2011 Şubat Anneleri

Sürmeli dogurmamışsın okudum şimdi. Ama yakın bak içime öyle doguyor :)

Gaye ben de 2. kez sezeryan oldum. İlkinde çok zor kalktım ayaga. Ama sonrasında 3. günden itibaren çok iyiydim.

bunda ise çok kolay kalktım ki bu kez sadece iki kez agrı kesici iğne yapıldı, ilkinde yaptıklarının haddi hesabı yoktu. Fakat 7 gün boyunca dikişlerim çok sancıdı. ama sanırım 2. kez aynı yerden kesilmenin etkisi diye düşünüyorum.

Cinsel yaşama geri dönme konusunda 40 gün zaten olmuyor. Ama ilk ilişki çok agrılı oldu. Sanırım rahim tamamen kendini kapatıyor gibi. Yani nasıl anlatayım. Evlendiğimiz günki gibi agrı oldu. sonra normale döndü.

Şimdi nasıl olacak bilmiyorum

Of utandım yahu

Son düzenleme:
canım magvitali kullanıyorum ben ama anlamadım senin suyun az değil ki daha öncede yazdım 26.haftamda benim suyum 4cm di ve iki ayrı tıp fakültesi bana yeterli dedi.2.nin altına düşerse alırız dedi.bence senin doktorun boşuna panikletiyor.şu anda benim suyum eminim seninkinden azdır...

başınız sağolsun güzelim

canım ben de normal doğum istiyorum.yırtılmaya bırakmıyorlar artık kesi atıyorlar.kesi atılması deformasyonu önlüyormuş.o noktaya geldiğinde uyuşuyormuşsun bir şey hissetmiyormuşsun.bak nur la sürmeli kaç gündür sancı çekiyor.en çok sancı doğumdan önceki yarım saat.ondan da epudral olursan ....en güzeli bence.........

yaaa nedir bu kadınların çektiğiiiiii!!!!! öyle de acı var böyle de!
:84:

arkadaşlar merhaba
dün akşamdan beri uzun süren bel ağrım var.ama kasıklarımda sadece ağırlıktan dolayı ağrım var,adet sancısı gibi falan değil..
bi yerde okumuştum, bel ağrısı varsa,açılma başlar diye.. bilginiz varmı böyle birşeyden?
birde erken doğum tehlikem var.. doktorumun verdiği tarih 21 şubat..ama daha önceden olursa nasıl belirtiler olur? nişan her doğum öncesi gelirmi? yani nişan gelmeden doğum yapan oluyormu( planlı sezaryan dışında)
yardımcı olursanız sevinirim..

son dakika kararları bende sevmiyorum başıma geleceği önceden az çok bilmem lazım,neden son dakikada sezeryan olayımki hepten yıpranırım valla
düşünüyorumda benim mesanem dolduğunda yada barsaklarım dolduğunda rahimimde oluşan sancıyı anlatamam,tuvalete giderken duvarlara tutuna tutuna gidiyorum büyük abdestimi yaparken ağlıyorum bazen,çok keskin bir sancı,hatta bazen bebek aşağıda başını oynatınca sancı giriyor dayanamıyorum,çatı muaynesi bile çok canımı yaktı,bir yandan düşünüyorum rahim kemiklerim ne dar nede genişse,neden zorlanıp riske gireyimki,annem ve çevrem beni etkilemese kararımı netleştiricem,ama annem çıldırtıyo beni,ben nasıl doğurdum diyor,başlıyor anlatmaya,ya bananeeee açıkçası annelerimizin doğum hikayelerini bile dinlemek istemiyorum geçmiş zamann,hepten daraltıyor o hikayeler beni.

çok güzel açıklamışsın canım.aynen senin gibi düşünüyorum.avrupa ülkelerinde sezeryan mecburi kalınca yapılıyor.o sosyetik avrupalılar bile normal doğum yapıyor :))biz korkuyoruz...ben de çok korkuyorum bel fıtığımda var..kas sorunlarımda var ..ama direnicem normal doğum için......psikolojik olarak rahat olursan doğumunda kolay oluyormuş.kasların gevşek olduğu için daha az acı çekiyormuşsun..inşallah kolay olur :)))

slm kızlar yürüyüş yapıp geldim hava nasıl da güzeldi mis gibi tertemiz olmuş kar yağınca bide güneş vardı ayy hayat çok güzel bi de kızım gelse artık :97:

nuryasemin hadi gözünaydın darısı bizeeee en kısa zamanda sağlıkla alırsın inş kucağına...

forumda bi sorun var heralde yarım saatte sayfa yeniliyo

arkadaşlar canım çok sıkıldı.erenelifbebekten bebek şekeri kapı süsü falan sipariş vermiştim.1 haftadır oyalıyor beni.göndereceğim diye.nihayet gönderdi.ama bu kezde tlf açıp kapı süsünün düzgün olmadığını söyledi.aynı sitedeki arkadaşımda bunu duyunca olsun üzülme dedi bana.ben de neyapalım dedim artık.vay efendim sen nasıl ne yapalım dedin bana.geri gönder hakkımı helal etmem yoksa dedi.bende bugün gelince kargo geri gönderdim.çok moralim bozuldu.doğuma 2 hafta var beni boş boş oyalaması bulurdum bir yerden.bildiğiniz başka yer varsa yazarmısınız kızlar.burda da bulamıyorum

gaz oldugunda oluyor cnm. bebekle degıl senınle alakalı. ben sormustum doktora. hatta gur gur gıbı ses dısardan bıle duyuluyor.nefes aldıkca ses oluyor ıcerde..
bilmiyorum canım soracağım işte
ayyyy haber verrr
kizlar ben daha duruyorum kasilmalarim 1 saat falan duzenli geliyo sonra noluyorsa geçiyor anlamadim hayirlisi bakalim bekliyoruz

umay hanim gelmmedimiki daha merak ettim:44:
gelmemiş en son face öyle yazmıştı

ohh ne güzel yaaa..

site gelmiş ayy uyuz etti beni o arada uyumuşum bende adet sancısıyla uyandım gelsin istiyorum ama birden panikledim yaww

Mrb kızlar geçmişe bakmadan bir merhaba demek istedim.

Dün bahsettiğim beşik için kumaş arıyorum demiştim ya.Buldum fabrikasını aradım tekli olarak satıyorlarmış 35tl + kargo parası bugün sipariş verdim bakalım çarşamba elimde olacak inş.

çok sevindim canım yeni yeni kullansın sevil hanım

mrh kızlar...benim de doğum tarihim belli oldu...4 şubat cuma günü inşallah 37+2 de sezaryan ile doğum yapacagım...ama kızımın suyu çok azaldıgı için kilo alamamış 2400 kilo ve doğunca büyük ihtimal kuveze girecek dedi dr..bakalım alllah tan hayırlısı...hamileliğim başından beri böye olacıgı hiç düşünmemiştim hep normal ve 40 haftalık doğar diye düşünüyodum ama kısmet galiba...
bence hiç acele etmeyin kızlar en iyisi vaktinde zamanın da olan...

canım dikkat et hareketllerini çok iyi takip et...hep normal istiyorduk ama olmayınca olmuyor,normal ya da sezeryan sağlıklı olması önemli üzme kendini,olmazsa sen de 14 şubat al hepimiz aynı gün doğuralım

sağol canım... artık hareketler çok önemli iyi takip et ses çıkarmazsa dürt, tatlı ye bi şekilde harekete geçir geçmezse hemen ara dedi zaten.. bende önceki muayenede 14 şubata gün vermiş hamiş bayana.. herkes senin gibi cesaretli değil normal doğum istesin dedi.. hayırlısı olsun artık.. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunçç

sağolasın canım..

canım nişan her doğum öncesi gelmeyebiliyormuş.. kişiden kişiye değişiyormuş.. geçmiş sayfalarda doktorumun bugün anlattıklarını yazdım.. bi göz at istersen..

canım sıkma canını.. ben sahibinden.comdan sipariş verdim şekerleri.. bugün kargoya verdiler.. ptt kargo numarasını verdiler.. bende yarın geçicem hesaplarına parayı.. sahibinden.com da üyenin adı aynur16.. ayrıca damla bebek şekeri - Pasaj.com buda başka sayfaları.. buda benim şekerim.. istersen telefon da veririm.. fiyatları uygun bi bak bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…