Seda Metehanımız Sana Benzicek Galiba.. Sorma Yaa Görmemişin Oğlu Olmuş Durumu Bende de Var.. :}
Defne Joy Fosterın Ölümü Beni de Çok Üzdü Anne Olması da Çok Etkiledi Galiba..
öylemi diyosunnbenzesin tabiii daha ne isterimki.insan bu konuda biraz bencil olabiliyo.hem eşini çok sevmesinden ona benzesin bi hediye olsun gibi istiyo bi yandanda okadar çekiyorum taşıyorum bana benzesin istiyo.tuhaf bi dıuygu yanii.bakalım bi gelsin dünyaya bu kavgalarda başlar yok sana benziyo yok bana benziyo atışması
dün akşam eşim elinde minik bi demet çiçekle geldii
ben gülden ziyade kır çiçeklerini seviyorum papatya kasımpatı karanfil ile yapılmış minik bir demetti eşimin getirdiğide
geçenlerde konuşurken bana hastaneye çiçek getirirken(getirecekmisin yok yalnız getirirken) bi dünya para verip gül alma demiştim.güzel kokulu rengarek kır çiçekleri olsun ben onları seviyorum demiştim
oda ikidir bana öyle çiçek getiriyor.daha önce gül alırdı.bide soruyo doğrumu almışım bunlarımı seviyosun diyeantreman yapıyo galiba yanlış çiçek gelmesin diye seviyorum ben bu adamı yaa valla
günaydın kızlar
beni de kızım uyutmadı ama hareketsizlikten :18: yatıyorum ama sürekli aklım orda etti etmedi die neyse kalktım artık kahvaltı yaptım hemen biraz nazlı nazlı kıvrandı da içim rahat etti
burcuucum sağlıkla al oğluşunu kucağına inş
sedacım ii gezmişin maşallah ee son gezmelerin
çağlayancım inş inmiştir artık gelsin bugun yarın da bizimkiler sırada bekliyoooor
defne joy u sizden duydum tv yi açmadım daha ama netten baktım hemen çok üzüldüm yaa çok severdik eşimle bi de bebeği vardı
ben gülden ziyade kır çiçeklerini seviyorum papatya kasımpatı karanfil ile yapılmış minik bir demetti eşimin getirdiğide
geçenlerde konuşurken bana hastaneye çiçek getirirken(getirecekmisin yok yalnız getirirken) bi dünya para verip gül alma demiştim.güzel kokulu rengarek kır çiçekleri olsun ben onları seviyorum demiştim
oda ikidir bana öyle çiçek getiriyor.daha önce gül alırdı.bide soruyo doğrumu almışım bunlarımı seviyosun diyeantreman yapıyo galiba yanlış çiçek gelmesin diye seviyorum ben bu adamı yaa valla
canım yaa benimki de 2 gün önce kocaman nergis almış çok severimutanır da kendisi elinde görülsün istemez ama şaşırdım çok mutlu oldum aşkım benim yaa
metehanda gece çok hareketliydi 5 e doğru uyudum sabah uyandığımda sağ tarafımda yatıyordum.hemen sola döndüm ama hareket yoktu.doktorun sözü aklıma geldi kalktım bi portakal yedim sola yattım dakikalarca hiç hareket etmedi.ufak tefek bişiler oldu ama tam anlayamadım aç karna portakalın midedeki etkisimi yoksa oğlummu diye.baktım paranoyaka bağlıyorum kalktım biraz düşünmedim hiç orayı uyuyo heralde ellemeyeyim dedim.şimdi uyandı tepikliyo kıyamam acıktı aslında.
bende acıktım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum.yeğende uyuyo pcyide bırakıp kalkasım yok öyle oyalanıyorum işte
valla bu hareket konusunda bende istemeden telaşlanıyorum.öfff kötü bi duyguuuu.elde değil ama insan endişeleniyor
bu arada sedacım yazmıştım önceden de dr.dan memnun kalmana sevindim canım
bide evde cornflakes felan varsa ye biraz aç durmasın metehan yeğenin kalkıncaya kadar tutar en azından
ohh ne güzel işte romantik bi kocan varAllah razı olsun bnmki de pek romantiktir.ünivdeyken bile hemen hemen her tartışmamızın arkasından bi buket çiçekle gelirdi :) beni dersten almaya gelirdi fakültenin önünde bi demet çiçekle.. hala da devam eder sağolsun.ama bu yıl 24 kasımda orkide göndermiş okula.onca da para vermiş yazık.ben hiç sevmem ki evde çiçek bakmayı.öldü bizim caanım orkide daha ocak ayı gelmeden üzüldüm bi yandan onca para vermiş diye ama napalım olan oldu.asıl ben doğumda napıcak onu merak ediyorum bugün bizim nikah yıldönümümüz bide bugün de olabilir bişiler
ayyyy..benimde hem ağda hem kuaför için gitmem lazım doğum 14 şubat olursa ağda için birazcık daha beklesem mi diyorumGünaydın Güzel Anneler ve Bebişleri
Kocamla Kahvaltı Yaptık İşe Gönderdim Ben Kahvaltı Keyfine Devam Etmeye Çalışıyordum ki Defne Joy Fosterin Öldüğünü Duydum Bi Acaip Oldum Valla..
Bugün Bi Kuaföre Gitmem Lazım Doğum Yaklaşıyor Kaşlar Manikürler Yapılmalı Hazırlıklı Olmalı..
canım benimde planlanan doğumum aynı gün ve saat bir de fatmanındillerim_lal bebişin harika maşallahhele o dudaklara bittim :) Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Burcuuu Allah yardımcın olun umarım sağlıklı alırsın oğlunu kucağına dualarımız seninle
Günaydın arkadaşlar.
Bizde 14 şubat sabah saat 9 a sezeryan için gün aldık doktordan bebek yan duruyomuş ve çatı çok dar olduğundan mümkün değil normal olmaz dedi doktorum bende hiç zorlamaya gerek yok dedim yeterki sağlıklı olsun. Ama 40.haftamıza denk geliyo inşallah kendi gelmeye kalkmaz ozamana kadar.
Doğuma gidecek , doğum yapıp bebeklerine kavuşmuş ve dört gözle doğumu bekleyen tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum epeydir okuyordum ama yazamadan çıkıyodum yorum yapamasamda dualarımdasınız kızlar herbiriniz..
inşallah canım hadi bakalım exiti bulsun sevilimizKahvaltımızı ettik geldik.Evi biraz toparlamam lazım ama hiç canım istemiyor bugün.Kızım sonunda doğum kanalını buldu galiba.Yürürken bacaklarımın arasında top gibi bir şey hissediyorum.
Bu bir işaretmidir acaba anne ben geliyorum diye hadi hayırlısı bakalım.
günaydın,evet ya öyleymişgünaydın herkese...
defne joy astım krizi geçirip ölmüş çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
yeter tembellik yaptığım gidim bi kahvaltı edim ben görüşürüz kızlarr
ben bayılırım çiçeğe hemde gerçek çiçeğe ama çokda para harcanması taraftarı diilimöyle ne yardan geçiyorum ne serden hesabııı..yapma istemem gerçekte solacak işte ikisinin ortası uygun ve güzel bişiler olsun isterim.
evlilik yıldönümünüz yani bu günn ne güzell.nice uzun senelere inşallahh.Allah mutluluğunuzu daim etsin kaç yıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?