• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

cici cici haberlerinizi bekliyoruzzz kızlaarrr.

şu sıcaklardan şikayet ediyoruz hep ama elde değil.üstüm başım ıpıslak

oturduğum yerden kalktımda elbisemin malum yeri ıslanmış :D terliyorum üstümde kuruyor aynı döngü gün boyunca devam ediyorrr

içerde klima var oraya giriyorum bu sefer yamuluyorum gir çık

offf ki ne oofff

limonata güzel çare ama şöyle orjinal katkısız yapan bir yer yok buralarda ayrana devam :D

ya ne kadar şanslısınız kızlar benim kayınvalidemde dün abant mabant 3-4 gün gezmiş yol üstü diyede bize ugradılar görümcem birde çocuk kayın pederim banyo yemekdi filan yatakları filan sofrayı neyim öylece bırakıp gitti eşimde dalgasına akşam babanne olarak sende bir 150 park yatak alırsın dedi hediye ben alamam dedi çok bozuldu.maşı var durumlarıda çok çok iyi.bir insan misafir geliyor ogluna bişey getirmez mi tereyağ almış 5 kğ .birazınıda size vereyim demedim yayladan dolaba koyduk.gözlerim doldu.canım çekti bende gururdan istemedim.yayla tereyağısı .ya yemek hazırlıyorum bir tabak kaldırmıyor.birde bende düşük tehlikesi var.neyse sabah kahvaltıyı hazırladım 6 da gittilerde bir oh çektim.canım boşnak böreği çekti geçenlerde istedim ben yapamam hastayım dedi işine gelince kendine bir yapıyor.bende sevmiyorum artık ne yalan söyleyim.bom boş gelirmi insan ya.bir ihtiyacın varmı yardım edeyim demezmi.ama kızından olan torununa ölüyor.şımartmışlar çocuk evin altını üstüne getirdi evin nasıl topladım canım çıktı sabahtan beri benim kaynana varda ne oldu

Limonata güzel fikir ama burada anca hazır satılanları alabilirim ama onlarıda pek kullanmayı tercih etmiyorum ben,en iyisi gene suya devam galiba, :)))

birde bizim bebeğimiz 5 seneden sonra oldu duyunca sevinmedi bile öylemi.dedi o kadar ay benim kızımda 2. yapsada onada baksam kızı okul öncei öğret. yapıyor açıköğret

sudenur kayınvalidenin tavrına üzüldüm gerçekten.hiç hoş olmamış.sen o halde hizmette kusur etmezken yalandanda alırım demesede bakarız deseydi barii..

napacaksın işte insanoğlu hepsi çeşit çeşit.sen canını sıkma.bebeğinide üzme o kısmetiyle gelir hiiiçç merak etme...

ya ne kadar şanslısınız kızlar benim kayınvalidemde dün abant mabant 3-4 gün gezmiş yol üstü diyede bize ugradılar görümcem birde çocuk kayın pederim banyo yemekdi filan yatakları filan sofrayı neyim öylece bırakıp gitti eşimde dalgasına akşam babanne olarak sende bir 150 park yatak alırsın dedi hediye ben alamam dedi çok bozuldu.maşı var durumlarıda çok çok iyi.bir insan misafir geliyor ogluna bişey getirmez mi tereyağ almış 5 kğ .birazınıda size vereyim demedim yayladan dolaba koyduk.gözlerim doldu.canım çekti bende gururdan istemedim.yayla tereyağısı .ya yemek hazırlıyorum bir tabak kaldırmıyor.birde bende düşük tehlikesi var.neyse sabah kahvaltıyı hazırladım 6 da gittilerde bir oh çektim.canım boşnak böreği çekti geçenlerde istedim ben yapamam hastayım dedi işine gelince kendine bir yapıyor.bende sevmiyorum artık ne yalan söyleyim.bom boş gelirmi insan ya.bir ihtiyacın varmı yardım edeyim demezmi.ama kızından olan torununa ölüyor.şımartmışlar çocuk evin altını üstüne getirdi evin nasıl topladım canım çıktı sabahtan beri benim kaynana varda ne oldu

Desene ben gene ben şanslıyım canım,okurken çok kızdım kayınvalide ama hem misafirliğe geliyorsun elin boş üstüne birde yardım etmiyorsun,bu kızın aldıklarımızda canı kalır demiyorsun yaa ne kadar anlayışsız insanlar var çevremizde sanki kendileri hiç o dönemden geçmediler, ama nede olsa biz el kızıyız annelerimiz yapar diye yapmıyorlar işte. :((( aynı işi geçen gün görümcemde bana yaptı.börek yapmışlar yermisiniz dedi midem bulanıyor dedim iyi o zaman sonra gelir yersiniz dedi,farklı şehirlerde oturuyoruz zaten nasıl yiycem vermedi bana canım kalır diye,sonra bende ertesi günü kendim yapıp yedim ne yapıyım anneme söylesem çok kızacak ona hemde uğraşacaktı o kadar bende kendim yaptım

sudenur kayınvalidenin tavrına üzüldüm gerçekten.hiç hoş olmamış.sen o halde hizmette kusur etmezken yalandanda alırım demesede bakarız deseydi barii..

napacaksın işte insanoğlu hepsi çeşit çeşit.sen canını sıkma.bebeğinide üzme o kısmetiyle gelir hiiiçç merak etme...

--------------------------------------------------------------------------------
biliyorum canım ben yemem içmem bebeğime alırım kimseyede aldırtma eşim annesini denemek istedi bu kadar soguk olurmu bir insan.gezmeye gelince canlanıyor benim düşük tehlikem var biraz ilgi yardım bekliyor insan.allaha rızkını verir zaten

günaydın şeker anneler nasılsınız ben ara ara giriyorum kısmet olursa aynı anda anne olacağız yanlız sizlere şunu sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ben 10+3 haftalık hamileyim ama hiç hissetmiyorum normal hayata devam hatta zaman zaman unutuyorum hamileliğimi yani mide bulantısı hiç olmadı halsizlik sadece sıcaklardan dolayı bir uyuşukluk var baş ağrısı şişkinlik mide yanması vsvsvs hiç yok normalmi sizce güzel anneler :)

sudenur boşver canım üzülme herkes hakettiği değeri görür sende ona göre davranırsın.üzülme boşverr.Allahtan çok çok yakın değilsiniz anladığım kadarıyla dua et ya her zaman göreydin.işte bazı şeylerden kötünün kötüsü de olur de hayatta bundan sonra gelecek bebişinle ilgili hayallerin olsunn..

dillerim_lal eminim istem dışı söyledin biliyorum canım.canım istemedi okurken ama belki isteyen olur diye dedim.mesela birisi bi gün bişi yazmıştı canım çok istedi annemde eskişehire anneanneme gitti yoksa yaptırırdım. şimdi ya tansaştan alıcam hazır yada annemin gelmesini beklicem. cokacimcoook

günaydın şeker anneler nasılsınız ben ara ara giriyorum kısmet olursa aynı anda anne olacağız yanlız sizlere şunu sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ben 10+3 haftalık hamileyim ama hiç hissetmiyorum normal hayata devam hatta zaman zaman unutuyorum hamileliğimi yani mide bulantısı hiç olmadı halsizlik sadece sıcaklardan dolayı bir uyuşukluk var baş ağrısı şişkinlik mide yanması vsvsvs hiç yok normalmi sizce güzel anneler :)

çok şanslısınnn olmayadabiliyor.umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin.inan belirtiler öyle özenilecek bir şey değil alsanaalsanasmile

ama sen yinede hamile olduğunu unutma ona göre davran bide maşallahh de zorlanmıyosun ne güzel

ben il duydugumda bebeğime battaniye laım özdilekten her renk var sarı aldım cinsiyet belli değil ya çok güzel insan mutlu oluyor eşya lınca

ben 2 aydır hiç dışarı çıkmadım sadece balkonda oturuyorum.çok canım sıkıldı eşimde hep çalışıyor .geceleride giitği oluyor.evde yalnız hiç akrabamda yok burda.komşumda yok 12 katlı biliyorsunuz apartman hayatını dayanıyorum herşey bebeğim için

ikili test için ne zaman gideceksiniz dr bende çok heyecanlıyım

ben onikinci haftasında yani önümüzdeki perşembe cuma yada cumartesi gidicem

ikili test yaptırıcam bide büyür inşallah ozamana kadar artık bebek görünümü alır diye düşünüyorum görmek için sabırsızlanıyorum daha geçen hafta gördüm ama

bak şimdi söyleyince dikkat ettim bu ay 2 kere girmişşim ultrasona çok olmuşşş

Back