• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

vldnmstafa hoşgeldin hayırlı olsun bebişin Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ım

çiçek valla çok doğru söylüyorsun.şuan geçiniyoruz çok şükür ama yarın öbür gün birsürü masraf çıkacak her gördüğüm bebek şeyini almak isteyeceğim.doya doya kendi paramla almak var hesaplı hesaplı 40 kere düşünmek var

oofff Allah hepimize baştada çalışan anne adaylarına güç kuvvet ve sabır versinnnn

hoşbulduk cnm inş.şubat ayında olucak doğumum inşallah bakalım 2 hfta sonra 13ağustosta cinsiyetini öğrencem içime kız doğuyor hep ama sağlıklı olsun da o yeter

dilerim_lal bu devirde tek kişinin çalışmasıyla olmuyor bende doğumdan sonra çalısıcam annem bakıcak bebeğime o yüzden anneme yakın bir yere taşındım bakalım allah herkesin hakkında hayırlısını versin senin bebiş ne kadarlık lal

selam kızlar ben 5. haftadan 10. haftama kadar progestan kullandım, kanamadan dolayı başlamıştım. doktorum artık bırakabilirsin dedi. bugün son ilaçlarımı alıyorum. ama endişeliyim biraz. aranızda progestan kullanıp da bırakan var mı? bırakınca gene kanama olur mu diye korkuyorum aslında.bilmiyorumkismile

vay bee daha şimdiden herkes cinsiyetini öğrenebiliyor ne güzelll.bende 12. haftamda gidicem kontrole bugünde gidicem doktora ama bugün ishal için gidicem doktorum başka bölümden randevu aldı bana gidim bi kontrol etsin içim rahatlasın dimi.bebikim susuz falan kalmasın aman

aslında bende nasıl merak ediyorum bebikimi büyüdümü diye.ama daha sizinkilere nazaran minik benimki 10. haftamızdayız.

şenay bende de kanama oldu progestan ve iğne kullandım hatta progestanı bıraktım haptan tiksindim cünkü iğnemde haftaya bitiyor haftada bir oluyorum iğneyi doktor bana kalp atışlarını duyduğumuz için korkmana gerek yok demişti cnm bnmde o hftalar da oldu kanamam cok panik olup doktora gittim ama miniğimin kalp atışını görünce pirinç tanesi kadar kalbi vardı ozaman içimiz rahatladı eşim sevinçten ağlamıstı simdi 13ağustosu bekliyrum işte bebeğimi görcem ve cinsiyetini öğrencem:)

sağol canım, pek çok kişide olan bişeymiş ama insan çok korkuyor gene de kendi başına gelince.allah gönlüne göre versin canım; kız erkek hepsi bizim,sağlıklı olsunlar yeter ki

vldnmstafa hoşgeldin hayırlı olsun bebişin Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ım

çiçek valla çok doğru söylüyorsun.şuan geçiniyoruz çok şükür ama yarın öbür gün birsürü masraf çıkacak her gördüğüm bebek şeyini almak isteyeceğim.doya doya kendi paramla almak var hesaplı hesaplı 40 kere düşünmek var

oofff Allah hepimize baştada çalışan anne adaylarına güç kuvvet ve sabır versinnnn

Devam edebildiğin yere kadar et canım,en mantıklısı böyle
ayy bir yemek yedim geldim kendime geldim ama çok çabuk acıkıyorum 2 saat ince birşey atıştırmıştım daha ne olacak halimiz bizim böyle :))
Bim'in sayfasına girip baktım ama göremedim canım sen nerden baktın

bende çok acıktım birazdan bende yemeğe gidicem.ama durduk yere burnuma cacık kokusu geldi :D cacıkta yok neyse eve gidince artık

dün gazetede gördüm bugünde google yazdım ordan başka sitede gördüm kendi sitesinde yok hepsini koymamışlar.ama dün gazetede gördüm yanii.çanta içine koymuşlar hemde çok güzel kaçırmayalım bence.

3749291300_44da7664f5_o.jpg

kızlar bunlarda hediyelik bebek beziii.pasta gibi yapmışlar şuna bak ne güzeller

bende çok acıktım birazdan bende yemeğe gidicem.ama durduk yere burnuma cacık kokusu geldi :D cacıkta yok neyse eve gidince artık

dün gazetede gördüm bugünde google yazdım ordan başka sitede gördüm kendi sitesinde yok hepsini koymamışlar.ama dün gazetede gördüm yanii.çanta içine koymuşlar hemde çok güzel kaçırmayalım bence.

Hİç olmadık yerde gelir insanın canının çektiği şey zaten :))Sitede göremedim işte bende ama bim'e yakın oturuyorum zaten eğer kaldıysa akşam gidip almayı düşünüyorum :))

Resimlerde çok güzelmiş,ben bebek şekerini ve kapı süslerini kendim yapmak istiyorum ama bakalım yapabilecekmiyim cinsiyetimiz bir belli olsun bir sürü planım var onun için :))

arkadaşlar 2 gündür nette ve tv de plastik biberonlar çok zararlı çoğu ülkede yasak diyolar bebişlere cam biberon almak lazımmış siz bu haberi duydunuzmu?çağlayan yalovada hava nasıl ben yalovaya yazlığa gelirdim birara serindi ozamanlar şimdi nasıl arkadaşım?

arkadaşlar 2 gündür nette ve tv de plastik biberonlar çok zararlı çoğu ülkede yasak diyolar bebişlere cam biberon almak lazımmış siz bu haberi duydunuzmu?çağlayan yalovada hava nasıl ben yalovaya yazlığa gelirdim birara serindi ozamanlar şimdi nasıl arkadaşım?

evet su ben de izledim dün akşam; galiba CNNTürkte'ydi; Osman Müftüoğlu vardı programda. plastik yerine doğal olanı camı tercih edin diyor. hatta sadece bebekler için değil, şişe suyu içerken de damacanadan su içerken de tehlike var diyor.

size birkaç bebek kurabiyesi örneği göstereyim bebek şekeride yapabilirsiniz bebek kurabiyeside

hoşgeldin bebek kurabiyeleri

yapan zuzu.ankara çayyolu.belirtelimde emeğe saygısızlık olmasın ellerine sağlık diyorum

pembi%C5%9F+017.jpg

uyuyna bebek patik nazar boncuğu
pembi%C5%9F+010.jpg

kalpler üzerine bebek eşyaları
pembi%C5%9F+021.jpg

pembi%C5%9F+015.jpg

zıbınlar

macit+bebek+002.jpg

macit+bebek+003.jpg

macit+bebek+006.jpg

macit+bebek+011.jpg

macit+bebek+016.jpg

sevgililer+g%C3%BCn%C3%BC+kurabiye+cupcakeleri+ve+cemin+kurabiyeleri+002.jpg

sevgililer+g%C3%BCn%C3%BC+kurabiye+cupcakeleri+ve+cemin+kurabiyeleri+004.jpg

IMG_1216.jpg

IMG_1212.jpg

bnmde öle oluyor ama sonra bişi kalmıyor bulantılarım hala devam ediyor arkadaslarıma soruyorm hamile olanlara kmse bulantısının olmadğını sölüyor

Hoşbuldum canım. 10+6 haftalık canım bulantılarım çok ama. 3 gündür yemeye başlayınca kendimi bugün iyi hissettim. Bi bakıyım sizlere dedm. Ben 3 kilo verdim 3 hafta içinde. Sizde de bulantı oldumu.

ben 9 haftalık hamileyim nurzul ve 24 saat midem bulanıyor çok zor geçiyor midem kazınıyor ekşiyor bulanıyor bende 3 4 kilo verdim inş en kısa zamanda geçer bulantılarımız arkadaşım...

Ben izlemedim kızlar açıkçası akşam harıl harıl ev temizliyordum :))
Yalova bugün kavruluyor canım aşırı derecede sıcak vantilatörle yaşamak çok zor :))

size birkaç bebek kurabiyesi örneği göstereyim bebek şekeride yapabilirsiniz bebek kurabiyeside

hoşgeldin bebek kurabiyeleri

yapan zuzu.ankara çayyolu.belirtelimde emeğe saygısızlık olmasın ellerine sağlık diyorum

Hepside birbirinden güzel benimde böyle düşüncelerim var allah izin verirse yapmak istiyorum hepsi çok hoş birer anı ama ben kurabiye değilde magnet tarzı düşünüyorum

valla benimde çok düüşüncelerim vardıı bissürü şey yapıcam diyodum ama şimdi hiç bişi canım çekmiyo heves çokta hal yok son aylardaki haliye-i ruhiyeme bağlı :2:

Back