2011 Şubat Anneleri

doğurmadınmı kız sen hala...

Gözünaydın bebişini görmüşsün canım benimde yarın nst için randevum var bakalım ben görebilecekmiyim kızımı bakarız demişti ama inş.gösterir

Gözdecim şimdi senin kesin doğum tarihin belli değil dimi.
Yoksa çarşamba günü gidip sezeryan mı olacaksın yoksa umay hanım gelene kadar bekleyecekmisiniz.

Sedacım uzun bir bekleyişin ardından sonunda 3 boyutlu görebildin gözünaydın.Maşallah metehan paşaya kocaman olmuş
Ben resimlerini göremiyorum ama pc açmıyor nedense

aayyy evet valla sonunda görebildim ç ok şükür.ay ne güzel bişimişşş.daha önce girseydim keşkee

maşallahh kızçenee....

sağol canımmm valla kilosunu duyunca bende bi neeeyy oldum yanii doğana kadar 4 kilo falan olursa nasıl doğuracam ben bunu falan diye geçti içimden

evet yaa sen doğum yapmıcakmıydınnn.ne oldu durum nee

göznaydın canım sevindm erkancığımın bu ara işler kesat desene
zayıf olsun maşallah senin kusunaaa

slm kızlar nasılsınız yardım lütfen bende 2 saattir geçmeyen adet sancısı gibi bi ağrı var karnıma da arada bi ağrı giriyor sizdede oluyormu normal mi

belli canım tabi umay hanım bu gece falan suyun devamını getirmezse perşembe günü yani 3 şubat.çrş günü son kontrole gitcez bide anestezi dru falan görcek sezeryandan önce bazı tahliller varmış onlar yapılcak falan perşembe sabah 8 de yatış yapcaz

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun artık.İnş.bekler gününüde o zaman gelir.
Sen gene içimizde en şanslısın biz ne zman gelicek onuda bilmiyoruz şafak sayıyoruz sadece

Hatunlar iyi akşamlar hepinize
Henüz doğurmadım diye haber vermek için girdim
Tüm gün bebişin odasını hazırladık, daha doğrusu annemler hazırladı ama nedense ben yoruldum
Akşamda kötü bir haber aldık, teyzemin kocasının yüksek tansiyondan sol tarafına felç inmiş, annemler apar topar çıktılar ziyaretine,
Bende hastane çantasına koyduklarımı yeniden bi gözden geçiricem birazdan
Veee bir güzel haber, eşim yarın akşam geliyor yani doğumumda burda, pazara kadar kalmaya çalışıcam ama belli olmaz çağırırlarsa erken dönmem gerekebilir diyor
Kızlar bi daha doğuma kadar giremezsem merak etmeyin, çarşamba sabah 8buçukta ameliyata giricem, eşim hastaneden döndüğünde girip yazacak size,yaz mutlaka kızlar merak ederler dedim
Ben şimdi kaçayımda kağan uyurken şu son gözden geçirmeleri yapayım içim rahatlasın

Son düzenleme:
çağlayancım sen bu videoyu nasıl yüklemiştin ultrason videosunu on vimeo ya yükledim ama bişi çıkmıyoo

başka biyer biliyonuzmu kızlar

selam kızlarrrr
geçmişi okumadımm..

gözdecim umayını kucağına almıştır heralde..bugun birisi daha doğum yaıcaktı galibaa..

burcu çarşambaa...
sürmeliiii azzz sonraaaaaa

ben hala olduğum yerdeyimmm...üff yaaa..mart annelerine mi yazsam neee..sonuncu oldum burda...
bebişlerini görenler var galibaaa..ne mutluu

ben cuma günü gidecemmm...

kaç tane bebemiz oldu şimdi..ben sayamadım daaa..:86:

ben dedim sana bişey çıkmayacak meraak etme diyeee... emrem annesini telaşlandırmak istedi biraz o kadar sıkma canını güzel olacak herşey allahın izniyle

evet canım ya, şimdiden parmağında oynatıyorlar ya bizi bakalım doğunca ne olacak)

ayyy..iyi şenaycım çok sevindim ben de yatırılar falan mı diye düşünmüştüm hadi bakalım 1 gün 1 gündür

biz de çok sevindik canım sabah çantayı kapının yanına koyduk kardeşime de ararsam getirirsin diye tembihledim ama yatırmadı neyse ki))

biz normale iyice şartladık ya kendimizi o yüzden zor geliyor canım. sıkma canını bak günlerdir moral veriyordun, şimdi sıra bende. kordonu sıkıntı olmaz inşallah, sen yeterki iyi takip et güzel kızının hareketlerini.

sağol canım

evet canım suyum azalmış o yüzden sezeryan dedi dr. suni sancı ile normal de deneyebilirsin ama bebek sıkıntıya girer kalp ritmi bozulursa sezeryana alırım boşa riske girmeyelim diyor.
ben senin yerinde olsam 39u beklerdim, bebek için bir gün bile çok kıymetli, tabi o zamana kadar sancın yada suyun gelmezse.

ay hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum nişansa yakında gelir bebiş

inşallah canım, sağol. kızın nasıl? kaan alıştı mı kardeşine?

canım benim dr.da bu haftalarda 6cm'nin altına inerse risk var dedi. inşallah senin söylediğin gibidir, çok telaşladık ama bir kaç gün daha idare edecek herhalde.

benim de suyum çok az ve bebiş 2500 aynı durumdayız aşağı yukarı; günaşırı hastaneye kontrole gidiyoruz 37. haftaya tamamlayalım diye. hakkımızda hayırlısı olsun. şimdiden sağlıklı doğumlar canım

inşallah canım, çok sağol.umarım senin kızda girer bir an önce kanala, çok bekletmez anneciğini

hoş geldin gözdecim, çok şaşırdım. kesin doğurmuştur diye düşündüm. hayrlısı olsun canım, pek nazlı olacak senin güzel prensesin

evet haftaya değil diğer hafta bugün
tabi hatun dönüp normal gelmezse

öyleyse elvin hanıma kenan doğuludan "dön gel" şarkısını armağan ediyorummm))

içini ferah tut, doğmadan durumun ne olduğu tam olarak bilinmez. inşallah çok önemli bir şey değildir canım

dualarımız seninle, hayırlısıyla alırsın umarım oğlunu kucağına canım

hadi bakalım. 17 gün geçer gider göz açıp kapayıncaya kadar.

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Selam Arkadaşlar,
Çok heyecanlıyım yarın saat 18:00 de sezeryana giricem . Acaba ilk Şubat annesi ben mi olucam ? Geçmişide okuyamadım....

şubat bebeişleri gelmeye başladı ne güzel, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim canım

Bizim babamız geldi kızlar ben kaçar.
Çok özlüyoruz artık babamızı birazcık onunla zaman geçirelim gelmeye çalışırım tekrar

amaann bu sefer cdyi açmıyo pc.

neyse sonra bidaha denerimm

bu arada doktora sordum bu bebekler uyuyo falanmı dün hiç kıpırdamadı çünkü dedim

belirli periodlarla 6 ila 8 saat uyuyabiliyolarmış.

böyle kıpırdamadığı zamanlarda bişiler ye sola yat 1 saat içinde 4 kere hareket ederse bir sorun yok dedi.

ne yana yatayım gece dedim.sola yat dedi zaten diğer şekillerde yatamazsın sende rahatsız olursun dedi.yok valla ben sırt üstü çok rahat ediyorum ama bebeğim için sola dönüyorum hep.

görüşemezsek şimdiden allah yardımcın olsun canım.

seda-çağlayan kızlar göbüşler pek güzel çokmış. maşallah hem size hem içerdekilere))

herkese slm benim 2 günüm kaldı doğuma ve çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim gerginim kızlar neolur bişeyler yazın rahatlamak istiyorum

planlı doğum heralde ne güzel kuzunu kucağına alcaksın canım pozitif düşün hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallahhh

oohh rahatlığa bak maşallahh hastaneden mi bağlanıosun anacım.. Şimdiye kadar almışşındır bebişini kucağına Rabbim uzun ömürler versin inşallah sende güzel haberlerle gel inşallah

başınız sağolsun canım hayat buu biri gider biri gelir Rabbim kalanlarına uzun ömürler versin..

şenaycım emre paşa o bu derken haftasını doldurcak bak gör sen.. canınıda sıkma hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah..

ayy çok geçmiş olsun canım.. hakkınızda da hayırlısı olsun normal yada sezeryan die şartlandırma kendini kuzucunla senin hakkında ne hayırlısıysa o olsun..

nurcum sen de korkma o zaman doğum genetikmiş annen kolay doğum yaptıysa seninkininde öle olma ihtimali çok yüksek inşallah sende çok kolay bi doğumla alırsın yavrunu kucağına..

hadi yaaa.. hadi sağlıcakla gelsin minişin ama azcık daha dursa daha ii sanki ama hayırlısı olsun canım..
Allah kurtarsınn

anamm gerçekten ilk iş gene zorlu bi maratonla mı oluyoo.. hele ben ne yapıyım hamileliğimin ilk gününden beri yasak 8 aydır tık yok kardeşş gibiyizz yandım o zamannn

sende sıkma canını tatlım hayırlısı sağlıklı gelsinde inşallah.. Allah kolayca kurtarsın inşallah..

gözdecim doğuramadın mı kızzz.. bende akşamı zor ettiydim doğum nasıl oldu bebiş sen nasılsın diee..
neyse umay hanım yerinden memnun heralde ama öle yada böle fazla şansı kalmadı onunda

benim kiz 40. haftasini dolduracak heralda ya kasilmalardan baska birsey yok:44:
kizlar mert yarin 2. ameliyatini olacak..Allahim yardim etsin minik pasama

Dualarımız mert bebekle canım inşallah başarılı bi ameliyatla kurtulurda bi an önce döner evine kuzum..

hayırlısı canım sıkıntı yapma olacağı varmış inşallah sorunsuz kolay bi doğumla alırsın yavrunu kcuağına.. olumlu düşün güzel olsun.. Allah kurtarsın..

geçmiş olsun canım.. Hakkında hayırlısı olsun normal yada sezeryan inşallah sağlıcakla kurtulun. .bizide habersiz bırakma emii ...

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

hayırlısı olsun canım.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzuna.. Darısı başımıza..

Selam Arkadaşlar,
Çok heyecanlıyım yarın saat 18:00 de sezeryana giricem . Acaba ilk Şubat annesi ben mi olucam ? Geçmişide okuyamadım....

ayy ne güzell.. hayırlı olsun canım.. çok güzel bi doğumla alırsın inşallah bebişini hayırlı haberlerle gel..

şükür sonunda doğumu yapmadan gördün oğluşunu 3 boyutlu sedacım... maşallah güzelde bakmışın kuzuna tosunn tosunnn
yalnız ben resimde videoda göremedim yaaa:26:

resim gözükmüyor demekki durun bide şöyle deneyeyim

ben daha videoyu yüklemedim pc sorun çıkardı onu halledince paylaşırım

Eklentiler

• $31012011216.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…