canım çok geçmiş olsun okurken nasıl sinirlendim anlatamamkızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
ben kullanıyorum canım 1 yaşına kadar devamkızlar ya aklıma bırsey takıldısiz d vtaminini kullanıyormusunuz hala :)
maşşallah bebişinekızlar prensesim şınav çekiyor
benım kızımda ayın 7 sınde 7 ayını bıtırıcek.5 aylıkken dıs cıkardı 2 tane alttan dısı var.emekleme pozısyonu alıyor fakat ılerleyemıyor.halının tuylerıne tutunarak kendını ılerı cekıyo cok komık oluyor.oturmayı pek beceremıyor.pat dıye dusuyor.
Maşallahh :) bizim bızdık da bir bucuk haftadır emekliyo karada yüzme olayını acil bir durum olmadığı müddetçe bitirdik.(kumanda, telefon v.s.görmediyse acil işi yokdemektir :)) ve bugün dişi kaşığa geldi halbuki dün bişi yoktu çok gayretliydi kuzum :)
Minnacikk bi dişin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim... Çooook mutluyuzz
kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
Maşallahh :) bizim bızdık da bir bucuk haftadır emekliyo karada yüzme olayını acil bir durum olmadığı müddetçe bitirdik.(kumanda, telefon v.s.görmediyse acil işi yokdemektir :)) ve bugün dişi kaşığa geldi halbuki dün bişi yoktu çok gayretliydi kuzum :)
Minnacikk bi dişin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim... Çooook mutluyuzz
kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
çok kötüyüm kızlar benim cadı uyku saatini ilerlete ilerlete gece 3:30 a kadar dayandık uyutamıyorum ne yapsam.. beşikte sallıyorum yok ayağımda sallıyorum yok ana kucağında salıyorum yok kucağımda sallıyorum olmuyo... saat kaçta uyuyo sizin minikler ve uyutma yöntemleriniz nasıl? merak ediyorum...
QUOTE=guzummmm;20708742]akşam 20:40 oldumu uyur benim kızım gece 3 ve 5 te kalkar saat 6 oldugunda uyku vakti bitmiştir:84: gece 3 te uyanmasın die saat 11 de devam sütü veriyorum ama onuda içmediği için başarılı olamadık bu konuda
maşallah yaa nasıl güzel uykusu varmış miniğinin:) sallamadan mı uyutuyosunuz?[/QU
yok canımben baştan beri sallamaya alıstırmadım yanına yatıyorum yüzümü eller eller ben de ninni söylerim uykusu gelince uyur kalır
ahhh ahhhh nerde çok hareketli korkarım hiperaktif olcakbi de babannesi saolsun sallamaya alıştırdı daha minicikken uyuduğu halde salladı:84:
iiyiz sen nasılsınnasılsınız kızlar?
emekleriz inş en kısa zmndamasallahhh ona
ayağımda sallıyorum ve evime salıncak kurdum :) gece 11 de yatar bazen sbha kdr kalkmaz. bazen 3 gibi kalkar sbh 9-10 kdr uyuruzçok kötüyüm kızlar benim cadı uyku saatini ilerlete ilerlete gece 3:30 a kadar dayandık uyutamıyorum ne yapsam.. beşikte sallıyorum yok ayağımda sallıyorum yok ana kucağında salıyorum yok kucağımda sallıyorum olmuyo... saat kaçta uyuyo sizin minikler ve uyutma yöntemleriniz nasıl? merak ediyorum...
slm hanımlar nasılsınız umarım sizde bebişlerınızde herkes ıyıdır gecmişi okuyamadım sadece son durumlarıaktarıp gıdıcem yasak cunku blg bana.....
bazı arkadaşlar bılıyodur gözümde anıden bır hstalık çıktı bu hastalık ılerledıkçe görmemi kısıtlıyodu bunu öğrendığımde 1 aylık gebeydım doktorlarlar bebk doğduktan 6 ay sonra gel hemen amelıyata alcaz bebbeğini sütten kes gel dedıler ve bende bebeğim 6 aylık olur olmaz istanbula gttım cunku görmem atık %15 lerdeydı.... istanbulda dünya gözde 20 ağustosta başarılı bı amelyatla umarım öyle olur sonuç 3 ay sonra bellı olucak görmuyorum daha cunku.... sol gözümden amelıyat oldum şuanda görmuyorum zor bır dönem atlattım bebğimi çok şükürki memeden kesmedık buna çok sevındım...bebeğimle 1 hafta kadar ılgılenemdım dayı kızıma burdan çok çok çok tşk ederım herşeyımle ılgılendı ıkı cocuğuma baktı hergun oğlumla kızımla uğraştı banyolarına kadar çünki bana su yasaktı elımı çalıştırmam yasaktı blg tv gazete okumam yasak son durumlardan haberdar edeyım sızı dedim çok özledım hepınızı...benım gözün derdıne düştük oğlımun aşılarınıda unutmuşuz umarım sorun çıkmaz dun geldık bayram tatılı nedenıyle aile hekımlığı kapalı...sorun olmaz ınşallah....sizi ve bebişlerını öpum dua edın banada ıhtıyacım var buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?