doğru bi söz ama işteee
ya ben doğumdan falan diilde en çok şu lavman olayından tırsıp bi tuhaf oluyorum yaaa ayy içim bi hoş olduuu
GÜNAYDINN
bugünde açılışı ben yapim dedim,ilk defa açılış yapmış oldum
6:30 dan beri uyku yok gözümde,gece boyunca 4 defa tuvalete git gel yaptım,zaten sağ bacağımın ağrısıyla uyanıncada bir daha uyuyamadım,geceleri uykuda bacağımın ağrıdığını hissediyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum ağrı gitmiyor,bugünde evin içinde 10 dakika turladım bacak ağrım geçsin diye,1 haftadırda bununla uğraşıyorum,hadi hayırlısı
Gnydın cnm. Magnezyum kullanıyor musun? Eğer kullanmıyorsan dr unla görüş derim. Bende de vardı magnezyum eksikliğinden olurmuş. Geçmiş olsun cnm.
aslında kullanıyodum fakat şu son günlerde bıraktım kullanmayı,doğum sancılarını engelliyomuş magnezyum hapı,sanada çok geçmiş olsun çok beter bi salgın var dediğin gibi,daha 3 haftan varmış doğuma bol bol dinlen doğuma enerjik ve sağlam gir,hamileyken bide hastalanmak hiç çekilmiyo ya
Günaydın kızlar :2: Hastayım 3 gündür yatıyorum. Sanırım grip oldum. Bir gece acilde kaldım. Bulantı kusma ishal nedeniyle gittik dra. Çok kötü üşütmüşüm. Öksürüğüm bir türlü geçmek bilmiyor. 3 hafta sonrasına dr um doğum için gün verdi. Sezeryan olacağı için öksürüğümün bir an önce geçmesini istiyorum. Malum dikişlerin acımaması lazım. Ne yapmam lazım kızlar. Şu an parol ve alfasilin (antibiyotik) kullanıyorum. Salgın varmış kızlar kendinize dikkat edin. Mümkünse kalabalığa çıkmayın. Şurda doğumlarımıza çok az zaman kaldı.
canım dikkat et kendine...kalır kıs bak yazık sona kalan bi ocak annesi buraya gelmişherkese selamlar kızlar,
erken doğum korkusuyla yata yata geçiyor günler... karpuz misali büyüyoruz oğlumla)
umarım hepinizin keyfi yerindedir.
3 bebeğimiz dah gelmiş maşallah, bu gidişle şubata kimsecikler kalmayacak
canım hadi gözün aydın aynı duyguları ben yaşadım dün meğer ne çok seviyor muşum okulumuiyi akşamlar kızlarrr
bugün okuldaki son günümdü hem sevinçli hem gariptim
okuldan ayrılırken çocuklar camlara çıktılar hocamm sizi seviyoruz hocammm güle güle ay ne çok seviliyormuşum meğer
arkadaşlarla öpüştük ayrıldık
eve geldim kızım servisten indi ateşler içinde yanıyor 4 ten beri yatıyor ateş düşürücüyle bile 38.5 oldu
şimdi ılık duş aldırdım böyle giderse gece acile gideriz kocam uyudu uyandı şimdi ben uyuyacağım o bekleyecek başında
geçmişi çok okuyamadım sonra bakarım
şimdilik öptümmm
byeee
maşallah gözde öyle hissettiysen bebek yçn değiştirmiştirkızlar göbüş topiğine resim ekledim kocaman olduk ama sanki göbeğim öncekine göre yukarı çıktı
doğru bi söz ama işteee
ya ben doğumdan falan diilde en çok şu lavman olayından tırsıp bi tuhaf oluyorum yaaa ayy içim bi hoş olduuu
evet seda bende gördüm bişey yok jel sıkıyorlar tuvalete gidiyorsun hemen o kadarhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/256707-normal-dogumda-lavman.html
canım bak burda o kadar korkulacak bir şey değilmiş gibi konuşmuşlar .. ben de sprey sıkılıyor diye okumuştum sanırım
günaydın canım süt içince azalıyor bendeGÜNAYDINN
bugünde açılışı ben yapim dedim,ilk defa açılış yapmış oldum
6:30 dan beri uyku yok gözümde,gece boyunca 4 defa tuvalete git gel yaptım,zaten sağ bacağımın ağrısıyla uyanıncada bir daha uyuyamadım,geceleri uykuda bacağımın ağrıdığını hissediyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum ağrı gitmiyor,bugünde evin içinde 10 dakika turladım bacak ağrım geçsin diye,1 haftadırda bununla uğraşıyorum,hadi hayırlısı
canım ben sıcak süt bal ve zencefille iyice terleyerek atlattımGünaydın kızlar :2: Hastayım 3 gündür yatıyorum. Sanırım grip oldum. Bir gece acilde kaldım. Bulantı kusma ishal nedeniyle gittik dra. Çok kötü üşütmüşüm. Öksürüğüm bir türlü geçmek bilmiyor. 3 hafta sonrasına dr um doğum için gün verdi. Sezeryan olacağı için öksürüğümün bir an önce geçmesini istiyorum. Malum dikişlerin acımaması lazım. Ne yapmam lazım kızlar. Şu an parol ve alfasilin (antibiyotik) kullanıyorum. Salgın varmış kızlar kendinize dikkat edin. Mümkünse kalabalığa çıkmayın. Şurda doğumlarımıza çok az zaman kaldı.
sağol canım sen de güle güle büyüt bebişinikızlar sizi okurken hamileliğimin son zamanları aklıma geldi. şimdi düşünüyorum da su gibi geçmiş o günler.. şimdi de öyle geçiyor tabi.. ayak şişlikleri, ağrılar, ikide bir wc ye gitmeler, nasıl dogurucam stresi derken şimdi oğlum arkada ellerini yiyor :)
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..
canım bende kurban bayramından 2 hafta önce başlayıp yaklaşık 2 ay boyunca durmadan öksürerek geçirdim böyle bir grip... Doktorum bana bitkisel bir damla önermişti ve çooook dua ettim ona... geceleri öksürmekten uyuyamıyordum... Zombi gibi olmuştum resmen...Bu damla sayesinde çook rahat ettim...Öksürüğü şıp diye kesiyor.
İsmi Strath. hem şurubu var hem damlası var.Ben damlasını aldım... 1 bardak suya 20-30 damla damlatıp işçiyorsun ve yaklaşık 2-2,5 saat öksürüğü unutuyorsun.
Umarım işine yarar.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?