2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bize drumuz labne önerdi ama????

aman bütün drların birinin dediği diğerini tutmuyo. ben labne veriorum. daha doğrusu veriodum. ne kahvaltı, ne meyve, ne çorba, yoğurt yemio yemio.. ne oldu bu çocuğa yaaa ooff

süzme peynir almaya karar verdim

labne banada krem peynir gibi geliyo ve krem peynirler hakkındada hiç iyi şeyler duymadım

ama yemezse ve labneyi yerse veririm yanni okadarda katı değilimm

slm kızlar nasılsınız buraya yazmayı bile özlemiş bebişler nasıl sizler nasılsınız???
nasıl olalım uğraşıyoruz bebişlerle işte :) sende ne var ne yok

Doktoru "sıkma canını" dedi, "fazla uzamıştı zaten sürekli uzamayabilir" dedi ama sanki beni rahatlatmak için söylemiş gibiydi (( İnş.bu ay uzar
Nazar değdi kızıma ((
doktor öle dediyse öledir.Sorun yapma kendine bbnm kızımıda 2 aylıkken baş çevresi küçük dedi ama suan çok iyi.

Maşallahh :) Bebişinizin gelişimi de güzel olur inş. Uyku probleminz var mı bizim bebek uykuya dalamıyor bir türlü... Sallayarak uyutabiliyorum ancak ve bu durum epeyyorucu oluyo :)))
ayağımda sallıyorum bende en fasla yarım saate uyuyor bazen uyanıyor çabuk bazen uzun uyuyor

bnmkide az kilosu cnm 6700 65 cm de boy dktor sorun etme dedi. obezmi olsunlar.
bizimkinin bir dişi çıkmış, kaşığa çıt çıt geliyodu dün :) sizinkiler ne alemde?
diş miş yok daha ya bzde

aşı olduk bgn ne kdr ağladı yavrum ya tabi sona oyuna daldı unuttu.

bize drumuz labne önerdi ama????

aman bütün drların birinin dediği diğerini tutmuyo. ben labne veriorum. daha doğrusu veriodum. ne kahvaltı, ne meyve, ne çorba, yoğurt yemio yemio.. ne oldu bu çocuğa yaaa ooff

Canım demir ilacı veriyosan ondan olabilir. İki sefer denedim demir ilacı iştahsızlık yaptı, kestim bende. İlaç yerine hergün pekmez yediricem, doğal olan iyi, hergün ilaç içime sinmiyodu zaten. İlacı bıraktıktan 2 gün sonra bebişimin kabızı da geçti ,iştahıda epey düzeldi Eğer ek gıdayı daha önce sevdi şimdi yemiyosa ondandır ama başından beri yemiyosa alışması zaman alır canım. Alıştırana kadar kahretti benimki beni. Çok zorlama , acıktığı zamanlar her öğünde sadece bişi dene sevicek mi diye, oyunlar yap. Baktın yemiyo emzir. Yavaş yavaş alışıcak.

gruptan çıkarılanlar kervanına bende eklendim halbuki tatile gittiğimi duvarda paylaşmıştım neyse bakalım bana kattıklarıız için teşekkürler bene az çok bişey verebildiysem ne mutlu bana ama inanın çok üzgünüm tamda tatil fotosu paylaşacaktım

Kızlar bebişleri ne kadar süreyle mama sandalyesine oturtuyosunuz? Bizim doktor oturtabilirsin bu aydan itibaren mama sandalyesine dedi ama o an aklıma gelmedi süre sormak.

Ay yazık bebişe bizimki de çok ağladı aşı olurken. 3 tane iğne arka arkaya bi tane de damla, kolay değil tabi.

Sağlıkları için hersey canım..

ben almadım mama sandalysi zaten oturamıyor ancak dstekle oturuyor düşünüyorum almayı kademeli olanlarından düşünüyorum. tam oturmayanlardan

HERKESE İYİ TATİLLER, İYİ BAYRAMLAR
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

maşallah
çok erken çıkmasını istemiyorum aslında erken çıkan dişler çok sağlıklı olmuyor. doktorumz söylemişti.

bizimkinin bir dişi çıkmış, kaşığa çıt çıt geliyodu dün :) sizinkiler ne alemde?

bizimde alttan iki dişimiz çıktıııı :)

Kızlar bebişleri ne kadar süreyle mama sandalyesine oturtuyosunuz? Bizim doktor oturtabilirsin bu aydan itibaren mama sandalyesine dedi ama o an aklıma gelmedi süre sormak.

ben alalı 1 ay oluyo yemek yedirirken oturtuyorum yemeği bitince kaldırıyorum çok vakit geçirmiyoruz.

AMan Amman yaşatmasın çok zor biseyben sütten keserken tekrar olma ihtimali varmış ondan korkuyorum:18:İnşallah olmaz

internette 6.ayı doldurduktan sonra sebze püre veya çorbasının içinde taze dana kıyma verilir diyo.doktoruna danışan ve yediren var mı?

maşşallah kızınacanım ne zamandır desteksiz oturuyo:44:
yürüteç hoppala v.s. koyuyor musun bizde daha tık yok
çok tembel çooooook

biz hiç birsey kullanmıyoruz doktor yurutec zararlı dedı kalca kemıklerını tembellestırıyormus :)bız kendımız bı anda oturduk her cocuk farklı oturur yakın zamanda cok ustune dusme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…