biz hiç birsey kullanmıyoruz doktor yurutec zararlı dedı kalca kemıklerını tembellestırıyormus :)bız kendımız bı anda oturduk her cocuk farklı oturur yakın zamanda cok ustune dusme:)
ben de kullanmıyorum bizim dr da önermedi.
böyle erken oturan emekleme çabalarına giren
bebişleri okuyunca aklıma takıldı acaba koyuyolar mı diye:44:
günaydın hanımlar
bir kahvaktı meydan muharebeside böylelikle bitti
bu sabah kahvaltıda bulamaç yapmadım hepsini ayrı ayrı verdim biraz elimle biraz kaşıkla
yumurtayı rahat yedi sevdide peynir biraz zor geldi yutarken öğürdü bir iiki kere takılır gibi oldu ama onuda yedi.sanırım peynir kuru geldi labne alayım ben en iyisi.labne tuzsuz dimi kızlar direk veriyonuz
bebe bisküvisini şeftaliyle ısladım onuda yedi
zar zor döke saça olsada herzamankinden fazla yedi valla
ama ben resmen savaştan çıkmış gibiyimm kollarım ağrıyoo
bebeklerin gelişiminde bir günün bile farkı oluyor ya biz sizden 2 hafta büyüğüz o yuzden gelişim boy kilo olaraktan bazen önde gidiyor olabilir:)hemen kızına tembel etiketi yapıştırmamaşallah emekleyen bebişlerimize biz de daha emeklemeye dair bi hareket yok. çok tembeliz babamıza çekmişiz heralde herşeyi babası yaa bu kızın herkes erkek sanıyo tühhh huyu da benziyoo yandım ben yandımmmm...
kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
güzelim geçmiş olsun allahım korusun bebeklerimizi yanlış insanlarn elindenkızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
slm nurberra nasılsın büyüdüler artık yarı yaşları bitti benim kızım ağırdan alıyor aprlanmayı bırak dönmüyor bile dişte yok :)hihihhi kızlar emeklemeler oturmalar başladı iice desenize ya hey gidi günler cinsiyetlerini merak ettiğimiz zamanlar testler kontroller doğumlar geçti çok şükür şimdi nelerden konuşuyoruz:):)
bnm oğlumda emeklemeye ramak kaldı teyzeleri çok tatlı görünüyo ya şınav pozisyonu alıyo resmen sonra hafif kayıyo pat düşüyo ama bikaç güne emeklicek snaırım zaten sürüne sürüne gidiyo ama tam dizlerinin üstünde emeklemesi çok şirin olcak yaa yerim ben onu kuzum benim diş falan yok henüz sadece sıkıntıları var ama sanırım gecikir hiç bi beyazlık falan yok çünkü daha ii şu sıcaklarda geçer en azından
buarada bende yürüteç düşünmüyorum sağlıklı olmadığını duymuştum bende playskool emekleme arkadaşım tırtılı aldım oğluşuma ama biraz bakıp kumandaya dalıyo öyle hızlı sürünüyoki kumandayı almak için yani tv kumandası favori oyuncağı hahahahah tam emekleyince arkadaşı tırtıllada oynar diye ümit ediyorum ondan çok ben oynuyorum :):)neyse hepinizi ve melekleri öptm
kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
slm nurberra nasılsın büyüdüler artık yarı yaşları bitti benim kızım ağırdan alıyor aprlanmayı bırak dönmüyor bile dişte yok :)
ben başladım kıymaya tavuk suyu veriyorum tavuğu kaynatıp suyuna çorba yapıyorum. doktorda kıyma ver dediinternette 6.ayı doldurduktan sonra sebze püre veya çorbasının içinde taze dana kıyma verilir diyo.doktoruna danışan ve yediren var mı?
allahk korumuş bebişini. byük geçmiş olsun. okurken duygulandm bi an yakızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
evt 1 yaşına kdr kullanıck. ben su demiri sevmiyorum iğrenç kokuyor 1 gun veriyorum diğer gun pekmez veriyorumkızlar ya aklıma bırsey takıldısiz d vtaminini kullanıyormusunuz hala :)
nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?