2011 Şubat Anneleri

yedim çikolatlarıı benim oğlan tepiniyo içerde şimdi.ama itiyo resmen yaaaa

kociş evde yokkk gelemedi hala bida yollamıcam biyere

tv de desen zaten bişi yokkkk

ayhhhh

sabah akşam tembihliyorum dur oğlum diye canım, şimdilik söz dinliyor ama bakalım ne kadar durur.

2 hafta daha bekler annesi benim paşam söz dinlerr :) bende hergün konuşuyorum 23 şubatta doğacak benim kızım diye ama dediğin gibi ne kadar dururlar bilemiyorum..

Sagolun kizlar.. off içim daraliyor az yuruyusemi ciksam ne
biri yasinleri sormus
sorgunlu arkadasimiz dualiyacakti..

slm kızlar nasılsınız? bikaç gündür giremiyorum,ne var ne yok var mı doğum yapan? en son evdirili yapacaktı yapmışmı?geçmişi okuyamıycam,kayınvalidemler geldi,pek fazla takılamıycam...bugün kontrolümüz vardı,kızım 2.870 olmuş maşallah,bi de çatı muayenesi oldum,çatın çok müsait normal yapabilirsin dedi,ohh sonunda atlattım,ama tir tir titredim yaaa,çok korktum,o kadar da korkulacak bişi yokmuş..korkmayın arkadaşlar...bundan sonra kızım ne zaman isterse onu bekliycez artık...

slm kızlar ben geldim..
nasılsınız bakalım..ben baya sancılıyım şu an..oturuyom belim arıyor..tayıyrm karnım ağrıyor..birde vücudumda bir halsizlik var..kollarım bacaklarım tutmuyor sanki..böle giderse doğum yapmaya gücüm kalmayacak yaw:)))) bebişler gelmeye başlamış..hayırlı olsun diyelim..
oyyy son 20 gün:)))) heyecan yaptım yine..hepinizi öpüyorumm..kendinize ve bebişlerinize ii bakın..
ben kaçar:))))))))))))gidip uzanayım:)))))

ayy sinir oldum druna benimkide 40. haftaya kadar bekliyo ama en azından bööle ukala tavırları yok adamcağızın seninki çok sinir gerçekten

Merhaba kızlar
Ben ocak annelerinim ama büyük ihtimal şubat annesi olucam.Bir haftam kaldı ama bebek doğum kanalına girmemiş bile.Kasılma sancıda yok.Öyle beklemedeyiz .Sizleri takip ediyorum devamlı

hoşgeldin canım bende sizin topiğin çok sıkı takipçisiyim bende ocak annesi olurum diyodum ama şubata gün verdi dr

gülcan eş durumu tayini bekleyen sendin dimi noldu canım bi gelişme varmı

sürmelliiiiiiii mert ameliyat oldumu canım merak ettim iyidir inş

evet cnm olmadı malesef yine,ben de dava açtım meb'e((( bi kaç ay sürer diyolar davayı...asker eşlerinin genelde dava açınca olumlu sonuçlanıyo diyolar bakalım artık canım(

slm kızlar,geçmişe bakamadm yine.
hastaneden geldik,izinli çıkardılar.
tahmin ettiğim gbi yatış yaptık,bi serum yedim,bi iğne..
sbh bi iğne daha yicem.nst ye fln gircm tekrarrrrr:S
içerden açılman olmuş ddi,sancı çekmişsin ddi
nst de bişi çıkmadı ama ... vücudumu tanıyorm artk bi terslik olnca hissediorm hemen
kalkmamam lazm yatktan,pöffff bekle be oğlum ya ne acelen varrrr.
böcek kafasıyla ittiriyo aşşayı ya,btn gece nassı sancı çektimm
bu arada inşallah iidir herkes...

geçmiş olsun canım...bol bol dinlen...bu bebekler önce korkutuyoo sonra gelmiyoo merak etme:)inş senin oğluşunda öyle yapmıştırr

geçmiş olsun canım...bol bol dinlen...bu bebekler önce korkutuyoo sonra gelmiyoo merak etme:)inş senin oğluşunda öyle yapmıştırr

teşekkür ederim cnm inşallah öyle olur,beklemesi lazım,eşimde hafta içi yurt dışına çıkıcaktı,çok zor olur allah korusun ya aklıma getrmk istemiorm

Çok haklısın.Ben kendi evimdeyken kasılmalarim arttı .Geceleri kasıklarima sancı girerdi .Ağrı ağrı derken doğum için annemlere geldim,Buraya gelemeden doğum yaparım diye korkuyordum şimdi yatıyorum devamlı ışte yaptırmıyorlar hiç, ne ağrı kaldı ne kasılma bekle allah bekle bekliyoruz bakalım

kızlar ben kaçayım,dinleneyim,dün gece hiç uyumadım,bari bgn uyumaya çalışıym,ölcm yoksa yorgnlktan,kendnze dikkat edinnn,ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…