- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ne güzel tam denk gelmişevet canım 70 den aşağıya visco yatak yok.. evde yer minderi vardı kare şeklinde.. eşim bunu koysak ne olur dedi.. bilmem tam gelir miki dedim.. bi koyduk ki tam denk geldi.. ne sert ne yumuşak.. üzerine bi çarşaf geçiricem olduda bitti maşallahhh
ohhh canımmmm :
oyyyy..emrem iyi günlerde yatsınçok güzel hazırlamışsın canım ya brova valla, ellerine sağlık.
sağol cağlayancım
hadi bakalım hayırlısı, allah yardımcısı olsun ablanın. bizi habersiz bırakma olur mu
iyi geceler canım
yasemincim halletmişsin yatak işini, güzel olmuş. biz de bugün hazırladık çarşafları falan serdik. içinde minikleri hayal etmek bile güzelmiş.
merve merhaba sen de kocaelideymişsin nerdesin ben de konağa gidiyorumDun gozdenın nısanı gelmısdı sancılarıda baslamısdı ben demısdım yarın gelır dıye cok sevındım darısı bızım basımıza ıns saglıklı sıhhatlı olurr :))
biraz hızlan şekerim bak bebişler beklemiyorherkesin hazırlıkları bitmiş bebişler bile gelmeye başladı ben daha kızımın ciciklerini yıkıcamda çantamı hazırlıcam neyi bekliorum bilmiorum..
Kızlar bu hastane çantasına neler koydunuz yaaa nette hatta forumda çok liste varda bazıları çok abartı gibi gelio sizler neler koydunuz biraz fikir verinde bende hazırlayım bari artıkkk
hemen yaz olur mu canımevet canım sabah önce nts sonrada kontrole gireceğiz haber veririm gelince.
sen istemeden gülhan alacak zaten yazarsın nasıl geçtiğiniselam kıslarr....
tıkınmaktan pc başına oturamıyorum iyimi
yarında kısımı görceemözledim...
gözdede doğuruyomuş...allah sağ sağlim kucagına almayı nasip eder inşallah...
melocum ege akdeniz aynı yöre sayılırız...eşimde ıspartalı...çocukluğum izmir uşak ve ıspartada geçti...yöreler karışmıştır herhaldsende 14 şubatta doğurcan inş...erkancığımın ellerine kuvvet... yarın ona gitcez bakalım...neler diycek bakalım...şişmanlamışım diye fırça atmaz inş kısım nasıl oldu acaba...bende nst istiycem...banane banane hiç girmedim...canım çekti
mavi3 Allah yardımcın olsungözdeatiye hayırlı doğumlar
bu arada yarın MAVİ arkadaşımızda doğum yapıcak,dua edelim.
kıslar şu isim koyma işini biz nasıl yapcaz...kafamı o meşgül etti...kocişim hiç bilmez maşşallah..burlardadaa akraba falan yok:26: neyse allah büyük bakalım....
bişi sorcam bide kıslar şu bebek karyolasının içine yatak ne aldınız...biz yarın yüksek ihtimal işbirin latex yatağını almya gitcezde....daha güzel bi fikri olan varsa söylesin lütfen...
Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed
200tl civarı...bakalım..siz neler aldınız:26:
hadi cümlemize iyi geceler
günaydın hanımlar nasılsınız
geçmişi okudum bütün güzel dilekleriniz için teşekkürlerr alıntı yapamadım kusura bakmayınn
burcuucanım sütüm epey kanlı geldi doktora sordum şuan bebeğimi beslemedikleri için dondurucuda bekletiyoruz buda mikrop üretir yani kanlı kanlı geldiğinde dökücekmişim şükür ki daha sonra birdada olmadı sezeryanımın neden uzun sürdüğünü sormuşsun bebeğin eşi rahme yapışıkmış ciddi boyutta onu temizlemişler
buarada oğlum cumartesiden beri kendi nefes alıyormuş dün hastaneyi aradım zar zor söylediler normalde bilgi vermek yasak bugün görüşümüz var bakalım doktorumuz nediyecek bi sorun olmassa çarşambba evimişzde olabilir küçük adamım
Günaydın kızlar Ocak ayının son gününe de merhaba dedik...
günaydın kızlar nasılsınız?dün gece ha doğurdum ha doğurcam diye geçirdim ama şimdi biraz daha iyiyim....doktorum sancıların geceleyin artar demişti zaten ama içimdeki his bugün yarın meleğimin geleceğini söylüyor....bugün kayınvalidem gidiyor saat 11de...yarın sabahta bu vakitlerde canım ailem burda olucak inş...inş kar biraz erirde sıkıntısız olur herşey..........
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk
çatı muayenesimi oldun canım nasıl zormuydu? ne güzel 2 cm kadar açılmış normalde sancılımsın gün içinde de şunun şurasında doğuma kaç cm kalmış :)
Allah kurtarsınnn
amanııın umay bebek gelio demek hadi gelsin artık biz onu daha erken beklioduk sabır sabır da bi yere kadar dayandı o kadar kuzucuk napsın daha.. O deil gözde daha bugün demişti komşum gitmeden net bağlantısı yani doğurcam bu gidişle die :)
bacım senin doğum işide yengeninkine döndü sen bekledikçe gelmicek nazlı kızın.. kız ben doğurcam nerdeyse aramızda kaç hafta olmasına ramennn :)
şaka bi yana sıkıntı etme tatlım 3 günün var en fazla az daha sabır sağlıcakla gelsinde güzel kızın
Perşembe günü gittim ben de 2cm açılma vardı. 2cm le hastaneye gidip akşamına doğuranda var, beniim gibi bekleyen de. gerçi benim haftam daha erken diye doktor bana iyice istirahat et, bir hafta 10 gün daha tut dedi. senin daha ileri
günaydın hanımlar nasılsınız
geçmişi okudum bütün güzel dilekleriniz için teşekkürlerr alıntı yapamadım kusura bakmayınn
burcuucanım sütüm epey kanlı geldi doktora sordum şuan bebeğimi beslemedikleri için dondurucuda bekletiyoruz buda mikrop üretir yani kanlı kanlı geldiğinde dökücekmişim şükür ki daha sonra birdada olmadı sezeryanımın neden uzun sürdüğünü sormuşsun bebeğin eşi rahme yapışıkmış ciddi boyutta onu temizlemişler
buarada oğlum cumartesiden beri kendi nefes alıyormuş dün hastaneyi aradım zar zor söylediler normalde bilgi vermek yasak bugün görüşümüz var bakalım doktorumuz nediyecek bi sorun olmassa çarşambba evimişzde olabilir küçük adamım
günaydın kızlar nasılsınız?dün gece ha doğurdum ha doğurcam diye geçirdim ama şimdi biraz daha iyiyim....doktorum sancıların geceleyin artar demişti zaten ama içimdeki his bugün yarın meleğimin geleceğini söylüyor....bugün kayınvalidem gidiyor saat 11de...yarın sabahta bu vakitlerde canım ailem burda olucak inş...inş kar biraz erirde sıkıntısız olur herşey..........
Herkese Günaydın, Cumartesi Gittik Hvuzluhana Aldık Bebek Şekerlerimizi de Herşeyimiz Hazır Oğlumuzu Bekliyoruz Artık..
Geçen Hafta Gittiğimde Ultrasonda Doğum Tarihi 14 Şubat Görünüyordu, Bu Hafta 13-23 Şubat Arası Görünüyor Yani 2-3 Haftamız Kaldı Çok Ürkütüyor Beni Becerebilecekmiyim Normal Doğumu Çok Korkuyorum.. Minimixin Doğum Hikayesini Okudum da Hüngür Hüngür Ağladım Sabah Sabah.. Ne Güzel Ne Rahat Doğummuş Hele Kızını Hemen Görmesi Göğsüne Yatırmaları.. Maşallah..
Darısı Başımıza İnşallah Çok Rahat Sıkıntısız Geçiririz Doğumumuzu..
Çikolatalar İçin Eminönünden Dekorlu Çikolataları Sardıkları Folyodan Buldum Aldım,1-1,5 Kg Madlen Ya da Dolgulu Çikolata Alcam, Üzerine Biblom da Hazır Zaten Onu da Silikonla Yapıştırcam Yani Çikolatamız da Hazır.. Gerçi Kocişime Göre Hem Çikolata Hem Hazırlattığımız Lavantalı Bebek Şeklerine Ne Gerek Var Ama Özeniyor İnsan İşte Herşey Olsun İstiyor..
günaydın kızlar :79:
her gece artık doğurayım diyorum ağrıdan acıdan ama sabah olunca korkup biraz daha mı dursa ki diyorum artık korkmaya başladım yaa etrafımdakiler de daha doğurmadın mı dio ben de sabırsızlanıyorum sağlıkla tez zamanda kucağıma alayım istiyorum zeynebimi ama nası olcak die de korkmaya başladım inş hepimiz çok kolay doğum yaparız bii ıkınmada
günaydın kızlar,
nasılsın bugün bebişler nasıl
bugün bizim babamız izinli birazdan oğlumuzun arabasını almaya gidicez inşallah sokaklarda doğurmam bende
ayy çok sevindim ya hadi gözünüz aydın canım o zaman gözde kızını kollarına almıştır şuan inşallah sorunsuz geçmiştir doğumda
evet canım kendini sıkmazsan çok rahat acımıyor parmağıyla kemiklere bakıyor zor değildi yani sancilarım ara ara devam ediyor ama kalçamla babaklarım çok ağrımaya başladı çok zor yürüyorum sünnet olmuş çocuklar gibi
inşallah bu hafta daha fazla açılırdı doğururum bende
sevimcim inşallah oğluşunuda alıp biran önce evinize dönersiniz bugün güzel haberlerinizi bekliyoruz
nurcum gözün aydın canım hem kvden gidiyormuş hemde annenler geliyormuş çok sevindim canım artık rahat rahat doğurabilirsin stres yapma
canım erkeklere göre yapılan hiçbirşeye gerek yok ama biz kadınlar öyle değiliz iyi ki almışsın yoksa içinde kalırdı canım
kızlar karnımda bir his oluyor poponun bulunduğu kısımda ne olduğunu anlayamıyorum
böyle gaz çıkışı gibi kaka yapar gibi ama anlayamıyorum yaa sizdede oluyor mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?