Hatunlar iyi akşamlar hepinize
Henüz doğurmadım diye haber vermek için girdim
Tüm gün bebişin odasını hazırladık, daha doğrusu annemler hazırladı ama nedense ben yoruldum
Akşamda kötü bir haber aldık, teyzemin kocasının yüksek tansiyondan sol tarafına felç inmiş, annemler apar topar çıktılar ziyaretine,
Bende hastane çantasına koyduklarımı yeniden bi gözden geçiricem birazdan
Veee bir güzel haber, eşim yarın akşam geliyor yani doğumumda burda, pazara kadar kalmaya çalışıcam ama belli olmaz çağırırlarsa erken dönmem gerekebilir diyor
Kızlar bi daha doğuma kadar giremezsem merak etmeyin, çarşamba sabah 8buçukta ameliyata giricem, eşim hastaneden döndüğünde girip yazacak size,yaz mutlaka kızlar merak ederler dedim
Ben şimdi kaçayımda kağan uyurken şu son gözden geçirmeleri yapayım içim rahatlasın
selam kızlarrrr
geçmişi okumadımm..
gözdecim umayını kucağına almıştır heralde..bugun birisi daha doğum yaıcaktı galibaa..
burcu çarşambaa...
sürmeliiii azzz sonraaaaaa
ben hala olduğum yerdeyimmm...üff yaaa..mart annelerine mi yazsam neee..sonuncu oldum burda...
bebişlerini görenler var galibaaa..ne mutluu
ben cuma günü gidecemmm...
kaç tane bebemiz oldu şimdi..ben sayamadım daaa..:86:
şenaycım emre paşa o bu derken haftasını doldurcak bak gör sen.. canınıda sıkma hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah..
resim gözükmüyor demekki durun bide şöyle deneyeyim
ben daha videoyu yüklemedim pc sorun çıkardı onu halledince paylaşırım
hastanız için geçmiş olsun canım..
eşinin gelio olmasınada çok sevindim inan inşallah bi aksilik çıkmazda yanınızda olur..
Doğum içinde Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer kolay toparlanırsın..
gözde doğuramadı canım evine tekrar geldi.. umay hanımın keyfi yerindeymiş vazgeçmiş :),
sende yalnız kalmazsın merak etme kızım erkenci davranmazsa şubatı benım kapatmam lasımm
off kizlar SIKILDIM iyice valla gidip suni sanci istiycem nerdeyse:84::84::84:
off kizlar SIKILDIM iyice valla gidip suni sanci istiycem nerdeyse:84::84::84:
slmm kızlarr bn geldimmm bugün doktra gittik bebeğim 3kilo 80 gr olmuşşsağlıklı maşallh nst de kasılmam yok hatta kanala bile girmemiş kızım doktoru doğurmucakmısın daha dedi kızın gelmeye niyeti yok dedi kanala girmesi için bol bol yürüceksin dedii cok yürü dedii bnde dedim zamanında yatırdın şimdide yürü diyosunuzz gülştükk neyse durumlar bizde böyle doğuran var mı?
yaaa bende hiçç yürümüyorum hareket namına bişi yok.
eee beni şimdi bi telaş aldı.doğuma kadar kilo alır daha benim oğlan 4 kiloyu geçerse ben nasıl doğuracam
slmm kızlarr bn geldimmm bugün doktra gittik bebeğim 3kilo 80 gr olmuşşsağlıklı maşallh nst de kasılmam yok hatta kanala bile girmemiş kızım doktoru doğurmucakmısın daha dedi kızın gelmeye niyeti yok dedi kanala girmesi için bol bol yürüceksin dedii cok yürü dedii bnde dedim zamanında yatırdın şimdide yürü diyosunuzz gülştükk neyse durumlar bizde böyle doğuran var mı?
denizim napiyimm ya gelmiyo kizim
karamel aman canim korksam neye fayda edecekki mecbur cikacak biran önce çiksin oda bende kurtuluyum istiyorum ama bizim kiz hiç orali bile olmuyorrr
persembe gunu kontrolum var o zamana kadarda dogurmazsam suni sanci istiycemmmm
valla sedacım yürü boll ben başladım bugünn yürümeye oturmamaya çalışıyorumm bu arada metehan pek tatlı maşallh o dudaklarını yerim ben :) bu arada kilo bnm kızı geçmişş annesi nasıl besliyon sen bu oğlanıı azcık dur anam son zamanlar dahada kilo alıyolarr sedacımm
valla canımm beklemek co zor bnm cevremdekilerrde doğurdu bi ben kaldım yaa annem artık eminmisin bunun kız olduguna diyor sözde kızlar erken doğarmışş nerdeee bizimkisi bekliyorr bnde cok istiyorum doğurmak şimdi gelse ragzıyım ama bn de ne sancı ne kasılma hiç bişi yok kii bırak onu kanalda bile değil kzızım
valla çok haklısın geçende onu dedim bu gidişle bırak doğurmayı ayaklarımı bile açıp o koltuğa oturamıyacam okadar harketesizlikten fena oldum
yaa bende bu kadar tahmin etmiyordum.maşallahh yediklerim hep ona gitmişş.eşim bile eh normal senin o yemene diyo
heryer buz gündüzleri düşerim müşerim kayarım diye çıkmıyorum ama bari akşamları eşim gelince çıkayım yaaa hiç hareket yok iyice uyuştumm
kızlar hepinize iyi akşamlar ben geldim şöle bi cee diyhip kaççam,malum kayınvalidemler burda pek giremiyorum,umarım hepiniz iyisinizdir,
bu arada gözdeye msj attım ama eve geri dönmüş yani perşembeye kadar beklicek yine,kızı yanlış alarm vermiş.biz oğluşumla iyiyiz,beşiğini kurduk bu gün cici cici nevresimini serdim oğlumun herşeyi çok güzel oldu.doğurmadan fotoğreflerını çekip ekleyebilirsem ekliyecem.bu arada oğluşumun ismi emirhan olcak sanırım,aklımıza en çok yatan isism bu oldu.kasılmalarım uykusuzluklarım hala devam ediyor,birde geceleri felaket terliyorum ben sizde öylemisiniz?ben aslında şubatın 1.de doğururum diyodum ama tık yok nurcuğum bizim 1 şubat salı düşüncemiz gerçekleşmedi gibi duruyor.bu arada biraz geçmişe bakayım sonrada dönebilirsem dönerim.öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...
canım ben alışveriş merkezlerinde hangi ürün nerde onu ezberlemeye çalışıyorumm...eşimle yürüyüş yapmak için çkıyozzz...millete rezil olmamak için bi akşam kipa, bi akşam real, bi akşam carrfour..maksat yürümek olsunn..üşümüyorum da
ama bu bizim cüzdanlara fena yansıyoooocanım ben hamişimmm..ufakta olsa canımbişeycikler çekiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?