kızlar ben doğurmadım nst de sancım bile çıkmadı ayy bu bebek gelmek istemio sanırım
canım o işler hiç belli olmuyo merak etme aniden başlayıveriyo sancılar vakti saati vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben doğurmadım nst de sancım bile çıkmadı ayy bu bebek gelmek istemio sanırım
canım o işler hiç belli olmuyo merak etme aniden başlayıveriyo sancılar vakti saati vardır
gözünaydın canımEvet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
süpriiiizzz ben geldim
sürmelicim yalnız bırakmadım seni doğuramadım :))
dün akşam suyum geldi bi miktar ben nolduğunu anlmadım kayınanam acaip telaş yapınca apar topar dr gittik. gerçekten de suymuş ama çok gelmemiş ve benim susyum zaten fazlaydı şuanda hala yeterli suyum varmış.
bütün gece takip ettiler normalde bu sabah alacaklardı ama bugün hastanenin profunun ameliyat günüymüş ve çok yoğunmuş sancı mancı da çıkmayınca beni eve gönderdiler daha fazla gelirse gel acil alırız yok gelmezse drunun planladığı arihte gel dediler.
ayy ben anlmadım bu nasıl özel hastane başşka hastaneye gitseydim şimdiye çoktaaannnn doğurtmuştu :))
anlıycağınızı kızlar benimde kızım sevimlinin oğlu gibbi bi ceceeee dedi kaçtı
kızlar az önce doktordan geldik acile gittik nst ye girdim ve düzenli yüksek sancılar çıktı kızlar okadar korktumki doktor yatış istedi bide muayene etti Allahım ne fena bişidi yaa korkutmak istemem arkadaşlar ama çatı muayenesi çok zormuş onu anladımçatın çok dar dedi ve 1cm açılma varmış hemen yatıralım gözetimde kal dedi ben eve gitmek sitiyorum diyince ozamn ağrın olursa mutlaka gel dedi ve bnm hep sancım var kızlar nstdeyken olan sancılarım devam ediyo ve kanamam oldu gelince oda muayeneden dolayıdır diyip geçiştiriyorum ama bakalım ne kadar dayancak bizim oğlan acaba yalancı sancılarmı dicem kağıt hiç öle göstermiyo sancı gragiği 160ın üstünde
dualarınızı bekliyorum nolur hayırlısıyla gelsin oğlum çok büyük ihtimal sezeryan olcak
en çok ihtiyacım olan şey dua arkadaşlar hepinizii öpüyorum
Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.
kızlar belim çok ağrıyor yaaa gözdecim halen doğuramamış çok şaşırdım yaa ağzım açık kaldı valla ben doğurdu diye tahmin ediyordum canım yaaa bebişi şaka yapmış ona artık bel ağrısı beni çok zorluyor biran önce doğsun diye bekliyorum valla herkeste korkmuyormusun diye soruyor korkmuyorum diyorum hadi yaa diyorlar korkmuyorum işte ne yapim zorla korkutacaklar beni bide kızıma sürekli erkek diyorlar yaa sizede öyle söyleyenler varmı yoksa hep banamı denk geliyor
Valla aynı şeyi yaşamamk için anneme hiiç gel demiyorum sen bilirsin ne zman istersen gel diyorum çünkü aynı şeyi ablam yaşamıştı yurtdışında olduğu için annem biraz erken gitmişti 10 güncük kadar hadi artık doğsa deyip durmuştu ablama...ay kızlar benim de annem geldi. o da hadi doğsun artık diyip duruyo.. stres oluyorum valla..
Maşallah canım gözün aydın...Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.
Annemleri geçirdim geldim kızlar.Ama çok ağrım var benim bu akşam belim ağrıyor bacaklarım kasılıyor yürürken kızımda pek sessizleşti.
Bugün gene iş yaptığımız için mi acaba böyle oldu.
Tatlı birşeylerde yedim ama sadece kendini gögüs kafesime yaslıyor birde sürekli yaptığımız standart kafasıyla yokluyor çıkış yolunu inş.bu hafta bulabilirde gelir artık.
Her ağrıyı sancıyı dikkatle izler olduk demi kızlar ama gelecekleri yok bunların:)kasıklarım çok feci adetmişim gibi normalmikii
kasıklarım çok feci adetmişim gibi normalmikii
Selam Arkadaşlar,
Çok heyecanlıyım yarın saat 18:00 de sezeryana giricem . Acaba ilk Şubat annesi ben mi olucam ? Geçmişide okuyamadım....
kasıklarım çok feci adetmişim gibi normalmikii
selam kızlaaarrrr
ben geldiimm.geçmişi okumadım hemen paylaşmak istedimmm,
akşam doktoragittik başka bir doktora sonunda 3 boyutluya girdimmm.ayyy nihayet yaniiii
oğluşum tam tamına 3.374 gr olmuşş.maşallahhhh 36+4 deyiz doktorumuz biraz iri bir bebik didi.
boyumuz da 49.7 cm
oğlıuşum güzel güzel pozlar verdi bize.çok uzun baktı doktor belki yarım saat 45 dak falan.sola yatırdı döndürdü evirdi çevirdi falan
dudaklarına baktı en çokda dudaklarına bayıldım köfte dudaklı olum benim.yarık damak falan yok normal dedi.burnu normal gözleri retinası normal katarak vb bişi yok dedi.beynine baktı gelişimi normal dedi
parmaklarını saydı hepsi tam dedi.suyu falanda nıormalmişş
dönmüş artık doğum pozisyoınunu almış bilgisayarda 19-24 şubat çıktı doğum tarihi
içim rahattı bi sorun yoktu çok şükür ama başka bir doktordanda duyunca dahada rahatladım
3 foto 1 cd verdi 10 dk.fotomuz bu cdyide yüklemeye çalışıyorum becerebikirsem paylaşırımm
![]()
![]()
Normal canım normal bende çok sık yaşıyorum onu helede geceleri
Hayırlı olsun canım.Bu gece 12:00de kimse doğum yapmazsa ilk şubat annesi sen olacaksın inş.
heee.eiyi o zaman gidip nstye gireyim mi ki diye düşünmüştüm ben debenim de 2-3 gündür adet sancısı gibi ağrım var ama ne artıyo ne azalıyo... öylece dinliyorum kendimi
selam kızlaaarrrr
ben geldiimm.geçmişi okumadım hemen paylaşmak istedimmm,
akşam doktoragittik başka bir doktora sonunda 3 boyutluya girdimmm.ayyy nihayet yaniiii
oğluşum tam tamına 3.374 gr olmuşş.maşallahhhh 36+4 deyiz doktorumuz biraz iri bir bebik didi.
boyumuz da 49.7 cm
oğlıuşum güzel güzel pozlar verdi bize.çok uzun baktı doktor belki yarım saat 45 dak falan.sola yatırdı döndürdü evirdi çevirdi falan
dudaklarına baktı en çokda dudaklarına bayıldım köfte dudaklı olum benim.yarık damak falan yok normal dedi.burnu normal gözleri retinası normal katarak vb bişi yok dedi.beynine baktı gelişimi normal dedi
parmaklarını saydı hepsi tam dedi.suyu falanda nıormalmişş
dönmüş artık doğum pozisyoınunu almış bilgisayarda 19-24 şubat çıktı doğum tarihi
içim rahattı bi sorun yoktu çok şükür ama başka bir doktordanda duyunca dahada rahatladım
3 foto 1 cd verdi 10 dk.fotomuz bu cdyide yüklemeye çalışıyorum becerebikirsem paylaşırımm
gözün aydın canım gördün sonunda
![]()
![]()