• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın şeker anneler nasılsınız ben ara ara giriyorum kısmet olursa aynı anda anne olacağız yanlız sizlere şunu sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ben 10+3 haftalık hamileyim ama hiç hissetmiyorum normal hayata devam hatta zaman zaman unutuyorum hamileliğimi yani mide bulantısı hiç olmadı halsizlik sadece sıcaklardan dolayı bir uyuşukluk var baş ağrısı şişkinlik mide yanması vsvsvs hiç yok normalmi sizce güzel anneler :)

yazını okuyunca rahatladım :) çünkü bende aynı şekildeyim.unutuyorum çoğu zaman.ikinci hamileliğim bu benim.kızımda çok kötü olmuştum ama bu defa iyi gidiyo çok şükür aman nazar değmesin :CüvCüv:

ya ne kadar şanslısınız kızlar benim kayınvalidemde dün abant mabant 3-4 gün gezmiş yol üstü diyede bize ugradılar görümcem birde çocuk kayın pederim banyo yemekdi filan yatakları filan sofrayı neyim öylece bırakıp gitti eşimde dalgasına akşam babanne olarak sende bir 150 park yatak alırsın dedi hediye ben alamam dedi çok bozuldu.maşı var durumlarıda çok çok iyi.bir insan misafir geliyor ogluna bişey getirmez mi tereyağ almış 5 kğ .birazınıda size vereyim demedim yayladan dolaba koyduk.gözlerim doldu.canım çekti bende gururdan istemedim.yayla tereyağısı .ya yemek hazırlıyorum bir tabak kaldırmıyor.birde bende düşük tehlikesi var.neyse sabah kahvaltıyı hazırladım 6 da gittilerde bir oh çektim.canım boşnak böreği çekti geçenlerde istedim ben yapamam hastayım dedi işine gelince kendine bir yapıyor.bende sevmiyorum artık ne yalan söyleyim.bom boş gelirmi insan ya.bir ihtiyacın varmı yardım edeyim demezmi.ama kızından olan torununa ölüyor.şımartmışlar çocuk evin altını üstüne getirdi evin nasıl topladım canım çıktı sabahtan beri benim kaynana varda ne oldu

:oklava:gerçekten çok sinir bozucuymuş ama sen boşver onun için canını sıkıp bebeğinide üzme cnım üzülmeye değmeyecek insanlar için üzülmeyeceksin gerçekten yaptıkları çok ayıp bazı insanlar çok dengesiz olabiliyor ama hayatında olmadığını farzet ve o şekilde yaşa umursama:oklava:

Bebeklerde Zıbın

Pamuktan örülmüş triko ya da fanila olmalıdır. (En az 6 tane). Dünyaya yeni gelen yavrunuza gün boyunca uzun kollu bir göm*lek ve uzun kollu bir zıbından başka şey giydirmeyiniz. Kış günleri ikinci bir zıbın giydirmeniz yeterlidir. Bebeği üşütmemek için özel*likle kış aylarında, gömlek ve zıbını giydirmeden önce iç içe sok*manız ve biraz da ısıtmanız yerinde olur.

Göbek Bağı

Son yıllarda göbek bağının gereksiz olduğunu ileri sürenlerin sayısı çoğalmıştır. Bu konuda en doğru kararı yine bebeğinize ba*kan doktor verecektir. Ancak, çocuğu için göbek bağı hazırlamak isteyen anne bunlardan 10 tane kadar dikmelidir. Boyu 1-1,5 m. genişliği ise 5-6 cm. olan göbek bağı pamuklu kumaş, triko ya da tülbentten olabilir. Bir defa kullanıldıktan sonra kaynatılacak olan bezler kızgın ütüyle ütülenmeli ve rulo haline getirilerek bebeğin dolabına kaldırılmalıdır.

bide bunlar varmış

Sadece o kadar canım,ultrasonda bebeğin ense kalınlığın ölçüyor,sonrada bir tüp kan veriyorsun :))

hımm bende bunu merak ediyordum. önümüzdeki hafta gidicem bende kısmetse.inşallah bişe çıkmaz durumum zaten karışık inşallah bebişimde bişe çıkmaz zemuszemus

Giriş tarihi: Jul 2010
Blog Yazıları: 1

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
sudenur80 kullanıcısından alıntı
ya ne kadar şanslısınız kızlar benim kayınvalidemde dün abant mabant 3-4 gün gezmiş yol üstü diyede bize ugradılar görümcem birde çocuk kayın pederim banyo yemekdi filan yatakları filan sofrayı neyim öylece bırakıp gitti eşimde dalgasına akşam babanne olarak sende bir 150 park yatak alırsın dedi hediye ben alamam dedi çok bozuldu.maşı var durumlarıda çok çok iyi.bir insan misafir geliyor ogluna bişey getirmez mi tereyağ almış 5 kğ .birazınıda size vereyim demedim yayladan dolaba koyduk.gözlerim doldu.canım çekti bende gururdan istemedim.yayla tereyağısı .ya yemek hazırlıyorum bir tabak kaldırmıyor.birde bende düşük tehlikesi var.neyse sabah kahvaltıyı hazırladım 6 da gittilerde bir oh çektim.canım boşnak böreği çekti geçenlerde istedim ben yapamam hastayım dedi işine gelince kendine bir yapıyor.bende sevmiyorum artık ne yalan söyleyim.bom boş gelirmi insan ya.bir ihtiyacın varmı yardım edeyim demezmi.ama kızından olan torununa ölüyor.şımartmışlar çocuk evin altını üstüne getirdi evin nasıl topladım canım çıktı sabahtan beri benim kaynana varda ne oldu

gerçekten çok sinir bozucuymuş ama sen boşver onun için canını sıkıp bebeğinide üzme cnım üzülmeye değmeyecek insanlar için üzülmeyeceksin gerçekten yaptıkları çok ayıp bazı insanlar çok dengesiz olabiliyor ama hayatında olmadığını farzet ve o şekilde yaşa umursama

çok sagolun.bozmamk elde değil hamile olunca duygusalda oluyor insan başkalarının kinide görünce.içten herşeyiyle ilgilenen

Ya evet klimayı açıp oturuyoruz.

Allah yardımcınız olsun sizin de.

Sudenur bizden sadece 35 tl fark aldılar...

burda 2 tane özel var 75 ikiside.devlete gittim.ordada randevüz veriyorlar çok kalabalık saat 9 da giitm bir kere 3 te sıara geldi ultrason artık vereceğim valla dayanamıyorum kalabalıga.

Çocuğun altı Ne zaman açılmalı

Çocuklar günde 15-20 defa idrar yaparlar. Bunu bilen bir an*ne çocuğun altı ıslak kalmasın diye günde 15 kere bebeğin altını açmaya kalkarsa, ne çocuğun rahatı kalır, ne de annenin. O hal*de bu işi nasıl yapmanız daha uygundur? Her memeden önce ço*cuğunuzun altını açmanız gereklidir. Ancak, bebekler meme emerlerken de altlarını ıslatırlar. Bunun için her memeden sonra bir defa daha bebeğin altına bakmak gerekir. Burada aklınıza şöyle bir soru gelebilir: «Nasıl olsa çocuk meme emerken de altını ıslatıyormuş, o halde neden meme emmeden önce fazladan bez kirleteyim?» Haklısınız ama, bazı bebekler de altı ıslakken ne ka*dar uğraşırsanız uğraşın meme almazlar. Buna engel olmak için bebeğinizin altını memeden önce değiştirmenizi öğütlemekteyiz. Karnı doyan, midesi dolu olan bebek kolayca kusabilir. Çok uğra*şırsanız bu seferde uykusu kaçar. Rahat rahat yatağında uyuyan çocuk birden ağlamaya başlarsa büyük bir olasılıkla altı ıslanmış olabilir ki, o zaman da bezlerin değişmesi zorunludur.

Ben bugün bebişimi hiç hissetmiyorum kızlar yaa. :((Önceden karnıma ağrı falan girerdi ama küstümü bana acaba bu çocuk bugün hiç pas vermiyor :((

Ben bugün bebişimi hiç hissetmiyorum kızlar yaa. :((Önceden karnıma ağrı falan girerdi ama küstümü bana acaba bu çocuk bugün hiç pas vermiyor :((

bebeğin büyüyor artık annesi....

bebeğin büyüyor artık annesi....

Kumanda testide yapamıyorumki şirketin ortasında evde olsam hissederdim,uyuyomu acaba dün çok ağrılıydı bugünde tık yok :((

Biliyorum canım ama gün içinde o benim karnımı ağrıtıyordu yada ne biliyim içimden sesler geliyordu gurul gurul bugün yapmıyor yada ben taktım kafaya sadece ondan birşey bekliyorum :((

çiçek sıcaktan mayışmıştır uyuyodur o şimdi.rahatsız etme :D

ayy eridimmm eridim resmen eridim yaniii sauna hesabııı gram gram terle akıyorum gibi

Back