2011 Şubat Anneleri

arkadaşım merak etme bir arkadaşım şu an doğurmak üzere onunda gebeliğinin ilk zamanlarında rahimde kan görünüyordu kullandı progestan bıraktı şimdi doğurmak üzere ve o kanı atarsın demişti dr leke leke atmıştı sanırım korkma rabbim muheymin adı hürmetine bebeğini korusun sana bağışlasın

kızlar siz kğ aldınızmı hamilelik elbisesini ne zamna giyersiniz

ben henüz kg almadım hatta 2 kg ya yakın verdim bulantılardan dolayı önceki kotum şuan bol geliyor.
Kızımda 6. ay civarı hamilelik giymeye başlamıştım ama arkadaşlarımdan 3. ayın sonunda giyenler oldu özellikle zayıf hamile kalanların karınları çabuk çıkıyor.

Kızlar bu mide bulantısı beni öldürüyor hala ya çıkarma yok ama sürekli bir bulantı:bbo:

fns93 benim de 24 saat midem bulanıyor bende hiç kilo almadım 10.haftama bugün girdim bende de fazlaa çıkarma yok ama mide bulantısı midemde ki acayip kazıntı hissi ekşime mahfediyor beni.....

bu sefer karından yaptı canım artık hep karından olur herhalde.İyi dileklerin için çok teşekkür edrerim.Sende tez zamanda bebişini görüp doya doya bakarsın inş canım

Hamileyken kilo vermek nasıl bir duygu ? kaydirigubbakcemile3

Evet zayıf hamile kalnların karınları çabuk çıkıyor. Şekil 1-A=Ben :kedi:

günaydınn kızlaar iki gün yokum gezmeğe gidiyorum kendinixze iyi bakın opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben çok yorgunum dün akşam eşimin ailesinin yanına gittik ve beni araba tuttu ( bütün gece öyle sarhoş gibi oturdum hiç birşeyde anlamadım gittiğimiz yerden,bu şikayetler ne zaman bitecek acaba uzun yola hiç gelemiyorum ben (

günaydınn herkese.. yaa uykusuzluk çeken varmı aranızda.önceden öğlene kadar uyurdum şimdi geç yatmama rağmen uyuyamıyorum.geceleri de çok kalkıyorum.varmı aranızda bu değişikliği olan arkadaşlar..

fns93 benim de 24 saat midem bulanıyor bende hiç kilo almadım 10.haftama bugün girdim bende de fazlaa çıkarma yok ama mide bulantısı midemde ki acayip kazıntı hissi ekşime mahfediyor beni.....

Çok yıpratıyor insanı yataktan başımı kaldıramıyorum halsizlik hat safhada sabah kızım beni öpmeye geldi yumurta kokuyordu nasıl midem bulandı anlatamam kızım şöyle uzaga git diyorum yazık aglıyacagı geliyor

Aynı durum bendede var sabah 6 dan beri aykatayım desem

Hamileyken kilo vermek nasıl bir duygu ? kaydirigubbakcemile3

Evet zayıf hamile kalnların karınları çabuk çıkıyor. Şekil 1-A=Ben :kedi:

Normalde veremediğim için hamileyken bile kilo vermek bence güzel

Çağlayancığım çok zor araba tutması öncedende tutarmıydı yoksa hamilelikten sonramı başldı?
Bizde yola çıkmayı planlıyoruzda 6 saat eskişehir orda 1 hafta kalıp 6 saat Antalya'ya gideceğiz acaba benimde bulanırmıki???

Bu arada tablodaki yeni değişiklikler için teşekkürler helede minik kalbi pıt pıt atıyor çok güzel

Merhaba canım önceden hiç araba tutmazdı hamilelikte başladı uzun yola gelemiyorum artık hiç,eşim ne kadar yavaş gitsede benim midem bulanıyor ne yazık ki (
Bilmiyorum ki ama sen tedbiri al git istersen,poşet,tuzlu krakerle ve suyu eksik etme canım çok zor kendimden biliyorum :))

Beğenmenize sevindim canım bundan sonra böyle değişiklikler yaparak gidelim listemizde hep hepimizin durumunu görmüş oluruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…