2011 Şubat Anneleri

ben de bi ortalığı topladım çamaşır felan attım evin yarısını süpüreyim (kalan yarısını da yarın süpürcem ) anneme hazırlık olsun temiz eve gelsin kadıncağız ben çok tembel oldum yaa yata yata 15 kiloyu buldum valla acıktıkca yemek yerine aburcubur yiyorum pöfff evi süpüreyim yorulunca gelirim :80:

slm kızlar ben 2 gündür yazamadım pazartes dr gittik sancılarım 60-80 arası çıktı dr perşembe tekrar gel dedi sürekli karnım ağrıyo bide akıntı gibi bişeyim var dedim akıntıyı kaşık gibi bi aletle aldı biraz canım acıdı vebak dedi suyun değil akıntı dedi kıl tüyden bahsetmişsiniz bende hazırlıksz gitmiştim çoook utantımmm neyse geçti artık hep hazırlıklı gidicem:))

maşallah mert bebeğeeeAllah analı babalı büyütsün.hayırlı bi evlat olsun vatanına milletine sizlereee...

Selam kızlar benim kızımın hareketleri iyice duruldu.
Hareketleri varda yokta gibi dün gecede aynı böyle yaptı.
Çok keyifsizim o yüzden.Yarın tekrardan nst'ye giricez bakalım o nasıl çıkacak

Burcucum gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
selam kızlar, hastaneden geldik gene nts ve kontrol vardı. suyum hala az, sancılarım hafif. cumartesi kontrol var tekrar, suyun azlığı risk yaratıyor sıksık takip ediliyor bebek. pazartesiye kadar bekliycez bebiş biraz daha büyüsün diye.
pazartesiye ameliyat için yer ayırttı doktorum ayrıca gerekli kan tahlillerini de bügünden yaptırdı hazırlıklı olalım diye. cumartesi kontrolde büyük bir değişiklik olmazsa 7 şubatta 37+3te sezeryanla gelecek oğluşum.

çağlayancım yeri iyice daralınca hareketleri azalır normalde ama çok rahatsız olursan yakındaki bir sağlık ocağından falan kalp atışlarını dinle kızının için rahat etsin

selam kızlar,artık peş peşe başladı doğumlar
ben artık ciddi ciddi kasılıyorum,çok rahatsız edici bişey,sürekli sertleşiyorum beraberinde sırtıma belime ağrıda giriyor,çok fazla ağırlaştım,rahimimde sancılar oluyor,yataktan kalkmak tam bir eziyet,yarın kontrolüm var belki son kontrolüm olabilir,daha öncede demiştim çatı muayenesinde çatı kemiklerim ne dar nede geniş çıktı,bebek iri olursa zor olur demişti doktorum,yani çatın müsait doğurursun demedi öyle söylim,neyse hakkımızda hayırlısı olsun,riske atmak istemiyorum bebeği ve kendimi,haftaya cuma benim beklenen doğum zamanımdı,bakalım ne zaman doğuma gidicem.

bu arada evim tertemiz:)) temiz evde oturmak gibisi yok ya ohh mis gibi her yer:)

Bu arada BURCU doğum yapmış,Allah sağlık sıhhat versin yavrusuyla,sezeryanı ağrısızmı tercih etmişti burcu bilen varmı?

canım benimde kızımın hareketleri baya azaldı sadece arada anne ben burdayım diyo o kadar....sanırım doğumlar artık çok yakın

ben iice psikopata bağladım kızlar
kasılmam sancım olunca mutlu oluyorum dün akşamda markette eşimle alışveriş yapıyoruz bana sancı girdi biraz durdum gülüyorum ama eşim noluyo dio bende hiiiçç sancım var diyorum duyan olsa bu kız deli heralde der şimdi süpürge tutarken de kasıldım oyyy benim kızım mı gelcekmiş die mutlu oldum yemek yiyim biraz acıktı kızım
çağlayancım ee gelio kızın işte normaldir istersen git bi dra

benimde unnado dan aldığım arzum sıcaklık ve nem ölçerim geldi.hemen bende ayarladım koydum oğluşumun yatağının başına.minik ama çok şirin fonksiyonlu bişi.hoşuma gitti.

bende biraz evi toparladım.çamaşırları topladım.mutfağın örtülerini deterjanlı suya bastırdım akşam üstü yıkarım

eşim aradı durumu iyi olmayan bi arkadaşı varmış eşi hamileymiş.ben hep bahsediyordum evde 4 çeşit bebek bakım ürünleri var birini vericem bi hamileye falan diyodum.ona verelimmi dedi.bende hemen hazırladım.dalininkileri şampuanı pudrası sabunu vs vs.Allah razı olsun annem almış biz aldık çanta alınca içinde vardı.tamam kullanılacak ama bi şekilde alıyoruz biz çok şükür.çok önceden içimden geçmişti.tanımıyorum kim olduğunu ama ona kısmetmiş.

şimdide biraz oturayım dinleneyim dedim.dışarda çok güzel güneş var üşenmezsem biraz çıkıp yürüyeyim diyorum ama bakalım tembel tarafım ağır basmazsa

BURCUMUZ doğum yapmış gözü aydın... Darısı bizlerin başına...

Spinal sezeryan olucaktı canım...

bir bilgii:

- Bebeğin yattığı oda kaç derece olmalıdır?
Dr. Özlem Karahasanoğlu Bebeğin yattığı oda 22 derece olmalıdır.Gereksiz yere çok sıcak yapılan odalar bebeğin sağlığını bozabilir.Solunum sisteminin uygun fonksiyonunu gösterebilmesi için oda içi nemin %45 ler civarında olması gerekir..Oda çok ısıtıldığında nem oranı %15 lere düşer. Bu da solunum yollarını kurutarak hastalıklara zemin hazırlar.

canım korkutmak değil amacım benim öyle oldu ama herkeste aynı olmayabişir ben o akıntı ile az su gelince doktoru aradım gel dedi gittiğimde kesildiği için anlamadı sadece yoğun akıntın var ilaç kullandınmı bunun için dedi ki ben o hafta fitil kullanmıştım geçirmedi dedi devam ederse sabah kendi doktoruna gel tekrar fitil versin dedi ki bi kaç saat sonra doğuma gittim
oğluşumun adaşımı geliyormuş çok sevindikkk bizde kayra emir yada rüzgar emir düşündük ama sonra tek emirde karar kıldık adlarıyla yaşasınlar paşalarımız

korkmayın yaw telaş yapıcak bişey değil sonuçta olucak bunlarki miniklerimiz gelsin su geldiğinde sürekli wc ihtiyacı oluyor saniye başı wc önündeydim gittiğimdede bişey yok bi iki damla 6 saati öyle geçirdim çünkü doktor bacaklardan süzülürse yada boşalırsa gel dedi benim gece 4 aynen öyle olunca gittim

BURCUUU canım gözün aydın mert paşamız da hoş geldi dünyanıza allah analı babalı büyütsün doğumun rahat geçmesine çokk sevindimm kendinede mert paşayada iyi bak tabi abi kağanada

sıra bana geldii bugün çok mutluyummmmm oğluşum küvözden çıktı normal beşiğe almışlar sarılığı vardı ışın vermişler oda geçmişşşş kıyafet giydirmişler çok şirin olmuş okadar diyetten sonra şuan 3360 olmuş doğduğund 3860 dı artık kilo almaya başladı sütümü çok sevmiş doymayınca ağlıyormuş tekrar verene kadarda susmuyormuşş :))) inş bu hafta artık hayırlısıyla geliriz evimizeee kıyafet getirimmi dedim yok hastaneninkini giydiricez dedi ama ben oğluşuma birsürü cici almıştımmm neyse artık evde giydiririzzz

ben geldim cee diip gitcem cuma günü eğer hala sancılarım oluşmamışsa bebeğin suyu azlığı nedeniyle c tesi sezeryan olma ihtimalim var kızlar dua edin nolur sancılanıım
hakkında hayırlısı canım sağlıkla alırsın miniğini kucağına
merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum tabi kendimede yarın sabah sezeryan oluyorum hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dua edin kızlar benim dualarım sizlerle.

sonunda seninde büyük günün geldi allah kolaylık versin sağlıkla kavuş minişinbe

selam kızlar ,
nasılsınız doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza

oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum çok moralim bozuk

selam kızlar ,
nasılsınız doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza

oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum çok moralim bozuk

canım tatlı bişeyler yiyip soluna yat olmadı uzanıp karnını biraz salla benimki öyle uyanıyordu doktor söylemişti canını sıkma artık sıkışıp kaldılar orda nasıl hareket etsinler kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…