Caglayancicek
zorla bişey yemnin ne damek olduğunu iyi bilirim.şükür ben de bulantı iştahsızlık hiç olmadıama midemin ekşidiği günler zorla yemek yiyorum.çevrendekilerin anlayışsızlığı da ne kadar yersizmiş.hamile insana ısrar edilirmi? çok istiyosa paket yapsaydı canın isteyince yerdin.haklısın eşlerin desteği önemli.bnm eşimde bana fırsat vermeden savunur hemen Allah razı olsun alkisalkisalkis
Eşlere bu dönemde çok rol düşüyor zaten,gerçi bütün yük onların üstünde bu aralar ama bebişler doğana kadar idare edecekler işte,bu söylediğim daha çok küçüğü canım,kendininde 2 tane var oda bilir zorluklarını,ama ele anlatamıyorsun derdini kendi ailene anlattığın gibi,ben anneme gidiyorum bazen yemeğe midem bulanıyor yiyemiyorum ama o hiç kızmıyor bende çalıştım hamileyken seni anlıyorum diyor,yapıyor paket veriyor evde düzelince yiyorum keşke herkes annelerimiz gibide olsa.En büyük destekçim zaten onlar benim:1hug:
kesinlikle anneler çok anlayışlı.benim annemde hiç ısrar etmez.koyar tencereye ısıtır yersin der. kayınvalidemi çok severim.çok da iyidir ama illa ısrar eder azıcık ye biraz ye falan diye.hemen eşime bakarım.saolsun o izah eder opuyorumnanaktan canım istese neden yemiyim dimi?
Keşke benimde kayınvalidem olsa canım,eşim küçükken vefat etmiş eminim o olsaydı daha farklı olurdu herşey ama onun yerine tam 5 tane kayınvalidem var ve hepsinden ayrı şeyler duyuyorum helede halamız iyi seviyorum ama bazen olmuyor hani söyledikleri :)))
bide bu kinayeleri kadınlardan duymak daha kötü insan onlardan anlayış bekliyor değilmi birde laf sokuşturunca daha kötü oluyor
Allahtan benim kayınvalidem çok çok iyi bu konuda buzdolabında ne varsa gördüm diye bir ikitane bile olsa veriyo giderken istemem diyorum sonra aklına falan gelir diyo. yemesende götür dursun ne zaman ne isteyeceğin bellimi olur diyo :)
benimde hoşuma gidiyo bu hareketler.eşimin halası mesela yakın oturuyoruz onunda 8 aylık hamile kızı var yemek yapma gelin burda yiyin sonra gidersiniz diyor bunlar hep artı benim için
Allah razıolsun çok yardımcı bana annem de kayınvalidem de.Allah eksik etmesin.ama işte insan kendi annesine rahatça söylediklerini kayınvalidesine söyleyemiyor,kestirip atamıyor.neyse en büyük sıkıntımız bu olsun dimi ama a.s
kızlar ben acayip gaza geldim.temizlik yapıcam :sm_cool: daha sonra görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
kızlar geçen size ben hissediyorum dediğimde yok dediniz ama geçen doktora sordum ultrasonda gördüm hareketlerini acaba yanlışmı görüyorum dedim sordum hareket edermi bu kadarlıkken dedim
oda baksana görmüyomusun elini bacağını nasıl oynatıyo bak bak dedi :) hakkatende doğru görmüşüm daha 10 haftalık ama eli kolu durmuyoooo
tabi her zaman hissetmiyorum çok nadir.binde bir.
aranızaki bimin cuma günkü bebek setini alabilen varmııı
ben akşam saat 6 buçukta gittim ama bitmiştibu ürünün biteceğini düşünmemiştim ne yalan söyliimmm alamadım yanii
kızlar geçen size ben hissediyorum dediğimde yok dediniz ama geçen doktora sordum ultrasonda gördüm hareketlerini acaba yanlışmı görüyorum dedim sordum hareket edermi bu kadarlıkken dedim
oda baksana görmüyomusun elini bacağını nasıl oynatıyo bak bak dedi :) hakkatende doğru görmüşüm daha 10 haftalık ama eli kolu durmuyoooo
tabi her zaman hissetmiyorum çok nadir.binde bir.
mrb arkadaşlar cuma günü dr a gittim bebeğimin kalp atışı yokmuş ölmüş yani cumrts kürtaj yapıp aldılar artık şubat annesi değilim çok üzgünüm allah hepinizin bebişine sağlık versin ne hayaller kurmuştuk hepsi bitti sizin hayalleriniz gerçek olur inş hepinizi öpüyorum hepinize sağlık diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?