• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar nasılsınız umarım sizde bebişlerınızde herkes ıyıdır gecmişi okuyamadım sadece son durumlarıaktarıp gıdıcem yasak cunku blg bana.....
bazı arkadaşlar bılıyodur gözümde anıden bır hstalık çıktı bu hastalık ılerledıkçe görmemi kısıtlıyodu bunu öğrendığımde 1 aylık gebeydım doktorlarlar bebk doğduktan 6 ay sonra gel hemen amelıyata alcaz bebbeğini sütten kes gel dedıler ve bende bebeğim 6 aylık olur olmaz istanbula gttım cunku görmem atık %15 lerdeydı.... istanbulda dünya gözde 20 ağustosta başarılı bı amelyatla umarım öyle olur sonuç 3 ay sonra bellı olucak görmuyorum daha cunku.... sol gözümden amelıyat oldum şuanda görmuyorum zor bır dönem atlattım bebğimi çok şükürki memeden kesmedık buna çok sevındım...bebeğimle 1 hafta kadar ılgılenemdım dayı kızıma burdan çok çok çok tşk ederım herşeyımle ılgılendı ıkı cocuğuma baktı hergun oğlumla kızımla uğraştı banyolarına kadar çünki bana su yasaktı elımı çalıştırmam yasaktı blg tv gazete okumam yasak son durumlardan haberdar edeyım sızı dedim çok özledım hepınızı...benım gözün derdıne düştük oğlımun aşılarınıda unutmuşuz umarım sorun çıkmaz dun geldık bayram tatılı nedenıyle aile hekımlığı kapalı...sorun olmaz ınşallah....sizi ve bebişlerını öpum dua edın banada ıhtıyacım var buna :69:

çok geçmiş olsun canım.Dualarımız seninle.

Merhaba arkadaşlar
bişey sormak istiyorum oğlum iki gündür alnını kafasının arkasını kaşıyo öyle sert kaşıyoki alnını yıttı hep çizik çizik oldu arada alnı kızarıyooo neden acaba bi fikri olan var mı?

Dişten dolayı olabileceğini düşünüyorum canım.Benim oğlum da sürekli kulağını çok hırçın bi şekilde kaşıyo.Kulağının arkasını kanatmıştı resmen.Doktor dişten demişti.Dişleri kabardı ama hala çıkartamadı.Çok kaşınıyo.Bu yüzden çok hırçın oluyolar.Dişten olabilir bence.

çok kötüyüm kızlar benim cadı uyku saatini ilerlete ilerlete gece 3:30 a kadar dayandık uyutamıyorum ne yapsam.. beşikte sallıyorum yok ayağımda sallıyorum yok ana kucağında salıyorum yok kucağımda sallıyorum olmuyo:52:... saat kaçta uyuyo sizin minikler ve uyutma yöntemleriniz nasıl? merak ediyorum...
canım ben emzirerek uyutuyodum.gece uykusuna da 21:30 - 22:00 gibi yatıyodu gece de 2 kere kalkıyodu emip tekrar uyuyodu.ama k.validem bi operasyon geçirdi ve 2 ay kalkmaması lazım ona biz baktığımız için uyku düzenimiz şaştı sallamadan uyumuyo gece uykusuna da 01:00 gibi yatıyo ve gece de 3-4 kere uyanıyo iyileşince tekrar bi düzene koymaya çalışıcam artık bilmiyorum nasıl olacak:37:
slm hanımlar nasılsınız umarım sizde bebişlerınızde herkes ıyıdır gecmişi okuyamadım sadece son durumlarıaktarıp gıdıcem yasak cunku blg bana.....
bazı arkadaşlar bılıyodur gözümde anıden bır hstalık çıktı bu hastalık ılerledıkçe görmemi kısıtlıyodu bunu öğrendığımde 1 aylık gebeydım doktorlarlar bebk doğduktan 6 ay sonra gel hemen amelıyata alcaz bebbeğini sütten kes gel dedıler ve bende bebeğim 6 aylık olur olmaz istanbula gttım cunku görmem atık %15 lerdeydı.... istanbulda dünya gözde 20 ağustosta başarılı bı amelyatla umarım öyle olur sonuç 3 ay sonra bellı olucak görmuyorum daha cunku.... sol gözümden amelıyat oldum şuanda görmuyorum zor bır dönem atlattım bebğimi çok şükürki memeden kesmedık buna çok sevındım...bebeğimle 1 hafta kadar ılgılenemdım dayı kızıma burdan çok çok çok tşk ederım herşeyımle ılgılendı ıkı cocuğuma baktı hergun oğlumla kızımla uğraştı banyolarına kadar çünki bana su yasaktı elımı çalıştırmam yasaktı blg tv gazete okumam yasak son durumlardan haberdar edeyım sızı dedim çok özledım hepınızı...benım gözün derdıne düştük oğlımun aşılarınıda unutmuşuz umarım sorun çıkmaz dun geldık bayram tatılı nedenıyle aile hekımlığı kapalı...sorun olmaz ınşallah....sizi ve bebişlerını öpum dua edın banada ıhtıyacım var buna :69:
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum.bu arada sütten kesmemene de çok sevindim dualarım seninle canım
kızlar sabah kahvaltıda bebişlerinize kaç tane bebe bisküvisi yediriyorsunuz?

duruma göre 5 ile 7 arasında değişiyo:34:

canımmm çok geçmiş olsun gözlerinden sorun yaşayan bi anne olarak seni çok iyi anlıyorum.benim gözlerimde de üveit denilen bi hastalık var. o hastalık aktif olduğu zamanlar görmem çok bozuluyo diş ağrısından beter ağrısı oluyo, sisli puslu görüyorum. ama allaha şükür 2 haftadır normale döndüm ağrım yok görmemde düzeldi. inşallah kısa zamanda geçer rahatsızlığın. allah sağlık versin.:16: kızımla sizi çok öpüyoruz. canını sıkma

kızlar sabah kahvaltıda bebişlerinize kaç tane bebe bisküvisi yediriyorsunuz?

biz kahvaltıya başlayalı 10 gün olmadı ben çok yüklenmek istemiyorum 2 bisküviyle başladım şimdi bisküvi değilde cici bebenin bebek ekmeği var ondan 2 dilim veriyorum.mamayla ıslatıyorum güzel yiyo.

Aynen bizimkinin de alnı, kafası kıpkırmızı oldu ve çizik içinde. Sürekli kaşıyo. Dişten sanırım emin değilim ama?

Merhaba arkadaşlar
bişey sormak istiyorum oğlum iki gündür alnını kafasının arkasını kaşıyo öyle sert kaşıyoki alnını yıttı hep çizik çizik oldu arada alnı kızarıyooo neden acaba bi fikri olan var mı?

Kızlar bizimkinin kakası hep sırtından dışarı taşıyo bezinden. Hergün makinede yıkatıyorum, bütün badileri kaka. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi?

4 numara kullanıyorum hatta 4+ bile denedim sırf bu yüzden ama yok hiç fayda etmedi. Evet sulu, cıvık yapıyo kakasını. Bir de kaka sayıları azaldı yaptımı tam yapıyo:) batıyo her yer valla

Adamın biri yolda bir çocuk görmüş. Adını sormuş. Çocuk tam adını söyleyecekken Dur Dur demiş adam. Ben tahmin edeyim senin adını. Sen sadece baş harfini söyle. Çocuk "Y" demiş. Adam başlamış saymaya.
-Yunus
-Hayır
-Yakup
-Hayır
-Yusuf
-Hayır
...
Adam sinirlenmiş. Başlamış kız isimlerini saymaya.
-Yeliz
-Hayır
-Yeşim
-Hayır
...
En sonunda kızan adam.
-Ne ulan senin ismin! demiş.
Sonra çocuk.
-Yamazan:52:

belki bez büyük yada cırtcırtları sıkı yap sırtına fasla ver. ben 3 kullanıyorum çok memnunum hangi marka ?

Aynen sırtına fazla veriyorum ama yok yine de taşıyo, prima kullanıyorum yada huggies ikisi de fark etmedi. Bantları çok yakın yaparsam da izi çıkıyo bebişin bacaklarında. bi kereliğine sıkı deniyim bakiyim nolcak

ben doğuman beri prima kullanıyorum. suan 3 numara aktif bebek kullanıyorum. cırtcırtlar yakın yapıştır. kakasını yapıp sen hmn farkedemezsen ve o arada bebeğin oynarsa öylede çıkar cnm

Back