2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun okurken nasıl sinirlendim anlatamaminsan hayatı bu kadar mı ucuz,bu kadar mı hafife alınır...sizin de dikkatli davranmanızla şükür ki bişey olmamış.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın
kızlar ya aklıma bırsey takıldısiz d vtaminini kullanıyormusunuz hala :)
ben kullanıyorum canım 1 yaşına kadar devam
kızlar prensesim şınav çekiyor
maşşallah bebişine darısı bizimkilerin başına...

Maşallahh :) bizim bızdık da bir bucuk haftadır emekliyo karada yüzme olayını acil bir durum olmadığı müddetçe bitirdik.(kumanda, telefon v.s.görmediyse acil işi yokdemektir :)) ve bugün dişi kaşığa geldi halbuki dün bişi yoktu çok gayretliydi kuzum :)

Minnacikk bi dişin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim... Çooook mutluyuzz

senin kuzuna da tebrikler
gör bak bi de yarım yarım konuşmalar başlayınca olan tarifi imkansız mutluluğu

çok geçmiş olsun canım çok kötü bi olay yaşamışsınız.. Allah bebeklerimize sağlık versin...

o diş değil inci elmas canım hayırlı olsun darısı diş bekleyen annişlerin başına

herkese merhaba uzun zamandır uğrayamadım kayınvalidemlerde kalıyoduk şimdi evime geldim çok şükür. oğlum 5ay 20 günlükken ilk dişini çıkardı şimdi 2 dişi var kuzumun . çok zor çıkardı dişlerini yavrum 3 gün ateşlendi üzdü bizi. şimdi yine huzursuz solüst dişi de çıkmak üzere yine aynı belirtilerr devam ediyor hayırlısı olsun...

çok geçmiş olsun canım.Okurken tüylerim diken diken oldu.Allah bi daha böyle bir korku yaşatmasın.

çok kötüyüm kızlar benim cadı uyku saatini ilerlete ilerlete gece 3:30 a kadar dayandık uyutamıyorum ne yapsam.. beşikte sallıyorum yok ayağımda sallıyorum yok ana kucağında salıyorum yok kucağımda sallıyorum olmuyo... saat kaçta uyuyo sizin minikler ve uyutma yöntemleriniz nasıl? merak ediyorum...

akşam 20:40 oldumu uyur benim kızım gece 3 ve 5 te kalkar saat 6 oldugunda uyku vakti bitmiştir:84: gece 3 te uyanmasın die saat 11 de devam sütü veriyorum ama onuda içmediği için başarılı olamadık bu konuda

QUOTE=guzummmm;20708742]akşam 20:40 oldumu uyur benim kızım gece 3 ve 5 te kalkar saat 6 oldugunda uyku vakti bitmiştir:84: gece 3 te uyanmasın die saat 11 de devam sütü veriyorum ama onuda içmediği için başarılı olamadık bu konuda[/QUOTE]

maşallah yaa nasıl güzel uykusu varmış miniğinin:) sallamadan mı uyutuyosunuz?

maşallah yaa nasıl güzel uykusu varmış miniğinin:) sallamadan mı uyutuyosunuz?[/QU

yok canımben baştan beri sallamaya alıstırmadım yanına yatıyorum yüzümü eller eller ben de ninni söylerim uykusu gelince uyur kalır

ahhh ahhhh nerde çok hareketli korkarım hiperaktif olcak bi de babannesi saolsun sallamaya alıştırdı daha minicikken uyuduğu halde salladı:84:

Merhaba arkadaşlar
bişey sormak istiyorum oğlum iki gündür alnını kafasının arkasını kaşıyo öyle sert kaşıyoki alnını yıttı hep çizik çizik oldu arada alnı kızarıyooo neden acaba bi fikri olan var mı?

nasılsınız kızlar?
iiyiz sen nasılsın

emekleriz inş en kısa zmnda

ayağımda sallıyorum ve evime salıncak kurdum :) gece 11 de yatar bazen sbha kdr kalkmaz. bazen 3 gibi kalkar sbh 9-10 kdr uyuruz

slm hanımlar nasılsınız umarım sizde bebişlerınızde herkes ıyıdır gecmişi okuyamadım sadece son durumlarıaktarıp gıdıcem yasak cunku blg bana.....
bazı arkadaşlar bılıyodur gözümde anıden bır hstalık çıktı bu hastalık ılerledıkçe görmemi kısıtlıyodu bunu öğrendığımde 1 aylık gebeydım doktorlarlar bebk doğduktan 6 ay sonra gel hemen amelıyata alcaz bebbeğini sütten kes gel dedıler ve bende bebeğim 6 aylık olur olmaz istanbula gttım cunku görmem atık %15 lerdeydı.... istanbulda dünya gözde 20 ağustosta başarılı bı amelyatla umarım öyle olur sonuç 3 ay sonra bellı olucak görmuyorum daha cunku.... sol gözümden amelıyat oldum şuanda görmuyorum zor bır dönem atlattım bebğimi çok şükürki memeden kesmedık buna çok sevındım...bebeğimle 1 hafta kadar ılgılenemdım dayı kızıma burdan çok çok çok tşk ederım herşeyımle ılgılendı ıkı cocuğuma baktı hergun oğlumla kızımla uğraştı banyolarına kadar çünki bana su yasaktı elımı çalıştırmam yasaktı blg tv gazete okumam yasak son durumlardan haberdar edeyım sızı dedim çok özledım hepınızı...benım gözün derdıne düştük oğlımun aşılarınıda unutmuşuz umarım sorun çıkmaz dun geldık bayram tatılı nedenıyle aile hekımlığı kapalı...sorun olmaz ınşallah....sizi ve bebişlerını öpum dua edın banada ıhtıyacım var buna

hüzün çüçeği çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşir kuzunu güzel gözlerinle görürsün inşallah pardon kuzularını:=)))

hüzün çiceği çok geçmiş olsun.Dualarım seninle en kısa zamanda sağlığına kavuman dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…