2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz hiç birsey kullanmıyoruz doktor yurutec zararlı dedı kalca kemıklerını tembellestırıyormus :)bız kendımız bı anda oturduk her cocuk farklı oturur yakın zamanda cok ustune dusme:)

ben de kullanmıyorum bizim dr da önermedi.
böyle erken oturan emekleme çabalarına giren
bebişleri okuyunca aklıma takıldı acaba koyuyolar mı diye:44:

hihihhi kızlar emeklemeler oturmalar başladı iice desenize ya hey gidi günler cinsiyetlerini merak ettiğimiz zamanlar testler kontroller doğumlar geçti çok şükür şimdi nelerden konuşuyoruz:):)

bnm oğlumda emeklemeye ramak kaldı teyzeleri çok tatlı görünüyo ya şınav pozisyonu alıyo resmen sonra hafif kayıyo pat düşüyo ama bikaç güne emeklicek snaırım zaten sürüne sürüne gidiyo ama tam dizlerinin üstünde emeklemesi çok şirin olcak yaa yerim ben onu kuzum benim diş falan yok henüz sadece sıkıntıları var ama sanırım gecikir hiç bi beyazlık falan yok çünkü daha ii şu sıcaklarda geçer en azından
buarada bende yürüteç düşünmüyorum sağlıklı olmadığını duymuştum bende playskool emekleme arkadaşım tırtılı aldım oğluşuma ama biraz bakıp kumandaya dalıyo öyle hızlı sürünüyoki kumandayı almak için yani tv kumandası favori oyuncağı hahahahah tam emekleyince arkadaşı tırtıllada oynar diye ümit ediyorum ondan çok ben oynuyorum :):)neyse hepinizi ve melekleri öptm

bende bebişe yedirmek için labne aldım canım ama baya tuzluydu pınar marka yedirmedim

maşallah emekleyen bebişlerimize biz de daha emeklemeye dair bi hareket yok. çok tembeliz babamıza çekmişiz heralde herşeyi babası yaa bu kızın herkes erkek sanıyo tühhh huyu da benziyoo yandım ben yandımmmm...

bebeklerin gelişiminde bir günün bile farkı oluyor ya biz sizden 2 hafta büyüğüz o yuzden gelişim boy kilo olaraktan bazen önde gidiyor olabilir:)hemen kızına tembel etiketi yapıştırma

kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...

okurken tutamadım kendimi çok geçmiş olsun canım ya maşalah oğluşuna bu arada

güzelim geçmiş olsun allahım korusun bebeklerimizi yanlış insanlarn elinden

Son düzenleme:
slm nurberra nasılsın büyüdüler artık yarı yaşları bitti benim kızım ağırdan alıyor aprlanmayı bırak dönmüyor bile dişte yok :)

cnm okurken tüylerim diken diken oldu ya ne gerizekalı insanlar var hataya bakarmsın ya iyiki başka yere gitmişsiniz hemen Allahım hepsine sağlık sıhat versin bizlere bağışlasın yavrularımızı çok şükür cnm bişi yokmuş nasıl teleşlandığını nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliiyorum hepimiz çok ii anlarız budurumu hepimiz anneyiz çünkü neyse geçmiş olsun kuzucuğa ufacık bi grip oda geçer inş

slm nurberra nasılsın büyüdüler artık yarı yaşları bitti benim kızım ağırdan alıyor aprlanmayı bırak dönmüyor bile dişte yok :)

slm cnm saol iiz Allaha şükür diş falan yok sorma bakıp duruyorum bende beyazlamışmı diye bide güzel açıyo ağzını ben bakarken hahaha çok datlu bunlar ya sorma yarı yaşları oldu bile su gibi geçiyo zaman hayırlısıyla sağlıkla nice yaşlarını görürüz inş

internette 6.ayı doldurduktan sonra sebze püre veya çorbasının içinde taze dana kıyma verilir diyo.doktoruna danışan ve yediren var mı?
ben başladım kıymaya tavuk suyu veriyorum tavuğu kaynatıp suyuna çorba yapıyorum. doktorda kıyma ver dedi

allahk korumuş bebişini. byük geçmiş olsun. okurken duygulandm bi an ya

kızlar ya aklıma bırsey takıldısiz d vtaminini kullanıyormusunuz hala :)
evt 1 yaşına kdr kullanıck. ben su demiri sevmiyorum iğrenç kokuyor 1 gun veriyorum diğer gun pekmez veriyorum

canım benim yazını okurken sonu ne olmus acaba die hızlı hızlı okudum sonunda cok şükür sağlıklı oldugunu öğrendim.cok gecmiş olsun arkadasım başka hastaneye gitmek ii ki aklına gelmiş bu kadar basit mi insan hayatı anlamıyorum ya.cok cok gecmiş olsun arkadasımmmm

benım kızımda ayın 7 sınde 7 ayını bıtırıcek.5 aylıkken dıs cıkardı 2 tane alttan dısı var.emekleme pozısyonu alıyor fakat ılerleyemıyor.halının tuylerıne tutunarak kendını ılerı cekıyo cok komık oluyor.oturmayı pek beceremıyor.pat dıye dusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…