- 5 Mayıs 2010
- 891
- 32
- 118
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl olalım uğraşıyoruz bebişlerle işte :) sende ne var ne yokslm kızlar nasılsınız buraya yazmayı bile özlemiş bebişler nasıl sizler nasılsınız???
doktor öle dediyse öledir.Sorun yapma kendine bbnm kızımıda 2 aylıkken baş çevresi küçük dedi ama suan çok iyi.Doktoru "sıkma canını" dedi, "fazla uzamıştı zaten sürekli uzamayabilir" dedi ama sanki beni rahatlatmak için söylemiş gibiydi (( İnş.bu ay uzar
Nazar değdi kızıma ((
ayağımda sallıyorum bende en fasla yarım saate uyuyor bazen uyanıyor çabuk bazen uzun uyuyorMaşallahh :) Bebişinizin gelişimi de güzel olur inş. Uyku probleminz var mı bizim bebek uykuya dalamıyor bir türlü... Sallayarak uyutabiliyorum ancak ve bu durum epeyyorucu oluyo :)))
bebeğinin kjşlosu nekadar canım? benimkine son zamanlar sütüm yetmiyodu, mamayıda kabul etmedi her ay bir kilo alan çocuk 2 aydır hiç kilo almadı 6700 kızım, millet soruyo 3-4 aylık mı diye sinir oluyorum. Canım herkese tavsiye ediyorum bebelacın organik meyve sebze püreleri, muzlu muhallebisi var. milupanın sebzeli tavuk çorbası var. Ben onlardan vermeye çalışıyorum, hem çok faydalı hem bebişim benim yaptğm şeylere oranla onları daha fazla seviyo hem de pratik. Sanırım bebişlerin hepsi 6 ayı geçince emmeyi azaltmış , doğal demek ki. Boşa endişelenme canım, hepimizin ki ölee.
diş miş yok daha ya bzdebizimkinin bir dişi çıkmış, kaşığa çıt çıt geliyodu dün :) sizinkiler ne alemde?
bize drumuz labne önerdi ama????
aman bütün drların birinin dediği diğerini tutmuyo. ben labne veriorum. daha doğrusu veriodum. ne kahvaltı, ne meyve, ne çorba, yoğurt yemio yemio.. ne oldu bu çocuğa yaaa ooff
Kızlar bebişleri ne kadar süreyle mama sandalyesine oturtuyosunuz? Bizim doktor oturtabilirsin bu aydan itibaren mama sandalyesine dedi ama o an aklıma gelmedi süre sormak.
Ay yazık bebişe bizimki de çok ağladı aşı olurken. 3 tane iğne arka arkaya bi tane de damla, kolay değil tabi.
bizimkinin bir dişi çıkmış, kaşığa çıt çıt geliyodu dün :) sizinkiler ne alemde?
Kızlar bebişleri ne kadar süreyle mama sandalyesine oturtuyosunuz? Bizim doktor oturtabilirsin bu aydan itibaren mama sandalyesine dedi ama o an aklıma gelmedi süre sormak.
darısı sana ozaman:)
canım benim mastit kronikleşti daha 1 aydır olmuyor ama ben vazgeçtim ogöğsümü vermiyorum kıza, sütüm temiz ama sağdığım sütü veriyorumm oda afiyetle içiyor:) önemli olan o kızarıklık ve acı gitti,anlatmama gerek yok sende yaşamışsın dehşetti resmen....rabbim bidaha yaşatmasın....yoğurt makinası bende alayım ozaman...mersi canım...
mama sandalyesi daha almadım ama benim kızım desteksiz uzun süre oturuyor zaten ondada otursa sorun olmaz diye düşünüyorum
bizim iki tane dişimiz var maşallahh kızımaa
maşşallah kızınacanım ne zamandır desteksiz oturuyo:44:
yürüteç hoppala v.s. koyuyor musun bizde daha tık yok
çok tembel çooooook
internette 6.ayı doldurduktan sonra sebze püre veya çorbasının içinde taze dana kıyma verilir diyo.doktoruna danışan ve yediren var mı?