• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Hoşbuldum canım. 10+6 haftalık canım bulantılarım çok ama. 3 gündür yemeye başlayınca kendimi bugün iyi hissettim. Bi bakıyım sizlere dedm. Ben 3 kilo verdim 3 hafta içinde. Sizde de bulantı oldumu.

opuyorumnanaktan bende öyle düşünmüştüm zaten insan kendini dinledikçe herşey duyuyor valla

doktoru aradım az önce.akşama randevu aldım bi kontrol edecek içimiz rahat olsun.

:)) hadi bakalım canım inş.herşey yolunda gider ama sen genede çok su kaybına karşı bol bol su içmeyi ihmal etme sakın.Taze portakal suyu yada başka meyve suları içte bebişe vitamin olsun anneside iyi hissetsin kendini :))

Hoşbuldum canım. 10+6 haftalık canım bulantılarım çok ama. 3 gündür yemeye başlayınca kendimi bugün iyi hissettim. Bi bakıyım sizlere dedm. Ben 3 kilo verdim 3 hafta içinde. Sizde de bulantı oldumu.

Daha küçük bir minişmiş canım :emir_bebek: Benim ilk haftalarda çok aşırı yoktu ama sıcaklardan hala bulanmaya devam ediyor,ben daha rahat atlatıyorum sanırım,kilo kaybı vs hiçbirşey aşırı derecede olmadı.Ama ilk 3 ay bunlar olucak bebişlerimiz için herşeye değer diyorum ben guclubacismile

ahhhh kızlarrr bu ani ruh değişimlerindenmidir nedir beni kovsalarda eve gitsem diye bakıyorum çalışmak zor geliyor sıcaklar zaten berbat

çalış diye sorlayan yok tabi ama kendimde kendime yediremiyorum istifayı :3:

1 senede zor buldum böyle rahat işi :olmaz:

daha küçük bir minişmiş canım :emir_bebek: Benim ilk haftalarda çok aşırı yoktu ama sıcaklardan hala bulanmaya devam ediyor,ben daha rahat atlatıyorum sanırım,kilo kaybı vs hiçbirşey aşırı derecede olmadı.ama ilk 3 ay bunlar olucak bebişlerimiz için herşeye değer diyorum ben guclubacismile

evet tatlım haklısın. Gelicek güzel günleri hayal edip avunmaya çalışıyorum. şükür serumla toparlanmaya çalışıyorum. Bugünümüze şükür tek bebeklerimiz sağlıklı olsunda.

ahhhh kızlarrr bu ani ruh değişimlerindenmidir nedir beni kovsalarda eve gitsem diye bakıyorum çalışmak zor geliyor sıcaklar zaten berbat

çalış diye sorlayan yok tabi ama kendimde kendime yediremiyorum istifayı :3:

1 senede zor buldum böyle rahat işi :olmaz:

paraya ihtiyacın yoksa doğumdan sonra çalışmıcaksan bence bugünleri çalışıpta boşuna yorulma. Bebek doğunca çok mesai yapıcaz.

geçmiş olsun nurzul.çok zor mide bulantısı benim hafifledi hatta bitti gibi ama arada oluyor.napalımmeleklerimiz için herşey.eee boşa cennet anaların ayakları altındadır dememişler kolay değil öyle

Dillerim_lal canım benim patronlarım işten çıkıyım diye gözümün içine bakıyorlar,kendi istediğimle ayrılıyım diye bana burda neler yapıyorlar bir bilsen ben genede çıkmıyorum.Onlar çıkartırlarsa 4.5yıllık emeğimi vermek zorundalar ben çıkarsam elim boş gideceğim direne bildiğim yere kadar direnmeye çalışıyorum bak burda :))

Nurzul canım çok zor ama ne yapalım onlar iyi olsun yeterki,ilk haftalar hep böyle zorlu geçiyor ama dayanıcaz biraz daha tekmeleri hissedince kendimizi daha iyi hissederiz artık :))

paraya ihtiyacın yoksa doğumdan sonra çalışmıcaksan bence bugünleri çalışıpta boşuna yorulma. Bebek doğunca çok mesai yapıcaz.

doğumdan sonra çalışmayı düşünüyorum aslında.yani düşünüyordum yani düşünüyorum galibaaa

ayy ne bilim kafam hergün karışıyor.bazen arkama bakmadan kaçasım geliyor bazende iyiki çalışıyorum diyorum.aldığım maaş bizi ne çıkarır nede batırır aama yine 3-5 kuruş bu devirde tatlı geliyor. tabiki sağlığım ve bebeğim herşeyden önemli.eğer sıkıntı yaşarsam arkama bile bakmamalsanaalsanasmile

Merhaba arkadaşlar.

13.30'da renkli ultrasona girecegim. İnşallah cinsiyetimizi ögreniriz ve güzel haberler gelirim. Dua edin lütfen...

Dillerim_lal canım benim patronlarım işten çıkıyım diye gözümün içine bakıyorlar,kendi istediğimle ayrılıyım diye bana burda neler yapıyorlar bir bilsen ben genede çıkmıyorum.Onlar çıkartırlarsa 4.5yıllık emeğimi vermek zorundalar ben çıkarsam elim boş gideceğim direne bildiğim yere kadar direnmeye çalışıyorum bak burda :))

Nurzul canım çok zor ama ne yapalım onlar iyi olsun yeterki,ilk haftalar hep böyle zorlu geçiyor ama dayanıcaz biraz daha tekmeleri hissedince kendimizi daha iyi hissederiz artık :))

canım 4.5v yıl ne demek emeklerini birden bırakamaz insan çok haklısın bu senin yasal hakkın tabiki sonuna kadar kullanacaksın

ben 2.5 aylık çalışanım ve evet 2.5 aylıkta hamileyim meğer işe girdiğimde hamileymişim bilmiyordum

öğrenir öğrenmez patronumla konuştum sıkıntı olursa ayrılabileceğimi söyledim.oda onlar için hiç problem olmadığını doğumdan sonra bizi bırakıp gitmezsen hiç bir sorun olmayacağını söylediler çokda anlayışlı davrandılar.

bunları düşündükçe keyfi olarak bırakmak istemiyorum.ilerleyen zamanlara göre bakacağız artık

konuşmak kolay bakalım doktordu kontroldü istirahatti doğumdu derken aynı anlayışı gösterebileceklermi.en iyisi bile patron neticedesempatiksalakcinni

canım 4.5v yıl ne demek emeklerini birden bırakamaz insan çok haklısın bu senin yasal hakkın tabiki sonuna kadar kullanacaksın

ben 2.5 aylık çalışanım ve evet 2.5 aylıkta hamileyim meğer işe girdiğimde hamileymişim bilmiyordum

öğrenir öğrenmez patronumla konuştum sıkıntı olursa ayrılabileceğimi söyledim.oda onlar için hiç problem olmadığını doğumdan sonra bizi bırakıp gitmezsen hiç bir sorun olmayacağını söylediler çokda anlayışlı davrandılar.

bunları düşündükçe keyfi olarak bırakmak istemiyorum.ilerleyen zamanlara göre bakacağız artık

konuşmak kolay bakalım doktordu kontroldü istirahatti doğumdu derken aynı anlayışı gösterebileceklermi.en iyisi bile patron neticedesempatiksalakcinni

Benimkilerde öyle diyorlardı canım,hiç sorun olmaz dr.git gel rapor verirse tabiki kullanırsın diye ama ilk haftalar bünyem alışamadı çok kötü hastaydım o zaman öğrendim hamile olduğumu ilaç bile almadım günüm geçince birşey olur diye iyikide almamışım.Sonra raporlar gelince bunlar surat tavır yaptılar ki benimle şu anda konuşmuyor patronlarım,eleman ilanı verdiler benim yerime elaman arıyorlar,neler yaşatıyorlar bana,onun için işin varken bırakmayı sakın düşünme canım,bir yerde o senin ekonomik özgürlüğün sayılır az olsun ama sonuçta her ay eline birşey geliyor,eşimde aynı yerde bırak işi yeter diyor ama ben onlar çıkartana kadar devam edicem az yılım yok hani silip gidiyim.Bebeğim için devam ediyorum.Onu daha iyi imkan verebilelim diye

Evridiki hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz canım.opuyorumnanaktan

Bunları düşündükçe keyfi olarak bırakmak istemiyorum.ilerleyen zamanlara göre bakacağız artık

canım dönsen bile geri 3 aydan sonra dönebilirsin seni 3 ay idare edebilecekler mi? Bebişine kim bakıcak her şey sorun. Ben 15 yıldır çalışıyorum. Bebeğime bakıcak kimse olmadığı için işten ayrılıyorum

doğru söylüyorsun sen arada bana böyle gaz versen ya sempatiksalakcinni heyheylendiğim andaa biraz ayar ver

bu arada annişler bugün bimde johnons baby 5li set 14,95

şampuan
bebek yağı
ıslak mendil
sabun
kolonya

bence uygunnn

canım dönsen bile geri 3 aydan sonra dönebilirsin seni 3 ay idare edebilecekler mi? Bebişine kim bakıcak her şey sorun. Ben 15 yıldır çalışıyorum. Bebeğime bakıcak kimse olmadığı için işten ayrılıyorum

bebeğime annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakarlar diye düşünüyorum.bilmiyorum aslında kafam çok karışık

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 11 hftalk hamileyim ilk hamileliğimde dış gebelik olmustu ama simdi masallah bebeğim iyi normal allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

doğru söylüyorsun sen arada bana böyle gaz versen ya sempatiksalakcinni heyheylendiğim andaa biraz ayar ver

bu arada annişler bugün bimde johnons baby 5li set 14,95

şampuan
bebek yağı
ıslak mendil
sabun
kolonya

bence uygunnn

bebeğime annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakarlar diye düşünüyorum.bilmiyorum aslında kafam çok karışık

Canım bebeğine bakabilecek kimseler varsa eğer,ve sana yakınlarsa bırak onlar baksınlar benim annem bakacak mesela bende işime devam edeceğim çıkarmazlarsa tabi kaydirigubbakcemile3
Sadece tek maaşla geçim zor oluyor belki eşinde iyi alıyordur ama genede hiç olmazsa ondan harçlık isteme gibi bir durumun yok şu anda bebişinede istediğin herşeyi rahatlıkla alabilirsin benim düşüncem bu yönde

Bim'e akşama giderken uğramak lazım desene fiyatıda uygunmuş kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 11 hftalk hamileyim ilk hamileliğimde dış gebelik olmustu ama simdi masallah bebeğim iyi normal allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hoşgeldin canım aramıza inş.bu sefer sağlıcakla alırsın bebişini kucağına :))

Back