• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mrhb.bebeklerini kaybeden arkadaşlara Rabbim sabır versin.tez zamanda da yeni bebek nasip etsin.ayy göbüş topiğide ne güzel bazılrımızın çıkmış göbüşleri.benim daha çok belli değil.kendi göbeğimde olunca bebiş belli olmuyo pek tabi.kaydirigubbakcemile3

kızlar bir kaşık türk kahvesine limon sıkıp içsem ishal için bebike bi zararı olurmuuu??

kahve zararlı tabi özellikle de ilk üç ayda tercih etmeyin daha sonra da 1 fincanla sınırlayın deniyor. denedin mi bilmiyorum, patates kürü yapsana birkaç öğün peşpeşe. patatesi haşlayıp sadece onu ye 2 ara ögün ve bir ana öğünde yani yakşalık 5-6 saat boyunca. patates zararlı değil sonuçta. diğer öğünlerinde sebze meyvelerle takviye edip bebişe vitamin de almış olursun. geçmiş olsun canım

herkese merhabalar.....tatilden dün döndüm kızlar.daha eski sayfaları okuyamadım.bugünde ikili testimi yaptırdım.kan sonucunu 1 hafta sonra verecekler.bebişimin ense kalınlığı 1.6 ve crl 72.8 çıktı.çook şükür değerler normalmiş.şimdilik bukadar:) evde toplanmayı bitireyim tekrar girerim.kendinize iyi ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnopuyorumnanaktan

nicensmart hoşgeld,n.bebişinin güzel haberlerine sevindim

senaysn haklısın zaten içmicem kahveyiii.patatesi doktorda söyledi yiyorum az önce yemekte çorbayla yoğurt yedim 1 saatt sonrada patates haşlıcam onu yicemm

zaten doktor bol bol yoğurrt,haşlanmış patates yağsız haşlanmış pirinç yağsız makarna yağsız çorba ye dedi.çiğ sebze meyve yeme dedi.posalı meyveler yeme dedi.ayran iç yoğurt ye dedi

bende aynen uyguluyorum inşallah iyi gelir

Ben geldim.
Herkes iyidir umarım.
Bugün izinliyim sabah erkenden evden çıktım yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyordum çok uzun süredir.
Bugün epilasyoncu hamile olduğumu öğrenince bıraktı yapmam dedi.
Oysa ki ablam ilk çocuğunda 9 ay boyunca yaptırmıştı :(((

Neyse koca göbişimi görmek isteyenler diğer topiğe bakıversinler

az önce nerdeyse 1 aydır aradığımız bir besine kavuştuk

bundan haftalar öncesi bir yerde resmini gördüm ve x ürünü canım çekti eşimle semtimizdeki bütün pastaneleri gezdik amax ürünü bulamadık alışveriş merkezlerinde baktık ordada yoktu

koskoca ankaradax ürünü yok olmuştu.eşim ve arkadaşları seferber oldular hattax ürünü bulamayıpta üzülüp bana başka benzer bişi yollayan bile oldu.ama yookk illada o olcak

bugün işyerime eşimin bir iş arkadaşı geldi elinde 2 tane x ürünü:D kızılayda bulmuş hemen almışş sağolsun gerçi sıcaktan biraz form değiştirmişler ama olsun ayy bi sevindim

hoş onu yeme isteğim ilk anki gibi değil ama olsun onu buldum aldım elimde ya içim soğudu :)

Son düzenleme:
arkadaşlar nolur yanlış anlamayın beni ama böyle pek bulunmayacak şeyleri yazmayınn belki birinin de canı ister olurmu olur.şu zamanda bulabilende olacak bulamayanda yada alamayanda ::)) nolur kızmayın kötü niyetle demedimm.biraz daha dikkatli yazalım olmazmı

yaseseee çok haklısınnnn :gitme: özürrrrr valla düşünemediimm.hepimiz aynı durumdayız değilmiiii.pardonnnnnn daha dikkatli olmak lazıımmmmm...

merhabalar arkadaşlar herkesin keyifleri nasıl ben yine sıcakla boğuşuyorum ne olacak böyle neyse sizin şikayetlerinizide okudum birebir aynı neyseki yalnız değilim hepimizin şikyetleri hemen hemen aynı şükürler olsun ilk hamileliğim olmasına rağmen o kadar da kötü değilim
cildinizde bozulma oldumu acaba benim birazcık oldu sanırım hem sıcak hem kilo alımı etkiledi gerçi hamilelikte cilt bozulabiliyormuş inşallah çokta kötü olmaz bayanssulusmile

ben dışarı çıkarken güneş kremi sürmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum ama unutuyorum hep.

daha bişi olmadı ama okadar çık güneş ışını varki deli gibi yakıyo insanı şimdiden önlem almak lazımmm

ama diyorumda uyguluyomuyumm yoookkkk işte hep laf hep laf sempatiksalakcinni

Kızlar çok sıcak yaa eridim resmen bugün oturduğum yerde,su ve ayrandan başka ne içebiliriz biz,serinletsin bizi diye,ayran su ayran su içim dışım bir tuhaf oldukaydirigubbakcemile3

Yokmu bunun başka bir yolu,vantilatörü direk yüzüme çevirdim o halde bile sıcak olarak suratıma vuruyor şaka gibi herşey sanki çok bunaldım :((

Kızlaaarr yarın özelde randevum var bebişimi göreceğim sonundahihoyyyt
Sonuçlarımızıda göstereğim dra.

Kızlar çok sıcak yaa eridim resmen bugün oturduğum yerde,su ve ayrandan başka ne içebiliriz biz,serinletsin bizi diye,ayran su ayran su içim dışım bir tuhaf oldukaydirigubbakcemile3

Yokmu bunun başka bir yolu,vantilatörü direk yüzüme çevirdim o halde bile sıcak olarak suratıma vuruyor şaka gibi herşey sanki çok bunaldım :((

canım fazla tutma yüzüne baş ağrısı yapabilir geçen ben öyle yaptımda başım ağrıdı..fisfisfis
evde olanlar sık sık ılık suya girecekte çalışanları bilemiyorum açıkcası:uhm:

herkese merhabalar.....tatilden dün döndüm kızlar.daha eski sayfaları okuyamadım.bugünde ikili testimi yaptırdım.kan sonucunu 1 hafta sonra verecekler.bebişimin ense kalınlığı 1.6 ve crl 72.8 çıktı.çook şükür değerler normalmiş.şimdilik bukadar:) evde toplanmayı bitireyim tekrar girerim.kendinize iyi ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnopuyorumnanaktan

canım öncelikle gözünaydın,maşallah bebişine:nazar:sonra da hoşgeldin, ilk başlarda konuştuğumuz kişiler i insan hep görmek istiyor, inşallah hiç eksilmeden bu yolda beraber ilerleriz:Saruboceq:

Saol canım,ama başka çare bulamadım açıkçası sürekli terliyorum ve su kaybediyorum dr.çok fazla terlemekte iyi değil demişti ama ne yapıcaksın çalışan olunca :))

Yeni bir dr.bulmana sevindim canım,iyi araştırıp git bak diğeri gibi olmasın senle beraber hepimiz üzülüyoruz. :))
Yarın güzel haberler bekliyoruz sendende :))

Back