- 5 Mayıs 2010
- 891
- 32
- 118
- 38
Hatunlar iyi akşamlar hepinize
Henüz doğurmadım diye haber vermek için girdim
Tüm gün bebişin odasını hazırladık, daha doğrusu annemler hazırladı ama nedense ben yoruldum
Akşamda kötü bir haber aldık, teyzemin kocasının yüksek tansiyondan sol tarafına felç inmiş, annemler apar topar çıktılar ziyaretine,
Bende hastane çantasına koyduklarımı yeniden bi gözden geçiricem birazdan
Veee bir güzel haber, eşim yarın akşam geliyor yani doğumumda burda, pazara kadar kalmaya çalışıcam ama belli olmaz çağırırlarsa erken dönmem gerekebilir diyor
Kızlar bi daha doğuma kadar giremezsem merak etmeyin, çarşamba sabah 8buçukta ameliyata giricem, eşim hastaneden döndüğünde girip yazacak size,yaz mutlaka kızlar merak ederler dedim
Ben şimdi kaçayımda kağan uyurken şu son gözden geçirmeleri yapayım içim rahatlasın![]()
hastanız için geçmiş olsun canım..
eşinin gelio olmasınada çok sevindim inan inşallah bi aksilik çıkmazda yanınızda olur..
Doğum içinde Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer kolay toparlanırsın..
selam kızlarrrr
geçmişi okumadımm..
gözdecim umayını kucağına almıştır heralde..bugun birisi daha doğum yaıcaktı galibaa..
burcu çarşambaa...
sürmeliiii azzz sonraaaaaa
ben hala olduğum yerdeyimmm...üff yaaa..mart annelerine mi yazsam neee..sonuncu oldum burda...
bebişlerini görenler var galibaaa..ne mutluu
ben cuma günü gidecemmm...
kaç tane bebemiz oldu şimdi..ben sayamadım daaa..:86:
gözde doğuramadı canım evine tekrar geldi.. umay hanımın keyfi yerindeymiş vazgeçmiş :),
sende yalnız kalmazsın merak etme kızım erkenci davranmazsa şubatı benım kapatmam lasımm