duşumu aldım hazırlanıp gidicem ama ankaranın bu karlı buzlu yollarında düşmeden nasıl giderim ondan korkuyorum

herkeze günaydın ..ya doğum haberleri okuyunca heyecanlanıyorum benimde ayın 8 i medical parkta oraya giden oldumu acaba:26: benim dr um orayla anlaşmalıymış onun için önerdi,dudaklarımda hep uçuk çıktı stresten galiba:18:şeker hastalğı gidecek inşallah son 6 gün insülin vurunmaktan sıkıldım.ablam bizdeydi 4 gündür yeğenimin ismini ben koydum o da bizimkine koyacak emre dio başka bişiy demiyo defneyle uyumluymuş die bende rüyamda emir koymuşuz onu gördüm ne yapsam şaşırdım rüyamda gördüğümü koymammı gerekir bi bilen varmı:28:birde ben loğusa yatağından bi haberim daha ilk haftadan misafır gelirmı acaba eğer öyleyse yandık çünkü çok akraba var:53:ama usulü nedir bilen varsa yazın lutfen Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebişlerimiz gelsin hemen:emir_bebek:

ben de ilk haftalarda cinsiyet bile belli değilken rüyamda emir koyduğumu görmüştüm daha sonra benim hamile olduğumu bilmeyen bi tanıdık da görmüş rüyasında oğlum olduğnu ve adını emir koyduğumu... bende emir koymaya karar verdim eşimde kayra istedi oğlumuzun adı kayra emir oldu

walla kızlar kıl tüy muhabbetini hiç sevmem ama şuan önemli bi konu :69: ben 35de yaptırdım şuan bişi yok da 1 hafta sonra falan yeni çıkcaklar napcam diorum utanırım ben :17: jilet hiç kullanmadım hem keserim felaan yaa yengelerim tüy dökücü kullandı ama ben ona da karşıyım sonuçta kimyasal madde :19:napcazz daha önce doğum yapanlar gerçekten doğum öncesinde temizliyo mu hemşireler?

canım benimde suyum azar azar geliyordu ve ogün hep bel ağrısı çktim sanki belim ikiye ayrılıyordu bence doktorunu ara doğum için erken çünkü bide gelen suyla yapışkan bi akıntı varsa ihmal etme

canım yaa beni de telaş aldı şimdi benim de çamaşırım çabuk ıslanıyo ve akıntıda var ben de akıntı ıslatıyo die düşünüyodum su olabilir mi :26: cuma kontrolum beklesem mi ki suyum yeterliydi en son?

walla kızlar kıl tüy muhabbetini hiç sevmem ama şuan önemli bi konu :69: ben 35de yaptırdım şuan bişi yok da 1 hafta sonra falan yeni çıkcaklar napcam diorum utanırım ben :17: jilet hiç kullanmadım hem keserim felaan yaa yengelerim tüy dökücü kullandı ama ben ona da karşıyım sonuçta kimyasal madde :19:napcazz daha önce doğum yapanlar gerçekten doğum öncesinde temizliyo mu hemşireler?

canım ben nst ye girdiğimde bi kadını sezeryana hazırlarken hastabakıcı elinde jiletle girdi kadının yanına

ben de ilk haftalarda cinsiyet bile belli değilken rüyamda emir koyduğumu görmüştüm daha sonra benim hamile olduğumu bilmeyen bi tanıdık da görmüş rüyasında oğlum olduğnu ve adını emir koyduğumu... bende emir koymaya karar verdim eşimde kayra istedi oğlumuzun adı kayra emir oldu

bende emre emir mi koysam acaba ama mehmet isminin anlamını çok beğeniyorum ben birde canım dedemin ismiydı onu koyacaktık şimdide mehmet emre emir de biraz uzun olur sanki sülalenin varisi gibi :1: birde ağrılarım başladı benim eskiden ayakta fazla durunca rahimim üstü ağrırıdı simdi yattağım halde sancım var gibi evde tekim bişiy olurmu diye korkmaya başladım 37+4 teyim ama şeker yüzünden şu an 4 kg a yakın bebeğim erken gelmez dimi :59:

kızlar yaa mavi3 pazartesi sezaryen olcaktı haber alan var mı?

burcu da almıştır oğluşunu kucağına inş

bende emre emir mi koysam acaba ama mehmet isminin anlamını çok beğeniyorum ben birde canım dedemin ismiydı onu koyacaktık şimdide mehmet emre emir de biraz uzun olur sanki sülalenin varisi gibi :1: birde ağrılarım başladı benim eskiden ayakta fazla durunca rahimim üstü ağrırıdı simdi yattağım halde sancım var gibi evde tekim bişiy olurmu diye korkmaya başladım 37+4 teyim ama şeker yüzünden şu an 4 kg a yakın bebeğim erken gelmez dimi :59:

benim de korkum o yani bebek iri kendini 35 değil 37 haftalık zannedip anneciğim ben geliyorum dermi ki? :1: bütün belirtiler var zaten ağrım sıklaşırsa artarsa hemen gidicem hazırlıklı olmama lazım saçlarımı falan düzleştirip hafif makyaj yapıp beklicem artık :31::23:

kızlar burcudan mesaj geldiiiii

SEZERYAN ÇOK RAHATTI MERTİN HIRILTISI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KÜVEZE ALDILAR
BEN ÇOK İYİYİM
3700 VE 53 GR DOĞDU TEYZESİ BEBİŞİNLE SENİ ÖPÜYORUZ KIZLARA SELAM

BEN ÇOK İYİYİM

iyi olmalarına çok sevindim.. darışı başımıza.inş mert de hemen çıkar küvezden.Allah sağlıklı uzun ömürler versin inş...

BEN ÇOK İYİYİM

ayy ne güzel yaaaa

darısı başımızaa..paşamızda küvezden çıkar inşallahh:)

benim de korkum o yani bebek iri kendini 35 değil 37 haftalık zannedip anneciğim ben geliyorum dermi ki? :1: bütün belirtiler var zaten ağrım sıklaşırsa artarsa hemen gidicem hazırlıklı olmama lazım saçlarımı falan düzleştirip hafif makyaj yapıp beklicem artık :31::23:

hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah ama tek çok korkuyo insan:18:eşime söyliycem izin alıp gelsin nasıl olsa bahanem de var:74:

ben geldim cee diip gitcem cuma günü eğer hala sancılarım oluşmamışsa bebeğin suyu azlığı nedeniyle c tesi sezeryan olma ihtimalim var kızlar dua edin nolur sancılanıım

merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum tabi kendimede yarın sabah sezeryan oluyorum hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dua edin kızlar benim dualarım sizlerle.

BEN ÇOK İYİYİM

:nazar: hayırlı olsun mert oğlumuzda geldi :71: tez zamanda küvezden de çıkar inş

ben geldim cee diip gitcem cuma günü eğer hala sancılarım oluşmamışsa bebeğin suyu azlığı nedeniyle c tesi sezeryan olma ihtimalim var kızlar dua edin nolur sancılanıım

ayyy canım inş cumaya kadar gelir bebeğin bol bol yürü canım hakkında hayırlısı olsun

merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum tabi kendimede yarın sabah sezeryan oluyorum hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dua edin kızlar benim dualarım sizlerle.

merhaba canım yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olcak inş hiç korkma sen de bize dua et kolay doğumlar dile

merhaba kızlar nasılsınız....
malum annemler burda o yüzden pcyi pek alamıyorum elime annem biraz pc düşmanıdırda:35:
ama o kadar rahatım ki anlatamamm herşey istediğim gibi...allah razı olsun hepsinden...dün gelir gelmez hemen valizlerini boşalttılar aman Allahım kızıma neler neler gelmiş teyzeleri bi görseniz...anneannemiz biraz abartmış tabi babasına, bana,kızıma derken :9:
manisadan benim sevdiğim ama burda bulunmayan yiyecek vs ne buldularsa doldurmuşlar valize:56:
kız kardeşim saolsun hemen aldı eline süpürgeyi düp temel temizlik yaptı....:87:
bana hiç bişi yaptırmıyorlar resmen prenses gibi bakıyorlar...inş kızımda gelirde bugün yarın zor zamanlarımızıda annemlerle atlatırım....
kızım baya yokluyo....kasılmalarım çok arttı hatta dün gece baya düzenli gitti sonra değişti periyot...
bacaklarımın arasında ağrım çok ve vajinama doğru olan baskılar arttı...
ben annemler gitmeden olsun istiyorum yarın kontrole gtcez acaba doktordan sezeryan için gün mü alsam diye düşünüyorum cuma yada cumartesiye....
bide hemorid olayı olunca normal doğum pek önerilmiyor mu sanki burda öyle bi paylaşım olmuştu....benim çok ağrım olmuyo hemoroidden ama ara ara kanam yapıyor....doktoruma hiç söylemedim hemoroid porblemimin olduğunu yarın onuda bi söleyim bakalım ne dicek...
BURCU oğluşuna kavuşmuş ....maşşallah...darısı bize inş...

Back