kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler
(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...