- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
canm ben ağdayı önermediklerini biliyorum ama jilet için öyle bişi duymadım.ağda yaparken bazısının suyu geliyomuş hatta.doğum yapan arkadaşlarım söyledi.doğum için masaya çıkınca hasta bakıcı elinde jilet ve 1kase suyla geliyomuş eğer temiz diilse temizliyomuş.hatta arkadaşım 2 ay kadar önce sezeryan oldu.ağdasını yaptırıp gitmişti ama yine de hasta bakıcı jiletle üstünden geçmiş.arkadaşım temizledim ben diyince de doktor sarı tüy bile olsa istemiyo dikiş olacağı için demiş.yani ben doğum yapmadım ama çevremden duyduklarım bunlar.ya makasla nasıl kısaltılcakki zaten göremiyoruz.aynayla makas kullanmak da çok sakıncalı bence.şu durumda en mantıklı jilet gibi
canım benimde suyum azar azar geliyordu ve ogün hep bel ağrısı çktim sanki belim ikiye ayrılıyordu bence doktorunu ara doğum için erken çünkü bide gelen suyla yapışkan bi akıntı varsa ihmal etme
herkeze günaydın ..ya doğum haberleri okuyunca heyecanlanıyorum benimde ayın 8 i medical parkta oraya giden oldumu acaba:26: benim dr um orayla anlaşmalıymış onun için önerdi,dudaklarımda hep uçuk çıktı stresten galiba:18:şeker hastalğı gidecek inşallah son 6 gün insülin vurunmaktan sıkıldım.ablam bizdeydi 4 gündür yeğenimin ismini ben koydum o da bizimkine koyacak emre dio başka bişiy demiyo defneyle uyumluymuş die bende rüyamda emir koymuşuz onu gördüm ne yapsam şaşırdım rüyamda gördüğümü koymammı gerekir bi bilen varmıbirde ben loğusa yatağından bi haberim daha ilk haftadan misafır gelirmı acaba eğer öyleyse yandık çünkü çok akraba var ama usulü nedir bilen varsa yazın lutfen Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebişlerimiz gelsin hemen
canım benimde suyum azar azar geliyordu ve ogün hep bel ağrısı çktim sanki belim ikiye ayrılıyordu bence doktorunu ara doğum için erken çünkü bide gelen suyla yapışkan bi akıntı varsa ihmal etme
walla kızlar kıl tüy muhabbetini hiç sevmem ama şuan önemli bi konuben 35de yaptırdım şuan bişi yok da 1 hafta sonra falan yeni çıkcaklar napcam diorum utanırım ben jilet hiç kullanmadım hem keserim felaan yaa yengelerim tüy dökücü kullandı ama ben ona da karşıyım sonuçta kimyasal madde napcazz daha önce doğum yapanlar gerçekten doğum öncesinde temizliyo mu hemşireler?
ben de ilk haftalarda cinsiyet bile belli değilken rüyamda emir koyduğumu görmüştüm daha sonra benim hamile olduğumu bilmeyen bi tanıdık da görmüş rüyasında oğlum olduğnu ve adını emir koyduğumu... bende emir koymaya karar verdim eşimde kayra istedi oğlumuzun adı kayra emir oldu
bende emre emir mi koysam acaba ama mehmet isminin anlamını çok beğeniyorum ben birde canım dedemin ismiydı onu koyacaktık şimdide mehmet emre emir de biraz uzun olur sanki sülalenin varisi gibibirde ağrılarım başladı benim eskiden ayakta fazla durunca rahimim üstü ağrırıdı simdi yattağım halde sancım var gibi evde tekim bişiy olurmu diye korkmaya başladım 37+4 teyim ama şeker yüzünden şu an 4 kg a yakın bebeğim erken gelmez dimi
kızlar burcudan mesaj geldiiiii
SEZERYAN ÇOK RAHATTI MERTİN HIRILTISI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KÜVEZE ALDILAR
BEN ÇOK İYİYİM
3700 VE 53 GR DOĞDU TEYZESİ BEBİŞİNLE SENİ ÖPÜYORUZ KIZLARA SELAM
BEN ÇOK İYİYİM
benim de korkum o yani bebek iri kendini 35 değil 37 haftalık zannedip anneciğim ben geliyorum dermi ki?bütün belirtiler var zaten ağrım sıklaşırsa artarsa hemen gidicem hazırlıklı olmama lazım saçlarımı falan düzleştirip hafif makyaj yapıp beklicem artık
BEN ÇOK İYİYİM
ben geldim cee diip gitcem cuma günü eğer hala sancılarım oluşmamışsa bebeğin suyu azlığı nedeniyle c tesi sezeryan olma ihtimalim var kızlar dua edin nolur sancılanıım
merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum tabi kendimede yarın sabah sezeryan oluyorum hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dua edin kızlar benim dualarım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?