kızlar burcudan mesaj geldiiiii
SEZERYAN ÇOK RAHATTI MERTİN HIRILTISI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KÜVEZE ALDILAR
BEN ÇOK İYİYİM
3700 VE 53 GR DOĞDU TEYZESİ BEBİŞİNLE SENİ ÖPÜYORUZ KIZLARA SELAM
kızlar burcudan mesaj geldiiiii
SEZERYAN ÇOK RAHATTI MERTİN HIRILTISI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KÜVEZE ALDILAR
BEN ÇOK İYİYİM
3700 VE 53 GR DOĞDU TEYZESİ BEBİŞİNLE SENİ ÖPÜYORUZ KIZLARA SELAM
Selam kızlar benim kızımın hareketleri iyice duruldu.
Hareketleri varda yokta gibi dün gecede aynı böyle yaptı.
Çok keyifsizim o yüzden.Yarın tekrardan nst'ye giricez bakalım o nasıl çıkacak
Selam kızlar benim kızımın hareketleri iyice duruldu.
Hareketleri varda yokta gibi dün gecede aynı böyle yaptı.
Çok keyifsizim o yüzden.Yarın tekrardan nst'ye giricez bakalım o nasıl çıkacak
Burcucum gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün
selam kızlar,artık peş peşe başladı doğumlar
ben artık ciddi ciddi kasılıyorum,çok rahatsız edici bişey,sürekli sertleşiyorum beraberinde sırtıma belime ağrıda giriyor,çok fazla ağırlaştım,rahimimde sancılar oluyor,yataktan kalkmak tam bir eziyet,yarın kontrolüm var belki son kontrolüm olabilir,daha öncede demiştim çatı muayenesinde çatı kemiklerim ne dar nede geniş çıktı,bebek iri olursa zor olur demişti doktorum,yani çatın müsait doğurursun demedi öyle söylim,neyse hakkımızda hayırlısı olsun,riske atmak istemiyorum bebeği ve kendimi,haftaya cuma benim beklenen doğum zamanımdı,bakalım ne zaman doğuma gidicem.
bu arada evim tertemiz:)) temiz evde oturmak gibisi yok ya ohh mis gibi her yer:)
Bu arada BURCU doğum yapmış,Allah sağlık sıhhat versin yavrusuyla,sezeryanı ağrısızmı tercih etmişti burcu bilen varmı?
canım korkutmak değil amacım benim öyle oldu ama herkeste aynı olmayabişir ben o akıntı ile az su gelince doktoru aradım gel dedi gittiğimde kesildiği için anlamadı sadece yoğun akıntın var ilaç kullandınmı bunun için dedi ki ben o hafta fitil kullanmıştım geçirmedi dedi devam ederse sabah kendi doktoruna gel tekrar fitil versin dedi ki bi kaç saat sonra doğuma gittimaaaaayyy sevimli beni korkutmaa :18: akıntı da var diğer günlere göre daha fazla. bir de benim oğlum 2 hafta önden gidiyor doktor doğsa da bi sorun olmaz demişti
şimdi duşumu aldım hazırlanıp gidicem ama ankaranın bu karlı buzlu yollarında düşmeden nasıl giderim ondan korkuyorum
oğluşumun adaşımı geliyormuş çok sevindikkk bizde kayra emir yada rüzgar emir düşündük ama sonra tek emirde karar kıldık adlarıyla yaşasınlar paşalarımızben de ilk haftalarda cinsiyet bile belli değilken rüyamda emir koyduğumu görmüştüm daha sonra benim hamile olduğumu bilmeyen bi tanıdık da görmüş rüyasında oğlum olduğnu ve adını emir koyduğumu... bende emir koymaya karar verdim eşimde kayra istedi oğlumuzun adı kayra emir oldu
canım yaa beni de telaş aldı şimdi benim de çamaşırım çabuk ıslanıyo ve akıntıda var ben de akıntı ıslatıyo die düşünüyodum su olabilir mi :26: cuma kontrolum beklesem mi ki suyum yeterliydi en son?
hakkında hayırlısı canım sağlıkla alırsın miniğini kucağınaben geldim cee diip gitcem cuma günü eğer hala sancılarım oluşmamışsa bebeğin suyu azlığı nedeniyle c tesi sezeryan olma ihtimalim var kızlar dua edin nolur sancılanıım
merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum tabi kendimede yarın sabah sezeryan oluyorum hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dua edin kızlar benim dualarım sizlerle.
selam kızlar ,
nasılsınız doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza
oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?