• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Cumartesi günü annemle bebek için alışverişe gittik kızlar ama hiçbirşey almadım ben :))
Bebek mendilleri oluyorya hani tülbentten yapılıyor onlardan aldım.kendim oyalıycam bebeğim için rengerank iplerle yapıcam.Bu akşam ipleri ve tülbenti alıcam annemden ilk defa bir tığ işi ile bebeğime birşeyler yapıcam çok heyecanlıyım inş.çok güzel olur hepsi :))

ben onikinci haftasında yani önümüzdeki perşembe cuma yada cumartesi gidicem

ikili test yaptırıcam bide büyür inşallah ozamana kadar artık bebek görünümü alır diye düşünüyorum görmek için sabırsızlanıyorum daha geçen hafta gördüm ama

bak şimdi söyleyince dikkat ettim bu ay 2 kere girmişşim ultrasona çok olmuşşş

benimle aynı zaman ama 11 haftada oluyomuş bende meraktan gideyim diyorum bu çarşamba canım

bana 2 haftada gelebilirsin hiç bir zararı yok dedi dr um bende meraktan gidiyorum.özel hastane para almak içinmiki

Özel'e mi gidiyorsun canım sen benim önceki dr.da 2 haftada bir gel diyordu 10 günde bir değil ama 10gün içinde gidersen para almıyorlar ya 2 haftada bir gidiyordum hepte para ödüyordum sonra bıraktım gitmeyi,hiç birşey görmüyorsunki minicik birşey ama artık dr.değiştirdim ayda 1 kere gidiyorum.Para için alıyorlar sakın gitme parana yazık canım

Cumartesi günü annemle bebek için alışverişe gittik kızlar ama hiçbirşey almadım ben :))
Bebek mendilleri oluyorya hani tülbentten yapılıyor onlardan aldım.kendim oyalıycam bebeğim için rengerank iplerle yapıcam.Bu akşam ipleri ve tülbenti alıcam annemden ilk defa bir tığ işi ile bebeğime birşeyler yapıcam çok heyecanlıyım inş.çok güzel olur hepsi :))

mendil için alacağımız bezin özel bir adı varmı .ben hazır paketli 6 tane aldım ama yetmez ipim evde çok onlardan yapmak istiyorum canım

mendil için alacağımız bezin özel bir adı varmı .ben hazır paketli 6 tane aldım ama yetmez ipim evde çok onlardan yapmak istiyorum canım

Tülbent canım adı öyle geçiyor bebek mendili için düz beyaz tülbent istiyoruz dedi annem 3tülbentlik aldık.Çok lazım oluyor diyorlar
12 tanesini 5 tl ye satıyorlar pazarda fiyatlarıda uygun geldi bana ama kendim yapmak istedim :))

bende 2 li test bekliyorum.insan dayanamıyor çok bekleyince bebğini meraktan ölüyor.birde kalp atışını dinleme aleti çıkmış 100 milyon çok para .drda aynı bilmiyorum.2 li testden sonra bende 1 ayda bir gideceğim canım çok masraf oluyor arabamıda yok taksiylre gidiyoruz yollrda kötü.her gidişte 15 tl

2 haftada bir bence de çok

bende özel hastaneye gidiyorum ama bana doktor aksi bir durum olmadıkça ayda bir gel dedi.rutin kontroller oda.

Tülbent canım adı öyle geçiyor bebek mendili için düz beyaz tülbent istiyoruz dedi annem 3tülbentlik aldık.Çok lazım oluyor diyorlar
12 tanesini 5 tl ye satıyorlar pazarda fiyatlarıda uygun geldi bana ama kendim yapmak istedim :))

bende kendim yapacagım onlar biraz küçük zaten biraz büyük yaparım

bende 2 li test bekliyorum.insan dayanamıyor çok bekleyince bebğini meraktan ölüyor.birde kalp atışını dinleme aleti çıkmış 100 milyon çok para .drda aynı bilmiyorum.2 li testden sonra bende 1 ayda bir gideceğim canım çok masraf oluyor arabamıda yok taksiylre gidiyoruz yollrda kötü.her gidişte 15 tl

Her gidişte 15 tl azmı canım taksiye veriyorsun sanırım o parayı birde dr.için para veriyorsun bence sende birşey olmadıkça gitme dr.ben dr.bıraktım rahatladım ayda 1 kere gidiyorum artık.

Patiska başka birşey oluyor canım,alt bezini yapıyorlar ondan,onunda fiyatını öğrendim bebeğin cinsiyetini öğreniyim ona göre ondanda alıcam :))

onudamı sadece çevressini tıglıyorsun ben pek bilmiyorumda lalhtan dantel,işleme işleri gelir amatörce

bende kendim yapacagım onlar biraz küçük zaten biraz büyük yaparım

evet bende öyle düşünüyorum birazcık büyük olsunki rahat kullanabiliyim.

Patiska başka birşey oluyor canım,alt bezini yapıyorlar ondan,onunda fiyatını öğrendim bebeğin cinsiyetini öğreniyim ona göre ondanda alıcam :))

onudamı sadece çevressini tıglıyorsun ben pek bilmiyorumda lalhtan dantel,işleme işleri gelir amatörce

Patiskayı da öyle birşey galiba canım,anneme sorıyım ben akşama yarın buraya yazarım,yalnış birşey söylemiyim şimdi :)))

Back