2011 Şubat Anneleri

ayy insallah kizlar yaa sizleride bunaltiyorum dimiii dogursada bizde kurtulsak diyorsunuzdur allah bilirr :27:

yok canım olur mu öyle şey ben senin haftanda olmak için neler vermezdim ben daha şimdiden bunaldım sabırsızlanıyorum ki senin hakkaten doğurman lazım artık yaa :49: ama bu sefer olacak :66:

peki canım ezanın ne zaman okunması gerekli.. belli bir zamanı var mı ??:54:

yasmin ezan ve kamet ile beraber bebeğin isminin doğduğu günün akşamında verilmesi gerekir,ama yedinci güne kadar da ertelenebilir.7 gün ertelenmesinde sakınca yok...

içine minder almadım kızlar yaa.. ne koyacağım konusunda kafam karışık baya :97: fikri gelen var mı :28:

bende senin gibi bayb2go park yatak aldım,içinde park yatağın kendi döşeği var ince oluyor o döşekler,fermuarlı havlu kumaşına çekilmiş,üstelik döşek viscoda değil normal sünger döşek,ben uyku seti kullanmayı şimdilik düşünmediğim için,zaten bebek ufak boğulma tehlikesi var,şu polar örtüler var bilirsin,çok kalın olmayanlardan beyaz renk aldım bi tane,2 kat yapıp serdim ,en azından sertliğini biraz alır,yumuşakta değil tam kıvamında oldu,sıcakta tutar,bebeğin üstünede battaniye sericem,zaten ev sıcak,biraz başını kıçını oynatır hale gelince alırım uyku seti ve yastığını.

ayy insallah kizlar yaa sizleride bunaltiyorum dimiii dogursada bizde kurtulsak diyorsunuzdur allah bilirr :27:

Aynennnn öyle diyorummm:)

SÜRMELİ canım ben sadece girip okuyorum çoğu zaman cevap yazmıyorum ama senin bu doğurma hevesin beni çok güldürüyo çok yaşa e mi:P senin kız bir gelecek pir gelecek inşallah:)

valla SIKILDIM artik yanlis dua etmektende korkar oldum saglikli hayirli gelsin diyorum ama hakliyim dimi bi an kendimi sabirsiz gördümm :)

olur mu hayatım kurtul istiorum inan kendımden düşünüorum ben bu haftamda böleysem senin nasıl olabilceni inşallah rabbim çok kolay bi şekilde bugünden kurtarsın

cnma slında hepsini biraaya koysam eminim o şekilde olur çünkü daha içine koymam gerekneler var ama işte bilmiyom napıcam :)

cnm bebek doğunca ağzına zemzem ve hurmadan sürülcek biraz
oyüzden aldım
yatak koruyucuda ben özelde değil üniversite hastanesinde yapıcam doğumu inş ordada istiyolarmış arkadş söledi hatta o verddi saolsun artmış ondan

bende son anda bişi olmazsa üniversite hastanesinde olcam bi arkadasşım oldu onlar koyuyolar zaten dio sürekli lekelensede gelip deiştiriolar diodu ayy napsam ki lazım olur mu ki..
bu yatak koruyucu dediğin hasta bezi gibi bağlanmadan yatağa serilenler oluyomuş heral ondanmı

yasmin ezan ve kamet ile beraber bebeğin isminin doğduğu günün akşamında verilmesi gerekir,ama yedinci güne kadar da ertelenebilir.7 gün ertelenmesinde sakınca yok...

bende senin gibi bayb2go park yatak aldım,içinde park yatağın kendi döşeği var ince oluyor o döşekler,fermuarlı havlu kumaşına çekilmiş,üstelik döşek viscoda değil normal sünger döşek,ben uyku seti kullanmayı şimdilik düşünmediğim için,zaten bebek ufak boğulma tehlikesi var,şu polar örtüler var bilirsin,çok kalın olmayanlardan beyaz renk aldım bi tane,2 kat yapıp serdim ,en azından sertliğini biraz alır,yumuşakta değil tam kıvamında oldu,sıcakta tutar,bebeğin üstünede battaniye sericem,zaten ev sıcak,biraz başını kıçını oynatır hale gelince alırım uyku seti ve yastığını.

hIhhhh küstüm valla ahanda küstümm:63::63:

SÜRMELİ canım ben sadece girip okuyorum çoğu zaman cevap yazmıyorum ama senin bu doğurma hevesin beni çok güldürüyo çok yaşa e mi:P senin kız bir gelecek pir gelecek inşallah:)

:60: hevesliyim i$te hevesliyimmmm:69:

olur mu hayatım kurtul istiorum inan kendımden düşünüorum ben bu haftamda böleysem senin nasıl olabilceni inşallah rabbim çok kolay bi şekilde bugünden kurtarsın

bende son anda bişi olmazsa üniversite hastanesinde olcam bi arkadasşım oldu onlar koyuyolar zaten dio sürekli lekelensede gelip deiştiriolar diodu ayy napsam ki lazım olur mu ki..
bu yatak koruyucu dediğin hasta bezi gibi bağlanmadan yatağa serilenler oluyomuş heral ondanmı

sagol canim benimmmm insaalllah hepberaber bir ikinmada dogurruz hihihi

Son düzenleme:
ben GOZDEATI'nin kardeşiyim artık biliyorsunuz :)) ablamın saat 7 gibi suyu geldi hastaneye yatırdılar.yarın sabah Umayımız gelicekk :52:

aaaa biz gözdeati ile aynı gün perşembe aynı saatte sezeryanla doğuracaktık bak benden önce doğuruyo :) şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah.

canım ezan ve kamet ile beraber ne demek ?? ayy çok cahil gördüm kendimi :78:

oda takımının uyku seti var canım zaten.. hatta serdim bile onu.. gece kendi odasında gündüz salonda yatacak diye düşündüğüm için salona aldım park yatak..açıkçası park yatağın uyku setini düşünmedim hiç.. zaten bezden olduğu için kenarlıklarına gerek yok.. diğer uyku setininde yorganı çarşafı battaniyesi vss. var zaten.. onlarda park yatağa uyar nasıl olsa diye düşündüm.. olur gider be canım.. ne yapalım bunada şükür :69:

merhba kızlar bengeçtiğim şu iki gün doğurmadımya daha doğurmam çünküm görümcem nişanlandı bayağı ayak üstüydüm bu gün düzenli sancılarım oldu ama geçti hayırlısı bkalım bana daha erken geliyor doğum bakalım

canım ezan ve kamet ile beraber ne demek ?? ayy çok cahil gördüm kendimi :78:

oda takımının uyku seti var canım zaten.. hatta serdim bile onu.. gece kendi odasında gündüz salonda yatacak diye düşündüğüm için salona aldım park yatak..açıkçası park yatağın uyku setini düşünmedim hiç.. zaten bezden olduğu için kenarlıklarına gerek yok.. diğer uyku setininde yorganı çarşafı battaniyesi vss. var zaten.. onlarda park yatağa uyar nasıl olsa diye düşündüm.. olur gider be canım.. ne yapalım bunada şükür :69:

yok canım estağfurullah,kulağa ezanla kamet okunması yani,şu şekil

Allahü ekber, Allahü ekber. Eşhüde en la ilâhe illallah. Eşhüde en la ilâhe illallah. Eşhedü enne muhammeden abdühü ve rasululullah. Eşhedü enne muhammeden abdühü ve rasulullah. Hayye alessalat, hayye alessalat. Hayye alel-felâh. Hayye alel-felah.

[Kad kâmeti's-sâlatu. Kad kameti's-sala.] Allahü ekber, Allahü ekber, La ilâhe illallah"

parantez içindeki,kamet sözlerini söylemesenizde olur sadece ezan yeterli,zaten sünnettir farz değil.ama benim babam her seferinde coşar ve kametde getirir,müezzinler gibi:)))

selam kızlar ben geldimmm

ehh anca sıra geldi pcyeee

geçmişe gidemedimm çok döktürmüşsünüz nassınız
bakemm

Back