Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne kadar şanslısınız kızlar benim kayınvalidemde dün abant mabant 3-4 gün gezmiş yol üstü diyede bize ugradılar görümcem birde çocuk kayın pederim banyo yemekdi filan yatakları filan sofrayı neyim öylece bırakıp gitti eşimde dalgasına akşam babanne olarak sende bir 150 park yatak alırsın dedi hediye ben alamam dedi çok bozuldu.maşı var durumlarıda çok çok iyi.bir insan misafir geliyor ogluna bişey getirmez mi tereyağ almış 5 kğ .birazınıda size vereyim demedim yayladan dolaba koyduk.gözlerim doldu.canım çekti bende gururdan istemedim.yayla tereyağısı .ya yemek hazırlıyorum bir tabak kaldırmıyor.birde bende düşük tehlikesi var.neyse sabah kahvaltıyı hazırladım 6 da gittilerde bir oh çektim.canım boşnak böreği çekti geçenlerde istedim ben yapamam hastayım dedi işine gelince kendine bir yapıyor.bende sevmiyorum artık ne yalan söyleyim.bom boş gelirmi insan ya.bir ihtiyacın varmı yardım edeyim demezmi.ama kızından olan torununa ölüyor.şımartmışlar çocuk evin altını üstüne getirdi evin nasıl topladım canım çıktı sabahtan beri benim kaynana varda ne oldu
günaydın şeker anneler nasılsınız ben ara ara giriyorum kısmet olursa aynı anda anne olacağız yanlız sizlere şunu sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ben 10+3 haftalık hamileyim ama hiç hissetmiyorum normal hayata devam hatta zaman zaman unutuyorum hamileliğimi yani mide bulantısı hiç olmadı halsizlik sadece sıcaklardan dolayı bir uyuşukluk var baş ağrısı şişkinlik mide yanması vsvsvs hiç yok normalmi sizce güzel anneler :)
ikili test için ne zaman gideceksiniz dr bende çok heyecanlıyım