slm hanımlar nasılsınız umarım sizde bebişlerınızde herkes ıyıdır gecmişi okuyamadım sadece son durumlarıaktarıp gıdıcem yasak cunku blg bana.....
bazı arkadaşlar bılıyodur gözümde anıden bır hstalık çıktı bu hastalık ılerledıkçe görmemi kısıtlıyodu bunu öğrendığımde 1 aylık gebeydım doktorlarlar bebk doğduktan 6 ay sonra gel hemen amelıyata alcaz bebbeğini sütten kes gel dedıler ve bende bebeğim 6 aylık olur olmaz istanbula gttım cunku görmem atık %15 lerdeydı.... istanbulda dünya gözde 20 ağustosta başarılı bı amelyatla umarım öyle olur sonuç 3 ay sonra bellı olucak görmuyorum daha cunku.... sol gözümden amelıyat oldum şuanda görmuyorum zor bır dönem atlattım bebğimi çok şükürki memeden kesmedık buna çok sevındım...bebeğimle 1 hafta kadar ılgılenemdım dayı kızıma burdan çok çok çok tşk ederım herşeyımle ılgılendı ıkı cocuğuma baktı hergun oğlumla kızımla uğraştı banyolarına kadar çünki bana su yasaktı elımı çalıştırmam yasaktı blg tv gazete okumam yasak son durumlardan haberdar edeyım sızı dedim çok özledım hepınızı...benım gözün derdıne düştük oğlımun aşılarınıda unutmuşuz umarım sorun çıkmaz dun geldık bayram tatılı nedenıyle aile hekımlığı kapalı...sorun olmaz ınşallah....sizi ve bebişlerını öpum dua edın banada ıhtıyacım var buna